- Konu Sahibi gulserennn
-
evet.iktisat 3.sınıf.önlisans muhasebiyi bitirdim bu sene geçiş yaptım.ama keşke önceden gitseymişim şimdi çocukla çok zor oluyor.
olmazmı yaaa hemde ne zor olur ben evde genelde tek olmama rağmen bile pek sıkı çalışamıyorum
genelde babası evdeyken ona bırakıyorum bende ders çalışıyorum yoksa kalemi ver kitabı ver benimle oyna karnım acıktı tv aç ......istekleri bitmiyo....
bi kağıt kalemde ona ver o da çalışsınhem şimdiden öğrenir ders çalışmanın ne olduğunu küçükten nasıl yetişirse büyüyünce öyle olur
kalemle kağıtları değilde ellerini yüzünü çiziyo.
oda güzelmiş aman kapı duvar çizmesinde
şimdi uyudu bende biraz ders çalışayım uynınca kadar.sonra görüşürüz.
Selam kızlar nasılsınız....benim memleketten kayınvalidemler geldi.onlarla uğraşıyorum...................görüşürüz inşaallah..............
mrb baştan beri yazdıklarınızı okuyodum ancak son sayfaya geldim yeni gördüm yazdığınızı bende polis eşiyim siirtteyim .....
Selam kızlar nasılsınız....benim memleketten kayınvalidemler geldi.onlarla uğraşıyorum...................görüşürüz inşaallah..............
allah tamamına erdirsin streslidir bu zamanlar inşallah en az stresle atlatırsın
slmmm kızlarr..ne güzel bi topiğimiz daha olmuşş..baya ilerlemişsiniz onun için hiçbirini okuyamadım.bende polis eşiyim istanbulda olanlar varmı?önceden olsa hiç çıkmazdım kadınlar kulübünden ama dün anne oldummmbebişime doyamıyorum onun için giremiyorum pek
hoşbuldukkkhoşgeldin.bebişin hayırlı olsun.sağlıcakla büyüt.
dün mü anne oldun? ayy canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. kıyamam sana ya bi günlük annesinne güzeldir şimdi ufaklık, maşallah
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?