- Konu Sahibi gulserennn
günaydılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.biz erkenciyiz galiba kızımlaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni çıktı, bugün eşimin 2. günü diyarbakırda.
sen nerdeydin tatlım?
günaydılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.biz erkenciyiz galiba kızımlaaaaaaaaaaaaaaaaa.
tünaydın herkese ben geldim ama kimsecikler yok
günaydın canım
hamaratsınız siz ana kız
bende 7de uyandım eşim geldi sabah
bi daha da uyumadım
uğraşıyorum bende
siz nasılsınız nasıl gidiyor?
seni öğlenci tembel seniiiiiiiiiiiii
nasılsın bugün, keyifler nasıl yalnızsın yine sanırım?
yeni gelen tüm arkadaşlarda hoşgeldiniz
bizimki gündüze gitti.ardından iremsu uyandı.kahvaltı falan uğraşıyoruz.iremsu gece çok uyanıyo yat kalk yat kalk uykumu hiç alamıyorum.sınavda yaklaştı onun streside var.birde tayin çıkacakmı oda var.
canım ne sınavına haızrlanıyosun ?
tayinde nereleri istiyosunuz siz doğudamıydınız ?
bugün henüz çalışmaya başlamadım 8 ders falan var zor bir sınav bende 4 dersi bir sınavda diğer kalanınıda diğer sınavda vermeyi düşüyorum hepsini tek seferde vermem imkansızın ötesinde birşeytünaydın canım senin dersler nasıl gidiyo.
bugün henüz çalışmaya başlamadım 8 ders falan var zor bir sınav bende 4 dersi bir sınavda diğer kalanınıda diğer sınavda vermeyi düşüyorum hepsini tek seferde vermem imkansızın ötesinde birşey
senin sınav ne zaman.benimde 6 ders var.
hahaha
enişteye sölicem seniiiiiii
senin sınav ne zaman.benimde 6 ders var.
evet.iktisat 3.sınıf.önlisans muhasebiyi bitirdim bu sene geçiş yaptım.ama keşke önceden gitseymişim şimdi çocukla çok zor oluyor.sen ne sınavına giriyorsun açıköğretim mi ?