• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

genelde babası evdeyken ona bırakıyorum bende ders çalışıyorum yoksa kalemi ver kitabı ver benimle oyna karnım acıktı tv aç ......istekleri bitmiyo....:4:

bi kağıt kalemde ona ver o da çalışsın :27: hem şimdiden öğrenir ders çalışmanın ne olduğunu küçükten nasıl yetişirse büyüyünce öyle olur

mrb baştan beri yazdıklarınızı okuyodum ancak son sayfaya geldim yeni gördüm yazdığınızı bende polis eşiyim siirtteyim .....

hoşegeldin canım benim memlket siirt rahat geçiyordur tüm sülalemorda ben çok istedim tayin yerimizi ama olmadı

slmmm kızlarr..ne güzel bi topiğimiz daha olmuşş..baya ilerlemişsiniz onun için hiçbirini okuyamadım.bende polis eşiyim istanbulda olanlar varmı?önceden olsa hiç çıkmazdım kadınlar kulübünden ama dün anne oldummm :emir_bebek::nazar:bebişime doyamıyorum onun için giremiyorum pek

slmmm kızlarr..ne güzel bi topiğimiz daha olmuşş..baya ilerlemişsiniz onun için hiçbirini okuyamadım.bende polis eşiyim istanbulda olanlar varmı?önceden olsa hiç çıkmazdım kadınlar kulübünden ama dün anne oldummm :emir_bebek::nazar:bebişime doyamıyorum onun için giremiyorum pek

hoşgeldin.bebişin hayırlı olsun.:nazar:sağlıcakla büyüt.:emir_bebek:

dün mü anne oldun? ayy canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. kıyamam sana ya bi günlük annesin:31: ne güzeldir şimdi ufaklık, maşallah

hoşgeldin.bebişin hayırlı olsun.:nazar:sağlıcakla büyüt.:emir_bebek:
hoşbuldukkk:69:saol canım benimm
dün mü anne oldun? ayy canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. kıyamam sana ya bi günlük annesin:31: ne güzeldir şimdi ufaklık, maşallah

amiinn inşallah canım güzel olmazmıı dünyanın en güzel şeyii rabbim herkese nasip etsin

Back