Polis-Asker Eşleri Tanışma

kızlar eşime dedim, h.sonu hava iyiyse ya mangal yakmaya gidelim
ya da kısır yapiim temiz havada güneşi bulduğumuz yerde oturup kısır yiyelim.
mangalı yedim ama 2 gündür canım kısır istiyor yha...
evde de bunaldım.

aman benimde çekti canım kısır valla ee otur yap banada gönder bizde insanız yaniii canımız çekiyor

iyi akşamlar canım ben iyim sen nasılsın ?
haftasonu geldi bari havada güzel olsa da gezsek
sen nasılsın günün nasıl geçti

iyiym hazalcım, haftasonu nasıl olur bilmem ama anakra bugün yağmurlu, her yerimi çamur yaptım bugün işten geldim dinleniyorum kocişim çalışıyor malesef, özledim napıyım

slm şekerim
teşekkürler
sıkıcı bi gün geçiriyorum
eşim görevde ben yalnızım bugece
sen nasılsın nasıl gidiyor?
iyi hafta sonu canım

aynen canım ben de yalnızım bu gece. haftasonuna nöbet yazmışlar yarın da yok. benim de iş yerim sıkıntılı bu aralar eve gelip anca kafa dinlemeye çalışıyorum kk'da

iyi oluyor burda insan bazen stresini unutoyor değil mi hemen hemen bide aynı kaderi paylaşıyoruz bak hepimiz yalnızız

iyi oluyor burda insan bazen stresini unutoyor değil mi hemen hemen bide aynı kaderi paylaşıyoruz bak hepimiz yalnızız

yalnızlık zor canım ya. ailemi kahvaltıya çağırdım ben de yarın için, eşim yok diye. insan tek başına bişe yemek de istemiyor. iyi ki çalışıyorum yoksa kafayı yerdim ben evde kocişsiz

keşke yakın olsak da yarın hep beraber pikniğe gitsek.
kısır benden
kekler hazalhadan
diğer kızlarda hünerlerini göstersede eğlenebilseydik keşkeeeeeeeeeeeee

kızlar oyalanacak ve kafa dağıtacak bir o kadarda eğlendirecek hava değiştirecek bi fikrim var
herkes kocişiyle nasıl tanıştığını yazsınnnnnnnnnnnnnnn

yalnızlık zor canım ya. ailemi kahvaltıya çağırdım ben de yarın için, eşim yok diye. insan tek başına bişe yemek de istemiyor. iyi ki çalışıyorum yoksa kafayı yerdim ben evde kocişsiz

oohh en güzelini yapmışsın keşke benimkilerde yakın olsada çağırsaydım ama nerde o kadar uzaklarkiiii

ben yeni geldim ama önce ben başlayayım... eşimle üniversite arkadaşıyız... beni ilkokul arkadaşı sanıp yanıma gelince tanıştık.. sonra kaynaştık... sonra da evlendik...7,5 aylık evlyiz.....

benimde kociş üniversiteden arkadaşımın çalıştığı yerde çalışıyomuş bir gün aradı seni biriyle tanıştırcam dedi aralıkta tanıştık nisanda nişanladık eylülde evlendik kısa sürdü yaniii tanışma yıldönümümüzde 2 aylık evliydik yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…