Polis-Asker Eşleri Tanışma

bencede acele etme daha var tayinin çıkıp gitmenize hem gittiğin yerden alman senin daha iyi olur hemde o zamana kadar bakarsın yeni sezon koltuk takımları çıkmış olur

hazal nasıl seçeyim o zaman 7 ayım dolmuş olacak karnım burnumda offff of offffffff
burdan da olmuyor
eşim hatay'a gidip ordan seçip alalım eve geçince de oraya isteriz diyor
bordo istemiyorum tabii ki
ya beyaz, krem ya da siyah istiyorum, kısmet artık

bende hamileliğimle uğraşıyorum
göbeğim büyüyor
nefes almakta güçlük çekiyorum
eğilemiyorum dönemiyorum
sancılarım var
kendimi unutmaya çalışıyorum olmuyor

selam kızlar. benim eşimde polis. diyarbakırda göreve gitti dün sabah. nasipse yeri belli olduğunda bende 1 aya kadar oradayım.
Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor hayatınız?

kızlar boston koltuk takımını beğendim sizce nasıl?
çok takıma baktım ama içime sinmedi
bu güzel geldi bana

canım hoşgeldin
siirte 6-7 yıl önce gelmiştim
o zamanlar beğenmiştim
rahatmısınız?
ne kadar zamanınız kaldı?
kendini tanıtsana
bebeğin var mı zamanın nasıl geçiyor?

canım hoşgeldin
siirte 6-7 yıl önce gelmiştim
o zamanlar beğenmiştim
rahatmısınız?
ne kadar zamanınız kaldı?
kendini tanıtsana
bebeğin var mı zamanın nasıl geçiyor?

eşim 3 yıldır burda bense 1.5 yıldır burdayım 1.5 yıllık evliyim zaten bu sene son ama biraz daha kalmayı düşünüyüruz kısmet bakalım artık,bebeğim yok ekim ayında düşük yaptım şimdi tekrar istiyoruz, siirt güzel ilk geldiğimde hiç beğenmemiştim hayal kırıklığı yasadım kendimi aptal gibi hissettim cok kötü olmuştum ama alıştım mecburrrr

çok geçmiş olsun
allah verir gene inşallah
nedeni neydi düşüğün bişey dedi mi dr?
kaç aylıktı

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için nedenini bilmiyorum ben daha doğrusu hamile olduğumuda bilmiyordum yaklaşık 2 aylık falan hamileymişim öğrendim ertesi gün düştü doğunun imkanlarını biliyorsunuzdur öyle geniş çaplı bir araştırma olmadı o yüzden düşük sebebini bilmiyorum

hoşgeldin canım
eşin dyarbkra gitti sen nerdesin?

hoşbulduk tatlım. bende bursada evimdeyim. daha tam yeri belli olmadı, evde tutamadık ona göre. birde nisanın ilk haftası AÖF sınavım var. nasipse sınavdan sonra gitmeyi planlıyorum ama inş. bi aksilik çıkmaz.

anlıyorum canım
zaten araştırma yapılmaz o durumda sadece dr tahminde bulunur düştüğü için bişey anlaşılmaz
ama çok şükür ki kusurun yok ve gebe kalabiliyorsun
dua et yine olur

hıııı
sanırım yeni çıktı tayin?
yanılıyor muyum
eşinde yer ayarlamaya gitti doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…