• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis-Asker Eşleri Tanışma

canım benim salon takımım doğtaş ve çok memnunum ama bu seneki modellerine baktım pek içime sinen olmadı bir istikbal ve bellonaya bakıp fikrimi ancak öyle söyleyebilirim şuan modelleri nasıl bilmiyorum ama yardımcı olurum elimden geldiğince

canım yhaaa
ben bakıyorum şimdi
çok çirkinler bee
fffff...
başka markalardan mı baksam

canım sağol
çok güzel bir duyguymuş
tekrar tatman dileğiyle
ısır onu benim içinnn:70:

evet o duyguyu allah tüm isteyenlere tattırsın.şuanda kucağımda ve saçlarımı dağıtıyo.kızım 6 sene sonra geldi şidi diyoruzki o yokken biz nasıl vakit geçiriyormuşuz.eve neşe getiriyor.banada arkadaş oluyor.

:nazar::nazar::nazar: maşşallah
geçen dedim hazalha ya ne olur şimdi kucağında bi bebek olsada saçlarınla küpenle oynasa diye
yani bu kızlar çok cimcime beee
geçenlerde eşimin çocukluk arkadaşının evine gittik onlarında 1-1.5 yaşında bi oğulları vardı
eşi dedi ki ben bazen soruyorum eşime o yokken biz nasıl zaman geçiriyormuşuz die
sende onun gibi konuştun
yani ben ve hazalha da sorcaz ilerde kendimize biz evde nasıl zaman geçirmişiz die
biz de 6 yılı geçirdik ayrı ayrı illerde olduk bazen zaman öyle geçti gitti sanırım.

:nazar::nazar::nazar: maşşallah
geçen dedim hazalha ya ne olur şimdi kucağında bi bebek olsada saçlarınla küpenle oynasa diye
yani bu kızlar çok cimcime beee
geçenlerde eşimin çocukluk arkadaşının evine gittik onlarında 1-1.5 yaşında bi oğulları vardı
eşi dedi ki ben bazen soruyorum eşime o yokken biz nasıl zaman geçiriyormuşuz die
sende onun gibi konuştun
yani ben ve hazalha da sorcaz ilerde kendimize biz evde nasıl zaman geçirmişiz die
biz de 6 yılı geçirdik ayrı ayrı illerde olduk bazen zaman öyle geçti gitti sanırım.

kesin sorarsınız.sen kaç yaşındasın.:26:

neyse ki
geç olsun güç olmasın
sağlıklı büyüsünler.
bana oturma grubunda yardım eder misin
hazalhayla paylaştım
seçemiyorum
nasıl bir yol izlemeliyim alırken?

neyse ki
geç olsun güç olmasın
sağlıklı büyüsünler.
hazalhayla paylaştım
seçemiyorum

aminnnn.ben tayinimiz çıkarsa oturma grubu istiyorum bellona ya da istikbalden.aslında gittiğiniz yerden almanız daha uygun olmazmı.belli bir marka alırsan her yerde aynı.

hazalha bebiş konusunda halen aynı fikirdemisin.bak sonra pişman olursun.senden de güzel haberler istiyoruzzzzzzzzzzz:49::49:

neyse ki
geç olsun güç olmasın
sağlıklı büyüsünler.
hazalhayla paylaştım
seçemiyorum

kuzuuuu bellonada lorena diye bi koltuk takımı var bak ben onu beğendim güzel ve hoşşş :66:
ama beyaz kullanabilirmisin bilmiyorum bebek olucak yaaa kirletir şimdi :52:

hazalha bebiş konusunda halen aynı fikirdemisin.bak sonra pişman olursun.senden de güzel haberler istiyoruzzzzzzzzzzz:49::49:

canımm valla yadırgamayın ama bende eşimde çocukları pek sevmiyoruz niyeyse :50:
ilerde mutlaka bitanede olsa olur ama o vakit şimdi değil rahatımız ön planda galiba bide öncelikle işimle ilgili tam bir rayınada oturtmam lazım herşeyi bizim için erken çok inanın bana size güzel haberler vermek isterdim ama kısmetse seneler sonra hala görüşüyor olursak o zaman artık :52:

canımm valla yadırgamayın ama bende eşimde çocukları pek sevmiyoruz niyeyse :50:
ilerde mutlaka bitanede olsa olur ama o vakit şimdi değil rahatımız ön planda galiba bide öncelikle işimle ilgili tam bir rayınada oturtmam lazım herşeyi bizim için erken çok inanın bana size güzel haberler vermek isterdim ama kısmetse seneler sonra hala görüşüyor olursak o zaman artık :52:

diyeni çooooooooooooooooooook duydum.bunu söyledikten sonra 2 şertane doğurdular.ama hayırlısı o geleceği zamnı bilir

Back