- Konu Sahibi gulserennn
dün bizimkide evdeydi.bende pek giremedim.bebiş erkekmiş hayırlı olsun.bende ders çalışıyorum tabiiiikiii iremsu müsade ederse.
naber canım iyimisin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün bizimkide evdeydi.bende pek giremedim.bebiş erkekmiş hayırlı olsun.bende ders çalışıyorum tabiiiikiii iremsu müsade ederse.
naber canım iyimisin ?
canım benim salon takımım doğtaş ve çok memnunum ama bu seneki modellerine baktım pek içime sinen olmadı bir istikbal ve bellonaya bakıp fikrimi ancak öyle söyleyebilirim şuan modelleri nasıl bilmiyorum ama yardımcı olurum elimden geldiğince
canım yhaaa
ben bakıyorum şimdi
çok çirkinler bee
fffff...
başka markalardan mı baksam
canım sağol
çok güzel bir duyguymuş
tekrar tatman dileğiyle
ısır onu benim içinnn
maşşallah
geçen dedim hazalha ya ne olur şimdi kucağında bi bebek olsada saçlarınla küpenle oynasa diye
yani bu kızlar çok cimcime beee
geçenlerde eşimin çocukluk arkadaşının evine gittik onlarında 1-1.5 yaşında bi oğulları vardı
eşi dedi ki ben bazen soruyorum eşime o yokken biz nasıl zaman geçiriyormuşuz die
sende onun gibi konuştun
yani ben ve hazalha da sorcaz ilerde kendimize biz evde nasıl zaman geçirmişiz die
biz de 6 yılı geçirdik ayrı ayrı illerde olduk bazen zaman öyle geçti gitti sanırım.
neyse ki
geç olsun güç olmasın
sağlıklı büyüsünler.
bana oturma grubunda yardım eder misin
hazalhayla paylaştım
seçemiyorum
nasıl bir yol izlemeliyim alırken?
neyse ki
geç olsun güç olmasın
sağlıklı büyüsünler.
bana oturma grubunda yardım eder misin
hazalhayla paylaştım
seçemiyorum
nasıl bir yol izlemeliyim alırken?
kuzuuuu bellonada lorena diye bi koltuk takımı var bak ben onu beğendim güzel ve hoşşş
ama beyaz kullanabilirmisin bilmiyorum bebek olucak yaaa kirletir şimdi
hazalha bebiş konusunda halen aynı fikirdemisin.bak sonra pişman olursun.senden de güzel haberler istiyoruzzzzzzzzzzz
baktım güzel beğendim.eeee bebnim kız büyüdü sen düşün artık onu.
canımm valla yadırgamayın ama bende eşimde çocukları pek sevmiyoruz niyeyse
ilerde mutlaka bitanede olsa olur ama o vakit şimdi değil rahatımız ön planda galiba bide öncelikle işimle ilgili tam bir rayınada oturtmam lazım herşeyi bizim için erken çok inanın bana size güzel haberler vermek isterdim ama kısmetse seneler sonra hala görüşüyor olursak o zaman artık
diyeni çooooooooooooooooooook duydum.bunu söyledikten sonra 2 şertane doğurdular.ama hayırlısı o geleceği zamnı bilir