Polis-Asker Eşleri Tanışma

hazalha istemeyiz deyip de bi bakıyomuşuz oluvermiş, naparım bilmiyorum ya, her şey alt üst olur bebek gelirse

aminnnn.ben tayinimiz çıkarsa oturma grubu istiyorum bellona ya da istikbalden.aslında gittiğiniz yerden almanız daha uygun olmazmı.belli bir marka alırsan her yerde aynı.

öyle yapıcaz da biz şimdiden alıcaktık
ondan
seçmek istedim yok yok yok
alfemo bellona istikbal bunların hiçbir oturma grubunu beğenemedim
evgör die bi marka var onu bile baktım sevemedim

ondan

kuzu bellonada lorena diye bi takım var hoş duruyor en güzelleri o zaten ona baktınmı başka da bişey beğenemedim valla ayşeiremsu da beğendi onu alıcı gözüyle bi bak istersen

ondan

benim istediğim hem rahat olsun ama yatakta olsun malum misafir gelince zor oluyor.bakalım.

kuzuuuu bellonada lorena diye bi koltuk takımı var bak ben onu beğendim güzel ve hoşşş
ama beyaz kullanabilirmisin bilmiyorum bebek olucak yaaa kirletir şimdi

canım güzel o beğendim ama yanındaki tekliler ne öyle ayrı desenli
ben çok seviyorum beyazı aslında hiç fena olmaz
ama kocam delirir
o da bordo takımları seviyor yeak
bebeğim akıllı olur teyzesi
izin vermem o derece kirletmesine
demişken, aslında kadife alsam fena olmaz madem oğlumu yaramaz ilan ettin kırletir die
kadife olunca kolay silinir die düşünüyorum
sizce?

ne güzel soheti koyulaştırmışsınız bende geldim müstakbel polis eşi olarak,her yazıyı okuyamadım ama bebiş bekleyenler tayin bekleyenler,kaderler aynı olunca birbirimizin dilini daha iyi anlıyoruz sanırım

evet çok fazla okuyamayınca,yeni gördüm tanıtayım kenidimi 28 yaşındayım nişanlıyım 11 eylülde düğünüm var

canım o berjer koltuklar şimdi moda ama sevmiyor olabilirsin sen herkes sevemiyor onları bence çok hoş durmuş renklerinin ayrı olmasıda modern bi tarz katmış

evet kadife alabilirsin ama sakın heeeee bordo bakma modası geçti onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…