Öncelikle kilo ver sağlıklı beslen stres yapmamaya çalış inofolic diye bi takviye vardı bi araştır istersen hayıt deneyebilirsiniz soğan kürü falan ben bunlarla hamile kaldım PKo var bende de
İnstagramda bir doktor pcoslular için adetin 21.günü ilişki öneriyor sonuç alanlarda varmış ne kadar doğru bilemiyorum amaMerhaba ben polikistikoverım ve 17 yaşımdan beri doğum kontrol hapı olmadan adet göremiyorum şuan 29 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 senedir tedavi görüyorum.
Eşimin sperm değeri normal ve rahim filmimde normal tüpler açık.
Önce 1 kere klomen kullandım ama yumurtalıklar yanıt vermedi sonra femara kullandım 6 kere bunların 3 seferinde yumutalıklarım büyüdü çatlatma iğnesi vurularak denedik fakat olumsuz sonuçlandı
Daha sonra geçen ay aşılama denemek istedim ondada femara + çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç olumsuz ve aşılama çok saçma geldi ve ilkel bir yöntem normal yumurtalık takibi ile aynı hiç bir farkı yok.
Şimdi tekrar 2. aşılama yaptırsammı bu sefer iğne ile denense bir şey farkedermi acaba sorun hap ile tedavi oldum yetersizmi kalıyor yumurtalar kalitesizliği ile ilgilimi acaba ama onun içinde inofolic combo kullandım her seferinde
Sorunum ne çözemedim nolur bana bir akıl fikir yol önerin gerçekten sinir stres sıkıştım kaldım kafam allak bullak.
Merhabalar. Ben de çokça araştırmıştım, yabancı kaynakları da taramıştım bu konuda, belki size de faydası olur. İnositol oranı yüksek bir takviye alın ve her gün için. ben gynositol şase almıştım. Quercetin almıştım ondan da her gün 2 tane içtim. Bir de zerdeçal kurkumin içeren besin takviyesi hergün 1. Balık tüketiminiz yeterli değilse de omega alın mutlaka. Kilonuz var ise muhakkak vermelisiniz, her gün yürümeye çalışın. Karbonhidratı beslenmenizden çıkaracak kadar az tüketin. Sağlıklı yağlar tüketin, zeytinyağı, avokado, ceviz, badem gibi. Bol bol su da önemli. Bitkiler hormonları zıplatabiliyor ben cesaret edemedim, her şeyin yolundaysa hiç bulaşma bence. Kafadan at deyince atılmıyor ama bunları yaparken daha rahatlamıştım. 3 ay bu takviyelerin sonunda tekrar femara, yumurta takibi ve ovitrelle isteyinMerhaba ben polikistikoverım ve 17 yaşımdan beri doğum kontrol hapı olmadan adet göremiyorum şuan 29 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 senedir tedavi görüyorum.
Önce 1 kere klomen kullandım ama yumurtalıklar yanıt vermedi sonra femara kullandım 6 kere bunların 3 seferinde yumutalıklarım büyüdü çatlatma iğnesi vurularak denedik fakat olumsuz sonuçlandı
Daha sonra geçen ay aşılama denemek istedim ondada femara + çatlatma iğnesi kullandım ama sonuç olumsuz ve aşılama çok saçma geldi ve ilkel bir yöntem normal yumurtalık takibi ile aynı hiç bir farkı yok.
Şimdi tekrar 2. aşılama yaptırsammı bu sefer iğne ile denense bir şey farkedermi acaba sorun hap ile tedavi oldum yetersizmi kalıyor yumurtalar kalitesizliği ile ilgilimi acaba ama onun içinde inofolic combo kullandım her seferinde
Sorunum ne çözemedim nolur bana bir akıl fikir yol önerin gerçekten sinir stres sıkıştım kaldım kafam allak bullak.
Merhabalar. Ben de çokça araştırmıştım, yabancı kaynakları da taramıştım bu konuda, belki size de faydası olur. İnositol oranı yüksek bir takviye alın ve her gün için. ben gynositol şase almıştım. Quercetin almıştım ondan da her gün 2 tane içtim. Bir de zerdeçal kurkumin içeren besin takviyesi hergün 1. Balık tüketiminiz yeterli değilse de omega alın mutlaka. Kilonuz var ise muhakkak vermelisiniz, her gün yürümeye çalışın. Karbonhidratı beslenmenizden çıkaracak kadar az tüketin. Sağlıklı yağlar tüketin, zeytinyağı, avokado, ceviz, badem gibi. Bol bol su da önemli. Bitkiler hormonları zıplatabiliyor ben cesaret edemedim, her şeyin yolundaysa hiç bulaşma bence. Kafadan at deyince atılmıyor ama bunları yaparken daha rahatlamıştım. 3 ay bu takviyelerin sonunda tekrar femara, yumurta takibi ve ovitrelle isteyin
Merhaba aynı sorun bende de var 2 senelik evliyim ve PCOS yüzünden maalesef gene kalmadım ve amh da çok yüksek cıktı suan buna canım skn stresliyim bilöıyorm ama ben hayıt suyu da kullanıyorum yanliş mi yapıyorum bilmıyorum birde gynositol aöa spor çok fazla yok onu da yapmamız lazım ve beslenme de önemli inşaallah en yakın zamanda bizde gebe kalırızMerhaba ben polikistikoverım ve 17 yaşımdan beri doğum kontrol hapı olmadan adet göremiyorum şuan 29 yaşındayım 2 senelik evliyim 1 senedir tedavi görüyorum.
Amh değerim 14,7 Lh 20 bu değerlerle nasil gebe kalırım bilmıyorum varsa tecrübesi olan fikir verebilecek birileri yazarsa sevinirimMerhaba aynı sorun bende de var 2 senelik evliyim ve PCOS yüzünden maalesef gene kalmadım ve amh da çok yüksek cıktı suan buna canım skn stresliyim bilöıyorm ama ben hayıt suyu da kullanıyorum yanliş mi yapıyorum bilmıyorum birde gynositol aöa spor çok fazla yok onu da yapmamız lazım ve beslenme de önemli inşaallah en yakın zamanda bizde gebe kalırız
Rahmin ve yumurtalıkların varsa, eşinde de sperm sorunu yoksa olmaması için sebep yok canım. Ha evet uğraştırır, zaman alır ama olur. Yazdıklarımı yap mutlaka, zerdeçal karabiberi muhakkak öneririm. 3 ay dikkat et sonra tekrar kan ver lh fsh biraz dengelensin önceAmh değerim 14,7 Lh 20 bu değerlerle nasil gebe kalırım bilmıyorum varsa tecrübesi olan fikir verebilecek birileri yazarsa sevinirim
merhaba bnde pcosdan illet edenlerdenimRahmin ve yumurtalıkların varsa, eşinde de sperm sorunu yoksa olmaması için sebep yok canım. Ha evet uğraştırır, zaman alır ama olur. Yazdıklarımı yap mutlaka, zerdeçal karabiberi muhakkak öneririm. 3 ay dikkat et sonra tekrar kan ver lh fsh biraz dengelensin önce
Alırsın Allahın izni ile. Benim prolaktinim 40lardaydı. Onun da çözümü var. Ama önce lh fsh dengelemek lazım. Doğru yoldasın. Beslenmene çok dikkat et hamur işi, işlenmiş gıda, paketli ürün asla. Bol yeşillik sebze, akdeniz tipi beslenme. Ovulasyon testi ben de boşuna aylarca yaptım. Önce hormonları dengelemek gerek. Sonra da doktorla yumurta takibimerhaba bnde pcosdan illet edenlerdenimben gynositol şase kullanıyorum 1 ay olmadı balığ yağı kullanıyorum günde bir adet sabahları aç karnına hayıt tohumu çayı yapıp içiyorum akşamları unuttuğum oluyor bu ara kilo aldım dikkat etmeyede başladım. yürüyüşe başladım ovülasyon testleri yapıyorum (20 gün) bir türlü yumurtlama göremedim. kan vermiştim prolaktin 17 çıkmıştı konudan konuya atladım ama bunaldım ya gerçekten artık nereye ne yazacağımı şaşırdım inşallah sonuç alırım
Teşekkür ederm daha çok gaza geldim şuan gerçekten dikkat edicem kendime söz veriyorum oydaki çokta kilolu değilim 55 kiloydum 57 oldum doktor 52 ol demişti. Stres işte.. bu lh fsh ortalama kaç olması lazım biliyormusunuz? Haftaya dr gidip kan vericem tekrardan. Birde doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedğimde illaki 1 yıllık evli olman lazım der mi? Cvp verdiğiniz için teşekkür ederimA
Alırsın Allahın izni ile. Benim prolaktinim 40lardaydı. Onun da çözümü var. Ama önce lh fsh dengelemek lazım. Doğru yoldasın. Beslenmene çok dikkat et hamur işi, işlenmiş gıda, paketli ürün asla. Bol yeşillik sebze, akdeniz tipi beslenme. Ovulasyon testi ben de boşuna aylarca yaptım. Önce hormonları dengelemek gerek. Sonra da doktorla yumurta takibi
Rahmin ve yumurtalıkların varsa, eşinde de sperm sorunu yoksa olmaması için sebep yok canım. Ha evet uğraştırır, zaman alır ama olur. Yazdıklarımı yap mutlaka, zerdeçal karabiberi muhakkak öneririm. 3 ay dikkat et sonra tekrar kan ver lh fsh biraz dengelensin önce
Çok sevindim umutlu olmanaTeşekkür ederm daha çok gaza geldim şuan gerçekten dikkat edicem kendime söz veriyorum oydaki çokta kilolu değilim 55 kiloydum 57 oldum doktor 52 ol demişti. Stres işte.. bu lh fsh ortalama kaç olması lazım biliyormusunuz? Haftaya dr gidip kan vericem tekrardan. Birde doktora yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedğimde illaki 1 yıllık evli olman lazım der mi? Cvp verdiğiniz için teşekkür ederim
tamam canımÇok sevindim umutlu olmanalh/fsh 2,5 üzeriyse pko oluyor. Ama öyle çıksa bile bunlar değişken hormonlar yani üzülmek yok yardımcı üreme tekniğinde yani aşılama için 1 yıllık deneme istiyorlar ama pko olduğunu doktorun da teyit ederse yumurta takibi için beklemene gerek olmaz. Özellikle femara istemeni öneririm, sonrasında gelişen yumurta durumuna göre de ovitrelle çatlatma iğnesi
Ben femara kullandım, kaliteli yumurta oluşmasını ve gelişmesini sağlıyor. Klomen kullananlar kist yaşıyabiliyor o yüzden femara dedim. Sırf dediğin muhabbet olmasın diye özel hastaneye sakin bir doktora gittim yumurta kontrolündetamam canımdoktora gittiğimdede dr sölicek bana ama sizede sormak istiyorum. Siz femara mı kullandınız bu ilaç doğum kontrol ilacı gibi bişey mi? birde femara değilde bi ilaç daha vardı onu önermeyen çoktu heralde kiste çevirebiliyormuş duydunuz mu ? doktor benim istediğim ilacı verirmiki yada bana karışma derse :/