Polikistik Overli Olup Tedavisiz Şekilde Hamile Kalmak İsteyenler Buraya

Hadi hayırlısı hep bu belirti aramalar bitiriyor bizi aynada sütyen giyerken acaba memem büyümüş mu sanki memelerim şiş sanki kasıgım ağrıyor benim kasiklarim hep agriyor ki hahahahahahah doktor bana sadece folio diye bir folik asit verdi bide kilo almami istemedi diyet verdi zaten zayıfım

Aynı beenn ama bu ara pek takmıyorm. Olsada amaaan zaten hep böyle oluyo diyorum

Ayyy bnm bi o yok işte sorcak kmse yok ama kaynanam saolsn her yerden msjı veriyor
Bende kaynanami kast etmistim birde kaynanamin 1 2 akrabasi esime dedim gitmicem senin memleketine sinire kalıyorum cocugu olan bazi insanlarda kibir oluyor sanki sadece onlarin çocuğu varmış gibi. Kaynanalar boyle terminator gibiler olsa da cocugun yaramazlik yapiyor al annesi diye kucagimiza geri verirler haa ay bende cok fesadim ama kaynanami severim bide cocuk konusunu acmasa

Aynen aynen

Az evel idrar testinde yine sevimsiz itici pislik tek çizgiyi gördüm
Sende durumlar nasıl ?
Oooof ooofff
Öncelikle bu ay çok heycanlıyım inofolic combi kullanmstm bu ay
Pazartesi Dr gittim. Hormonlarım çok iyi çıkmıstı zaten. Şeker yukleme testi istemişti dr benden memlekete gittiğimdeen dolayı yaptıramamıstım.
Kağıdımı kaybetmştim. Aslında yeni kagıt almaya gitmiştim. Ama gitmişken dr inofolic combi kullandıgımı söyledim. Ve acaba yumurtam çatlamıs mıdır dedim. Dr de gel bakalım dedi. Baktı ve yumurtam gerçekten çatlamıştı
Döllenme aşamasındada olabilir, Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin dedi Gün aşırı ilişki tavsiye etti. Zaten bnm akıntım 30 ekimde gelmişti ama emin olamıyordm demekki o zmn gerçektn çatlamıs. Sat: 14 ekim. Bat: 13 kasım :)
Değerlendirdiğimiz gunler : 21-24-26-28-30-1-4-5 sence tutar mı ?? Çok heycanlıyım 5 Gun kaldı adete

Ay insallaaah kuzum tutabilir ben bu toplara girmedim yumurta catlamis mi catlamamis mi doktor kontrolünde batırmadım hic ama benim adetten hemen sonraki gun alıntım geldi o zaman yumurtlamis olabilir miyim benim arkadas adet bitiminde hemen hamile kalmis sanirim soyledigine gore

Inofoloc combiyi nerden alıyorsun intetnette satisa kapanmis sinir oldum.

Kuzum 5 gun nasil geccek peki
Benim adete 2 gun var 10 kasim. 11 ekim sat.

Ama ben tipsiz cizgiyi gördüm

Senden yana umutlandim simdi :) 2 gun sonra ben kirmizi kart yerim. Yuksek ihtimal

Polikistikte yumurta catliyor mu ki

Bana birisi catlamiyor yani normal zamanda catlamiyor dedi kendiside polikistik
Nasi yani adet zamani mi dedim
Heh aynen dedi

Samimi arkadasim. Dogal yolla olmuyor cocuk pko da dedi ama var yani gayette dogal yolla olanlar..

Esimin sperm sorunu var ama

Bende bu ay sadece inofolic combi kullandım belirti falan aramadım kendimde. Zaten yumurta akı kıvamında akıntım gelince de pek umutlanmadm bence catlamamstr dedim kendi kendime. Dr de şeker yuklemesi için gun ve kagıt almaya gitmiştim. Tam odadan çıktm aklıma geldi geri döndüm ve inofolic kullandıgımı söyledim dr de aa çok iyi kullanmaya devam et dedi. Bende acaba peki yumurtam çatlamıs mıdr nasıl anlayabilirz diyince geç ultrasondan bakalım dedi :) baktk çatlamıstı. Ama yumurta takibi falan yapmadıgımz için ne zaman çatlamıs bilmiyorum dedi. Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin döllenme dönemindede olabilirsin dedi :) yani aslında dr giderken aklımda böyle bişy yoktu. İçime bi anda doğdu hemen söyledim bende:) valla pcolu olanlarda yumurta çatlamıyo galiba bndede var ama bnm hem çok hafif. Hormonlarda falan gözükmüyo sadece ultrasonda görünüyo hemde inofolic pcolu olanlara çok iyi geliyo :) ondan kullandım zaten. Ama ilacı kendim gidip eczaneden almıstm dr kontrolünde almadım yani :) Böyle işte biraz uzun oldu ama hakkını helal et canm :)

merhaba,bende bu ay inofolic kullanmaya başlayacağım,ama düşük yaptım geçen ay,ilk adetimi bekliyorum,adet bitsin öyle başlayım dedim,sizdeki hap ne renk ve günde kaç tane kaç gün kullandınız

merhaba,bende bu ay inofolic kullanmaya başlayacağım,ama düşük yaptım geçen ay,ilk adetimi bekliyorum,adet bitsin öyle başlayım dedim,sizdeki hap ne renk ve günde kaç tane kaç gün kullandınız
Çok geçmiş olsub öncelikle ❤ Kutunun içerisinde 20 adet var. Her sabah kahvaltıdan sonra aldım gunde 1 tane. Kutunun rengi mavi hapın rengi kahve rengi. Adeti beklemenize gerek yok. Hemende baslayabilirsinz . Dr bana öyle dedi :)

teşekkürler canım Allahım kimseye yaşatmasın ama elden gelen bişey yok,bende doktoruma yazdım,folik asit yerine bunu kullanayım mı diye kullan dedi ama kaç tane içeyim diye sormadım,İnşallah etkisi olur,hepimizin sağlıklı,hayırlı evlatları olur canım

Amin canm bende 1 düşük yasadm. İnşallah sağlıklı gebelikler olur bundan snra :) çok heycanlıyım . Duramıyorm ya :) Şu 5 Gunde bir gecse bir an önce test yapsam :)

Amin canm bende 1 düşük yasadm. İnşallah sağlıklı gebelikler olur bundan snra :) çok heycanlıyım . Duramıyorm ya :) Şu 5 Gunde bir gecse bir an önce test yapsam :)

İnşallah 5 günün sonunda dünyanın en mutlu insanı olursun canım,beklemek zor evet,senin düşüğünün nedeni araştırıldı mı ,ne kadarlıktı hamileliğin

İnşallah 5 günün sonunda dünyanın en mutlu insanı olursun canım,beklemek zor evet,senin düşüğünün nedeni araştırıldı mı ,ne kadarlıktı hamileliğin
Allah razı olsun. İnşallah tutmstr. Yok canm arastırılmadı dah 3 aylk evliydm o zmn 3 haftalk demşti dr ama snra kmyasal oldu

Aslında 1 senedir ama bu 1 sene içinde korundugumuz ara verdiğimiz zamanlarda oldu. Yani biraz karısık. 2 aydr düzenli ilişki oluyor. Yani en son korunmayı bırakalı 2 ay oldu biraz karısk bnmki

İnşallah bu ay tutar ve bu bekleyiş biter canım,güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…