- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.569
- 298
Hadi hayırlısı hep bu belirti aramalar bitiriyor bizi aynada sütyen giyerken acaba memem büyümüş mu sanki memelerim şiş sanki kasıgım ağrıyor benim kasiklarim hep agriyor ki hahahahahahah doktor bana sadece folio diye bir folik asit verdi bide kilo almami istemedi diyet verdi zaten zayıfımHayırlısı olsun hikayemiz benzer :) bende 17 aylık evliyim :) Bakalım bu aydan hem umutluyum hemde değilim. Pek üzerine düşmedim. Kensimde belirti falanda aramadm. Olan belirtiyede amaaan yıne yanılıyormdur diyorum. :) bakalım hayırlısı. Bu ay birde inofolic combi kullandm. Dr sana bir şey tavsiye etti mi ? Klomen inofolic vs tarzı bişy ?
Aynı beennHadi hayırlısı hep bu belirti aramalar bitiriyor bizi aynada sütyen giyerken acaba memem büyümüş mu sanki memelerim şiş sanki kasıgım ağrıyor benim kasiklarim hep agriyor ki hahahahahahah doktor bana sadece folio diye bir folik asit verdi bide kilo almami istemedi diyet verdi zaten zayıfım
Aaah ah canim seni benden iyi kimse anlayamaz bide etraftakiler de susmuyor sagolsunlar cocuk cocuk diye diye ben iyice agresiflestimAynı beennama bu ara pek takmıyorm. Olsada amaaan zaten hep böyle oluyo diyorum
Ayyy bnm bi o yok işte sorcak kmse yokAaah ah canim seni benden iyi kimse anlayamaz bide etraftakiler de susmuyor sagolsunlar cocuk cocuk diye diye ben iyice agresiflestim
Bende kaynanami kast etmistim birde kaynanamin 1 2 akrabasi esime dedim gitmicem senin memleketine sinire kalıyorum cocugu olan bazi insanlarda kibir oluyor sanki sadece onlarin çocuğu varmış gibi. Kaynanalar boyle terminator gibiler olsa da cocugun yaramazlik yapiyor al annesi diye kucagimiza geri verirler haaAyyy bnm bi o yok işte sorcak kmse yokama kaynanam saolsn her yerden msjı veriyor
Aynen aynenBende kaynanami kast etmistim birde kaynanamin 1 2 akrabasi esime dedim gitmicem senin memleketine sinire kalıyorum cocugu olan bazi insanlarda kibir oluyor sanki sadece onlarin çocuğu varmış gibi. Kaynanalar boyle terminator gibiler olsa da cocugun yaramazlik yapiyor al annesi diye kucagimiza geri verirler haaay bende cok fesadim ama kaynanami severim bide cocuk konusunu acmasa
Az evel idrar testinde yine sevimsiz itici pislik tek çizgiyi gördümAynen aynen
Öncelikle bu ay çok heycanlıyımAz evel idrar testinde yine sevimsiz itici pislik tek çizgiyi gördüm
Sende durumlar nasıl ?
Oooof ooofff
Öncelikle bu ay çok heycanlıyıminofolic combi kullanmstm bu ay
Pazartesi Dr gittim. Hormonlarım çok iyi çıkmıstı zaten. Şeker yukleme testi istemişti dr benden memlekete gittiğimdeen dolayı yaptıramamıstım.
Kağıdımı kaybetmştim. Aslında yeni kagıt almaya gitmiştim. Ama gitmişken dr inofolic combi kullandıgımı söyledim. Ve acaba yumurtam çatlamıs mıdır dedim. Dr de gel bakalım dedi. Baktı ve yumurtam gerçekten çatlamıştı
Döllenme aşamasındada olabilir, Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin dediGün aşırı ilişki tavsiye etti. Zaten bnm akıntım 30 ekimde gelmişti ama emin olamıyordm demekki o zmn gerçektn çatlamıs. Sat: 14 ekim. Bat: 13 kasım :)
Değerlendirdiğimiz gunler : 21-24-26-28-30-1-4-5 sence tutar mı ??Çok heycanlıyım 5 Gun kaldı adete
Öncelikle bu ay çok heycanlıyıminofolic combi kullanmstm bu ay
Pazartesi Dr gittim. Hormonlarım çok iyi çıkmıstı zaten. Şeker yukleme testi istemişti dr benden memlekete gittiğimdeen dolayı yaptıramamıstım.
Kağıdımı kaybetmştim. Aslında yeni kagıt almaya gitmiştim. Ama gitmişken dr inofolic combi kullandıgımı söyledim. Ve acaba yumurtam çatlamıs mıdır dedim. Dr de gel bakalım dedi. Baktı ve yumurtam gerçekten çatlamıştı
Döllenme aşamasındada olabilir, Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin dediGün aşırı ilişki tavsiye etti. Zaten bnm akıntım 30 ekimde gelmişti ama emin olamıyordm demekki o zmn gerçektn çatlamıs. Sat: 14 ekim. Bat: 13 kasım :)
Değerlendirdiğimiz gunler : 21-24-26-28-30-1-4-5 sence tutar mı ??Çok heycanlıyım 5 Gun kaldı adete
Ay insallaaah kuzum tutabilir ben bu toplara girmedim yumurta catlamis mi catlamamis mi doktor kontrolünde batırmadım hic ama benim adetten hemen sonraki gun alıntım geldi o zaman yumurtlamis olabilir miyim benim arkadas adet bitiminde hemen hamile kalmis sanirim soyledigine gore
Inofoloc combiyi nerden alıyorsun intetnette satisa kapanmis sinir oldum.
Kuzum 5 gun nasil geccek peki
Benim adete 2 gun var 10 kasim. 11 ekim sat.
Ama ben tipsiz cizgiyi gördüm
Senden yana umutlandim simdi :) 2 gun sonra ben kirmizi kart yerim. Yuksek ihtimal
Bende bu ay sadece inofolic combi kullandım belirti falan aramadım kendimde. Zaten yumurta akı kıvamında akıntım gelince de pek umutlanmadm bence catlamamstr dedim kendi kendime. Dr de şeker yuklemesi için gun ve kagıt almaya gitmiştim. Tam odadan çıktm aklıma geldi geri döndüm ve inofolic kullandıgımı söyledim dr de aa çok iyi kullanmaya devam et dedi. Bende acaba peki yumurtam çatlamıs mıdr nasıl anlayabilirz diyince geç ultrasondan bakalım dedi :) baktk çatlamıstı. Ama yumurta takibi falan yapmadıgımz için ne zaman çatlamıs bilmiyorum dedi. Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin döllenme dönemindede olabilirsin dedi :) yani aslında dr giderken aklımda böyle bişy yoktu. İçime bi anda doğdu hemen söyledim bende:) valla pcolu olanlarda yumurta çatlamıyo galiba bndede var ama bnm hem çok hafif. Hormonlarda falan gözükmüyo sadece ultrasonda görünüyo hemde inofolic pcolu olanlara çok iyi geliyo :) ondan kullandım zaten. Ama ilacı kendim gidip eczaneden almıstm dr kontrolünde almadım yani :) Böyle işte biraz uzun oldu ama hakkını helal et canm :)Polikistikte yumurta catliyor mu ki
Bana birisi catlamiyor yani normal zamanda catlamiyor dedi kendiside polikistik
Nasi yani adet zamani mi dedim
Heh aynen dedi
Samimi arkadasim. Dogal yolla olmuyor cocuk pko da dedi ama var yani gayette dogal yolla olanlar..
Esimin sperm sorunu var ama
Bende bu ay sadece inofolic combi kullandım belirti falan aramadım kendimde. Zaten yumurta akı kıvamında akıntım gelince de pek umutlanmadm bence catlamamstr dedim kendi kendime. Dr de şeker yuklemesi için gun ve kagıt almaya gitmiştim. Tam odadan çıktm aklıma geldi geri döndüm ve inofolic kullandıgımı söyledim dr de aa çok iyi kullanmaya devam et dedi. Bende acaba peki yumurtam çatlamıs mıdr nasıl anlayabilirz diyince geç ultrasondan bakalım dedi :) baktk çatlamıstı. Ama yumurta takibi falan yapmadıgımz için ne zaman çatlamıs bilmiyorum dedi. Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin döllenme dönemindede olabilirsin dedi :) yani aslında dr giderken aklımda böyle bişy yoktu. İçime bi anda doğdu hemen söyledim bende:) valla pcolu olanlarda yumurta çatlamıyo galiba bndede var ama bnm hem çok hafif. Hormonlarda falan gözükmüyo sadece ultrasonda görünüyo hemde inofolic pcolu olanlara çok iyi geliyo :) ondan kullandım zaten. Ama ilacı kendim gidip eczaneden almıstm dr kontrolünde almadım yani :) Böyle işte biraz uzun oldu ama hakkını helal et canm :)
Çok geçmiş olsub öncelikle ❤ Kutunun içerisinde 20 adet var. Her sabah kahvaltıdan sonra aldım gunde 1 tane. Kutunun rengi mavi hapın rengi kahve rengi. Adeti beklemenize gerek yok. Hemende baslayabilirsinz . Dr bana öyle dedi :)merhaba,bende bu ay inofolic kullanmaya başlayacağım,ama düşük yaptım geçen ay,ilk adetimi bekliyorum,adet bitsin öyle başlayım dedim,sizdeki hap ne renk ve günde kaç tane kaç gün kullandınız
teşekkürler canımÇok geçmiş olsub öncelikle ❤ Kutunun içerisinde 20 adet var. Her sabah kahvaltıdan sonra aldım gunde 1 tane. Kutunun rengi mavi hapın rengi kahve rengi. Adeti beklemenize gerek yok. Hemende baslayabilirsinz . Dr bana öyle dedi :)
Amin canm bende 1 düşük yasadm. İnşallah sağlıklı gebelikler olur bundan snra :) çok heycanlıyım . Duramıyorm ya :) Şu 5 Gunde bir gecse bir an önce test yapsam :)teşekkürler canımAllahım kimseye yaşatmasın ama elden gelen bişey yok,bende doktoruma yazdım,folik asit yerine bunu kullanayım mı diye kullan dedi ama kaç tane içeyim diye sormadım,İnşallah etkisi olur,hepimizin sağlıklı,hayırlı evlatları olur canım
Amin canm bende 1 düşük yasadm. İnşallah sağlıklı gebelikler olur bundan snra :) çok heycanlıyım . Duramıyorm ya :) Şu 5 Gunde bir gecse bir an önce test yapsam :)
Allah razı olsun. İnşallah tutmstr. Yok canm arastırılmadı dah 3 aylk evliydm o zmn 3 haftalk demşti dr ama snra kmyasal olduİnşallah 5 günün sonunda dünyanın en mutlu insanı olursun canım,beklemek zor evet,senin düşüğünün nedeni araştırıldı mı ,ne kadarlıktı hamileliğin
Allah razı olsun. İnşallah tutmstr. Yok canm arastırılmadı dah 3 aylk evliydm o zmn 3 haftalk demşti dr ama snra kmyasal oldu
Aslında 1 senedir ama bu 1 sene içinde korundugumuz ara verdiğimiz zamanlarda oldu. Yani biraz karısık. 2 aydr düzenli ilişki oluyor. Yani en son korunmayı bırakalı 2 ay oldu biraz karısk bnmkigeçmiş olsun canım,ne kadardır istiyosun bebek
Aslında 1 senedir ama bu 1 sene içinde korundugumuz ara verdiğimiz zamanlarda oldu. Yani biraz karısık. 2 aydr düzenli ilişki oluyor. Yani en son korunmayı bırakalı 2 ay oldu biraz karısk bnmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?