Polikistik Overli Olup Tedavisiz Şekilde Hamile Kalmak İsteyenler Buraya

Ayy canım dua et bendede işe yarasın. Adetlerimi düzenlese bile büyük bir gelişme olur. Sen hamileisn hamilelerin duası kabul olur dualrında bana da yer ver

Ayy canım dua et bendede işe yarasın. Adetlerimi düzenlese bile büyük bir gelişme olur. Sen hamileisn hamilelerin duası kabul olur dualrında bana da yer ver
Canım inşallah sende bu ilaç sayesinde hamile kalırsın Ama sende lütfen stres yapma ben hiç ama hiç yapmadım iş arıyodum düşün stres yapmamak çok faydalı :)

Canım inşallah sende bu ilaç sayesinde hamile kalırsın Ama sende lütfen stres yapma ben hiç ama hiç yapmadım iş arıyodum düşün stres yapmamak çok faydalı :)
Hım bende bişylere yoneleyim bu aralar bakalım kafamı boşaltayım ugrasayım :) Çok saol duan için canm :)

Kizlar pko engel degil bence gebelige benim adetlerim cok duzenli bu ara kilom fazla degil fakat 15 aydir cocuk olmuyor aşılama olucam bu ay kuzenim 100 küsür kilo 3,4 ayda bir regl goruyo pko korundugu halde suan hamile 4.cocuguna

Kızlar bende pcco liyim maaalesef ki beş ay klomen catlatma iğnesi kullandım yumurtam çatlayıp duyordu ama gebelik oluşmuyordu en son asılama denedim oda tutmadı bi ay ara verim dedim adetim den 22gun sonra pempe lekem geldi feci sağ kasık ağrısıyla şuan o lekenin gelmesinden 4 5 gün geçti sanırım yarın kan test veriyorum. Ins vardır birşeyler çünkü ben bu ay tamamen aklımdan atmıştım ama bu leke beni alt üst etti. Ve yazarken bile arada keskin şancı girip çıkıyor kasiklarima yarın olsun istyrmm hemdnnn uyuyamadım ALLAHIM NOLURR BU SEFER OLSUNN artık eşim bile olacağına inanmıyor kisttir o diyip duruyor

Canım bana da doktor günde 2 kere olarak verdi ama ben tok karnına alıyorum .

Canım bana da doktor günde 2 kere olarak verdi ama ben tok karnına alıyorum .
Tok karnına mı aç karnına mı tam anlamadım ama nette de aç karnına deniyor bir de yarı aç karnına diyen doktor var sanırım her halukarda işe yarıyordur ama kişiye göre mi alışı değişiyor yoksa etkisi mi azalıyor bilemedim

Bn dr kontrolünde almadım ama gunde 1 tane tok karna alıyorum. Eczacı eşime öyle demiş :)

Kızlar polikistik over hastalığına en doğal çözüm aspir ve keten tohumu yagi kuzenimin 6 senedir olmadi tedaviyi bıraktı ay bu yağları kullandi simdi hamile

Kızlar bu kez sorum gebelikle alakalı değil. Boğazm çok kötü feci öksürüyorum. Öksürüğe ve boğaza ne ıyı gelir ?

Canım banada verdi doktor inofolic combi sabah akşam içiyorum adet zamanı bırakmak mi gerekiyor. 21 yaşındayım 2 aydır istiyoruz pko varmış bendedi hamdolsun heray adet olurum da ama hiç hamile kalamicam gibi hissediyorum Off bu arada sağlıkla.kucagina alinsallah

Amin inşallah hiç öyle düşünme. İnan düşünüp kafaya takmak sadece geciktirir gebeliği. Ben günde bir kez içiyordum 21 gün içip bırakıp adeti bekleyip adetim bitince tekrar başlıyordum. Teşekkürler sizde hayırlısıyla hamile kalırsınız inşallah :)

Kızlar sizce bu teste guveneyim mi ? Bi kaç kez daha böyle silik çıkmstı ama negatifti çok korkuyorm yıne negatif olmasından inşallah bu kez dogrudr
En üstteki testin son hali. Dün akşam yapmstm ama öncesinde idrar falan tutmadm ve bolda su içmiştim

Eklentiler

• 20181027_103446.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20181026-205825_Instagram.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20181026-200309_Instagram.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 53
Bunu çok duydum canım inoflic combiyle beraber alınsa sorun olur mu tam olarak ne işe yatıyor hayıt tohumuyla aynı işleve mi sahip

Cnm ben kullandım kızıma bu hap vesilesiyle hamile kaldım şimdi kızım 3 yaşında yine kullandım ve çok şükür hamileyim bende adet düzensizliği çok fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…