Tamam canım :) O zmn başlayalım :)Kızlar sizde gelin buraya takipte olun polikistik overli olup tedavisiz bi şekilde hamile kalmak için yaptıklarınızı paylaşınGenc_evli Peri Tozuu
Aslan pençesi çayı içebilirsin canım hiç içtin mi? Ben onunda faydası olduğunu düşünüyorum.Bende inofolic kullanmaya baslıycam. Adetimin sökülmesini bekliyorum. Bittikten snra baslıycam bnde :) Onun Dışında bişy yapmadım hamile kalmak adına :)
Yok canım hiç içmedim hazır olarak var mı ? Yoksa aktardan alıp mı yapıyorz ? Tadı falan nasıl ?Aslan pençesi çayı içebilirsin canım hiç içtin mi? Ben onunda faydası olduğunu düşünüyorum.
Aktardan alıyosun canım testere dişli aslan pençesi çayı olarak geçiyo günde iki kez iç. Ben onu içtim ve normalde hiç adet ağrım olmaz ama resmen acile gittim kasık ağrısından. Ama rahmimi açtı sanki iyi geldiğini düşünüyorum.Yok canım hiç içmedim hazır olarak var mı ? Yoksa aktardan alıp mı yapıyorz ? Tadı falan nasıl ?
Hım tamam canım en kısa zamanda deniycemAktardan alıyosun canım testere dişli aslan pençesi çayı olarak geçiyo günde iki kez iç. Ben onu içtim ve normalde hiç adet ağrım olmaz ama resmen acile gittim kasık ağrısından. Ama rahmimi açtı sanki iyi geldiğini düşünüyorum.
Kilo vermeniz çok iyi olmuş ve şuan uyguladığınız şeylere bakılırsa hamile kalmanız an meselesi bence :) birde kafanıza asla takmayın ben hiç ama hiç takmadım belkide bu yüzden hamile kaldım. Sizinde hamile haberinizi çok yakın zamanda bekliyorum :)Bende ergenlikten beri pcoyum evlendim 6 kg aldım sonra hemen diyet ve sporla verdim. Hapları bıraktım 2 senedir ilaçsız regli oluyorum şükürler olsun3 aydır korunmuyoruz 3 senelik de evliyim İnofolic kullanıyorum bende 2.ayım bu ay günde 2 tane içiyorum geçen ay net yumurtladığımı anladım testlerle de kontrol ettim ama tutmadı harika bir ilaç ona eminim geçen ay 15 gün soğan kürü yaptım bu ay regliden itibaren günde 1 bardak hayıt tohumu aslan pençesi çay içiyorum bakalım Rabbim büyük hayırlı zamanda inşallah Sizde sağ salim kucağınıza alın umut oldunuz
Kafada bitiyor iş dediğiniz gibi hormonlarım güzel çok şükür geçen ay baktırdım e2 biraz düşük çıkmıştı pco görünümü yumurtalıklarda her daim var bakalım nasip biraz düşünmemeye çalışsam daha kolay olacak amaKilo vermeniz çok iyi olmuş ve şuan uyguladığınız şeylere bakılırsa hamile kalmanız an meselesi bence :) birde kafanıza asla takmayın ben hiç ama hiç takmadım belkide bu yüzden hamile kaldım. Sizinde hamile haberinizi çok yakın zamanda bekliyorum :)
Bende de pko görünümü vardı hep lhda hep yüksekti doktor tedavisiz zor hamile kalırsın dedi ama kaldım işte inanmak önemli olan. İnanıyorum sizde bana yazıcaksınız hamileyim diye :)Kafada bitiyor iş dediğiniz gibi hormonlarım güzel çok şükür geçen ay baktırdım e2 biraz düşük çıkmıştı pco görünümü yumurtalıklarda her daim var bakalım nasip biraz düşünmemeye çalışsam daha kolay olacak amaAmin inşallah size yazarım bende hamileyim diye
Amin inşallah canım sağolasınBende de pko görünümü vardı hep lhda hep yüksekti doktor tedavisiz zor hamile kalırsın dedi ama kaldım işte inanmak önemli olan. İnanıyorum sizde bana yazıcaksınız hamileyim diye :)
Canım inofoliği adet olunca mı baslıyorsun adet bitince mi ? Ve onu kulkanmadan önce ne kadar sürede adet oluyordun ? Ve kahve rengi olan hap mı senindeBende ergenlikten beri pcoyum evlendim 6 kg aldım sonra hemen diyet ve sporla verdim. Hapları bıraktım 2 senedir ilaçsız regli oluyorum şükürler olsun3 aydır korunmuyoruz 3 senelik de evliyim İnofolic kullanıyorum bende 2.ayım bu ay günde 2 tane içiyorum geçen ay net yumurtladığımı anladım testlerle de kontrol ettim ama tutmadı harika bir ilaç ona eminim geçen ay 15 gün soğan kürü yaptım bu ay regliden itibaren günde 1 bardak hayıt tohumu aslan pençesi çay içiyorum bakalım Rabbim büyük hayırlı zamanda inşallah Sizde sağ salim kucağınıza alın umut oldunuz
Canım ben hiç ara vermiyorum gıda takviyesi zaten bir zararı yok folik asit kullandım normal 1 ay sonra bunun faydasını öğrendim regliye yakın başlamıştım direk kesmeden devam ediyorum artık bence onun sayesinde geçen ay güzel yumurtladım ovülasyon testi kopkoyu oldu kasıklarımın belimin ağrısı fenaydı olmadı orası ayrı ama bu ilaca güvenim tamCanım inofoliği adet olunca mı baslıyorsun adet bitince mi ? Ve onu kulkanmadan önce ne kadar sürede adet oluyordun ? Ve kahve rengi olan hap mı seninde
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım maşallah diğer fıstığa da kardeşiyle yakın yaşlarda büyüyecekler kardeşlik güzel şeymerhaba kızlar,
ben her ay düzenli adet olurdum evlendim yine değişmedi bu durum..
6 sene sonra çocuk yapmaya karar verdik :)
olmadı başta eşimle çok sık işinin yoğunluğu ve şehir dışı seyahatleri sebebiyle görüşemiyorduk. stres yapmaya başladık haliyle kadın doğum doktoruna muayene olduğumuz pkolu olduğumu söyledi o gün nasıl ağladığımı benim çocuğum olmayacak diye kendimi yiyip bitirdiğimi unutamam..kilo problemim evlendikten sonra arttı(düzensiz beslenme hareketsiz yaşam stresli bir iş hayatı vs..) muayenede tüylenmede var demişti doktor..sivilce kilo ve tüylenme belirtisi zaten ama sorun düzenli adet olmamdı..sonrasında başka bi doktorla görüşmeye başladık pkoluyum dedim hiç bi yorum yapmadı yumurtan gelişmiş şu günlerde ilişki olacak dedi ve 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür..:) bu işin başı stres internette yazılanları okursanız valla olacağı varsa da olmaz insanlar o kadar kötü bahsetmiş ki bu durumdan.. kızım 12 aylıkken hiç aklımızda yeni bir bebek yokken yine hamile kaldım..(kazara demek istemiyorum çok kınamıştım bu cümle ile hamile kaldığını söyleyenleri :) ) aldırmak aklımıza bile gelmedi zor olacak iki küçük çocuk eşimde bende biliyoruz ama sorunsuz stressiz bir hamile kalmayı kesinlikle sonlandırmazdımaksine ilki için ne kadar uğraştığımızı hatırladıkça yeni bebek haberi ikimizi de heyecanlandırıyor..
sabır+stressiz hayat+egzersiz+düzenli beslenme ile her şey yoluna girecektir..
rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bn suan adetim o zmn yarın baslayayım mı ?Canım ben hiç ara vermiyorum gıda takviyesi zaten bir zararı yok folik asit kullandım normal 1 ay sonra bunun faydasını öğrendim regliye yakın başlamıştım direk kesmeden devam ediyorum artık bence onun sayesinde geçen ay güzel yumurtladım ovülasyon testi kopkoyu oldu kasıklarımın belimin ağrısı fenaydı olmadı orası ayrı ama bu ilaca güvenim tam
Bugün bile başlayabilirsin aç karnına alman gerekiyor diye biliyorum canımBn suan adetim o zmn yarın baslayayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?