• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overli Olup Tedavisiz Şekilde Hamile Kalmak İsteyenler Buraya

İnşallah canım bakalım hayırlısı :) acaba yarın yapsam testi çıkar mı silikde olsa ?
benim hamilelikte polikistikten dolayı geç döllenmemi acaba falan diye doktorla konuşurken bana şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kanda çıkar demişti,senin doktora gidip sana ilişki önerdiği tarih neyse kan testini o tarihten en erken 15 gün içinde yap,diğer gebelik testlerinde de ben bakarken adete 6 gün kala gösteren hassas test var falan diye okumuştum,ama o hassas testler diğerlerinde daha pahalı oluyor,normal testlerde de çok kişinin çıkmayabiliyor,bence kendini normal test yaparak üzme ama eğer şüpheli ilişkiden 15 gün geçtiyse git sağlık ocağından adetim geçti diye kan testi ver,aslında o bile değişiyo,benim hamileliğimde adetim 4 gün geçmişti değerim 64 çıkmıtı,arkadaşımın da 5 gün geçti 1500 çıktı,demekki ben senin gibi adete 5 gün kala yaptırsaydım çıkmayacaktı ama hamileymişim,bence kendini üzme hiç bu 5 gün umutla beklemek daha iyi canım

benim hamilelikte polikistikten dolayı geç döllenmemi acaba falan diye doktorla konuşurken bana şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kanda çıkar demişti,senin doktora gidip sana ilişki önerdiği tarih neyse kan testini o tarihten en erken 15 gün içinde yap,diğer gebelik testlerinde de ben bakarken adete 6 gün kala gösteren hassas test var falan diye okumuştum,ama o hassas testler diğerlerinde daha pahalı oluyor,normal testlerde de çok kişinin çıkmayabiliyor,bence kendini normal test yaparak üzme ama eğer şüpheli ilişkiden 15 gün geçtiyse git sağlık ocağından adetim geçti diye kan testi ver,aslında o bile değişiyo,benim hamileliğimde adetim 4 gün geçmişti değerim 64 çıkmıtı,arkadaşımın da 5 gün geçti 1500 çıktı,demekki ben senin gibi adete 5 gün kala yaptırsaydım çıkmayacaktı ama hamileymişim,bence kendini üzme hiç bu 5 gün umutla beklemek daha iyi canım
Haklısın. Bnde söz vermiştim zaten kendme adet gunumden önce test yapmıycam diye ama işte insan bekleyemiyor ya :) ama yapmıycam ya bekliycem bu kez :) sabrın sonu selamettr :)

Haklısın. Bnde söz vermiştim zaten kendme adet gunumden önce test yapmıycam diye ama işte insan bekleyemiyor ya :) ama yapmıycam ya bekliycem bu kez :) sabrın sonu selamettr :)

bende aynı sözü verdim kendime çalışmalar başlayınca hiç bu testleri falan almayacam,adetim geçsin birkaç gün öyle gidecem diye,ama dediğin gibi insan sabırsızlanıyor, Allah senin benim herkesin gönlündekilerini hayırlısıyla nasip etsin canım,kaç yaşındasın

bende aynı sözü verdim kendime çalışmalar başlayınca hiç bu testleri falan almayacam,adetim geçsin birkaç gün öyle gidecem diye,ama dediğin gibi insan sabırsızlanıyor, Allah senin benim herkesin gönlündekilerini hayırlısıyla nasip etsin canım,kaç yaşındasın
Amiiin amiiiin inşallah :) 24 yasındayım :)

Ben de pcoluyum.hiç söktürücü almasam hiç adet olmam. Evlendiğim ilk ay gebe kaldım ve çok şaşırdım haliyle. Düşük yaptım ve 2buçuk yıldır tekrar gebe kalamadım. Benim yumurtam oluşuyor ama çatlamıyor. Artık doktora gitmekten yorulduk. Yumurtlama ilaçları kullandım ama hep çatlamadan kiste dönüşüyor.Kendim denemek biraz dinlenmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz var mı? Siz nasıl başardınız

Ben de pcoluyum.hiç söktürücü almasam hiç adet olmam. Evlendiğim ilk ay gebe kaldım ve çok şaşırdım haliyle. Düşük yaptım ve 2buçuk yıldır tekrar gebe kalamadım. Benim yumurtam oluşuyor ama çatlamıyor. Artık doktora gitmekten yorulduk. Yumurtlama ilaçları kullandım ama hep çatlamadan kiste dönüşüyor.Kendim denemek biraz dinlenmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz var mı? Siz nasıl başardınız
Bende de pco var evlendiktem 3 ay snra haöile kaldm bnmde düşük oldu. Bu ay inofolic combi kullandm ve yumurtam çatladı :) hamile miyim değil miyim bilmiyorm bat 13 kasım

Amiiin inşallah beklemedeyim bakalım. Eşime test aldırdım ama acaba çıkar mı ?
4gün kalmış evet çıkıyo az çok ama adet günü ya da adet geçince yapmak daha doğru bence. Ama meraktan beklemek de çok çok zor onun için siz bileceksiniz artık :)

bende pko luyum. ama doktorumun dediğini göre çok ağır pkom var. belirtileri yok kilo kıllanma vs. hatta bir kistim o kadar büyüştüki içimde patlamış karnımda 1 litre kan ile doktora gittim. ölüme 5 dk. kala dediler. hemen ameliyat vs. hamile kalacağım zaman gel tedaviye başlayalım normal yollardan olmaz dedi. neyse biz karar verdik ama ben olmayacağını bildiğim için dr gitmedim. doğum kontrol hapını bıraktım biraz geçsin öyle gideyim dedim. adetime 7 gün kala kasıklarımda ağtı ile dr a gittim. sıvı var karında dendi. biraz belyeceğiz bhcg 7 idi çünkü. ya düşücek ya tutunacak yada dış gebelik dendi. 2 gün sonra bhcg olmuş 36 hayırlı olsun dendi. kızımı kucağıma aldım. kızım 1 yaşında iken bu sefer korunurken hamile kalmışım. hep adetim geç olur kasıklarımda ağrı yine test yaptım çift çizgi bhcg 1050 çocuk olmuş 1,5 aylık sonra haberim oldu inanırmısınız? belirtileri olmasa adet beklicem test yapmayıp. oğlumda böyle oldu. nasip herşey bence. ama kafama taksaydım olmazdı ben kendimi biliyorum.

bence bekleyin şuan hamile olsanız bile bölünme yeni başlamıştır bhcg çok yüksek değildir çıkmayabilir.
Hımm evet dogru haklısınız :) bekleyelim o zmn adetim gecerse sonra yaparm. Hikayenizi okudm bu arada çok mutlu oldm sizin adınza 3. Çocugumu istiyorsnz şimdi

Cnm ben kullandım kızıma bu hap vesilesiyle hamile kaldım şimdi kızım 3 yaşında yine kullandım ve çok şükür hamileyim bende adet düzensizliği çok fazlaydı
İnofolic combiyle kullanılır mı bende düzensizlik çok şükür normal 34-35 güne düzenledi ilaç ama hayıtla daha da iyi olacak gibi tohumunu sürekli kullanamıyorum hapını içerim bari:KK51:

İnofolic combiyle kullanılır mı bende düzensizlik çok şükür normal 34-35 güne düzenledi ilaç ama hayıtla daha da iyi olacak gibi tohumunu sürekli kullanamıyorum hapını içerim bari:KK51:

Ben bu ilaç haricinde bişey kullanmadım ama inofolic kullanılabilir galiba cnm inşallah sifa olur

Back