Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik Overli Olup Tedavisiz Şekilde Hamile Kalmak İsteyenler Buraya
Hımm evet dogru haklısınız :) bekleyelim o zmn adetim gecerse sonra yaparm. Hikayenizi okudm bu arada çok mutlu oldm sizin adınza 3. Çocugumu istiyorsnz şimdi
yok yeter aslında çocukları severim ama eğer hepsi için aynı şartları sağlayamayacaksam doğurmanın bir anlamı yok. Allah bunları doğru yetiştirmeme yardım etsin başka beklentim yok :)
yok yeter aslında çocukları severim ama eğer hepsi için aynı şartları sağlayamayacaksam doğurmanın bir anlamı yok. Allah bunları doğru yetiştirmeme yardım etsin başka beklentim yok :)
Evet negatif. Ama henuz adet olmadm leke bile yok. Normalde adetim bir gun öncesinden lekelenme ile başlardı. Yani dün başlamıs olması lazımdı. Bugunde bişy yok. Su aatte kadar. Bakalom belki yarın olurum heralde :/
Evet negatif. Ama henuz adet olmadm leke bile yok. Normalde adetim bir gun öncesinden lekelenme ile başlardı. Yani dün başlamıs olması lazımdı. Bugunde bişy yok. Su aatte kadar. Bakalom belki yarın olurum heralde :/