- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Hım nasıl kullanılıyor nerde satılıyor ?Ben hayıt hapı agnucaston kullandım kizima da bu hamileligime de bu ilaç vesilesiyle hamile kaldım bin şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hım nasıl kullanılıyor nerde satılıyor ?Ben hayıt hapı agnucaston kullandım kizima da bu hamileligime de bu ilaç vesilesiyle hamile kaldım bin şükür
Ben de aynısını soracaktım nerede satılıyor ki?Hım nasıl kullanılıyor nerde satılıyor ?
Hım nasıl kullanılıyor nerde satılıyor ?
Ben de aynısını soracaktım nerede satılıyor ki?
adet düzenleyici mi etkisiEczanede satılıyor kızlar adetin 1.gunu başlanıyor 3 ay boyunca düzenli kullanılacak
yok yeter aslında çocukları severim ama eğer hepsi için aynı şartları sağlayamayacaksam doğurmanın bir anlamı yok. Allah bunları doğru yetiştirmeme yardım etsin başka beklentim yok :)Hımm evet dogru haklısınız :) bekleyelim o zmn adetim gecerse sonra yaparm. Hikayenizi okudm bu arada çok mutlu oldm sizin adınza 3. Çocugumu istiyorsnz şimdi
Hayırlısı Olsun O zmn ❤yok yeter aslında çocukları severim ama eğer hepsi için aynı şartları sağlayamayacaksam doğurmanın bir anlamı yok. Allah bunları doğru yetiştirmeme yardım etsin başka beklentim yok :)
Test yaptınız mı merak ettimHayırlısı Olsun O zmn ❤
Evet negatif. Ama henuz adet olmadm leke bile yok. Normalde adetim bir gun öncesinden lekelenme ile başlardı. Yani dün başlamıs olması lazımdı. Bugunde bişy yok. Su aatte kadar. Bakalom belki yarın olurum heralde :/Test yaptınız mı merak ettim
Hayırlısı olsun inşAllah bi dahaki aya olsun hayırlısıylaEvet negatif. Ama henuz adet olmadm leke bile yok. Normalde adetim bir gun öncesinden lekelenme ile başlardı. Yani dün başlamıs olması lazımdı. Bugunde bişy yok. Su aatte kadar. Bakalom belki yarın olurum heralde :/
Amin inşallah regli başlar başlamaz alacağım çok teşekkürlerBen bu ilaç haricinde bişey kullanmadım ama inofolic kullanılabilir galiba cnm inşallah sifa olur
Tebrik ederim tatlım.inş kucaginada alirsinKızlar hamileyimmm :) inofolic combi kullanmstm bu ay yazayım dedim burayada :)![]()
Amin canm allah razı olsun ❤Tebrik ederim tatlım.inş kucaginada alirsin