Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canm. Bnde kullandm inofolic dr kontrolumde değil ama . Bakalım bnm sonucm ne olcak :) adetim gununde bile olsa bnm için büyük bir fark olur :) 1 tane tek kaldı. Yarın onuda alıp adet olmayı bekliycem :) olmazsamda inşallah hamilelik sonucunu alırım :) pazartesi de randevu aldm dr gitcem :)Bana da inofolic günde bir kere kullan dedi doktor.
Bugün regl 14. Günüm ama hala yumurta büyümemiş doktor kontrolünden geldim salı günü yeniden çağırdı. 1 senedir bu süreç artık sıkıldım
Aynen haklısın :)Kizlar bende pkoluyum ve bir evlat sahibiyim tedavisiz rabbil ol dedikten sonra olmuycak birsey yok umudunuzu kaybetmeyin
Peri tozu tedavi goruyomusunAynen haklısın :)
Suan için görmüyorm. Burda ki arkadasların tavsiyesi üzerine inofolic combi aldm 1 tane tek kaldı yarın onu da içicem bitiyor bakalım etkisi ne olcak. Pazarteside dr gitcem. Bakalım nolcak :)Peri tozu tedavi goruyomusun
Canim pko varsa eger doktora bi gozukmelsin kac yildir bebek sahibi olmak istiyosunkiSuan için görmüyorm. Burda ki arkadasların tavsiyesi üzerine inofolic combi aldm 1 tane tek kaldı yarın onu da içicem bitiyor bakalım etkisi ne olcak. Pazarteside dr gitcem. Bakalım nolcak :)
Evet pko var canm. 1 senedir bebek istiyorz. Ama 1 sene içinde ara verdiğimiz zamanlarda oldu. 1 kere düşük yaptm . Bakalım hayırlısı. Hormon sonuclarım gayet iyi çıkmstı en son. Sadece ultrasonda pko görünüyordu. Bakalım nasip :)Canim pko varsa eger doktora bi gozukmelsin kac yildir bebek sahibi olmak istiyosunki
Yok canm bu kez dr den hepsini istiycem. Hsg nasıl çekiliyor ??Emin ol pko bebek sahibi olmana engel degil kilon varsa bi kac kilo vermeye gayret et..allah kucagini bos birakmasin cnm.. ama Hsg v.s ihmal etme
Hım siz cektirdiniz mi ?Tedavi asamsinda hsg film istiycek buyik ihtimal tupler acikmi bakilcak korkulcak bise degil.
Duyduklarina fazla takilma acio v.s die
Hım ne guzel.bakalım inşallah bnde olumlu sonuclar alırım bu ayın sonundaBen cektirdim ilac v.s kullanmadim asilamam olcakti kist var tutmaz dedi doktor 2 ay sonra ben kendiligimden hamile kaldim .tedaviye gitdim ama tek bi hsg cekildi .her gitdigimde ultrasyonla bakildi... sonuc kendiligimden hamile kaldim
Hayırlısı olsun canm. Bnde kullandm inofolic dr kontrolumde değil ama . Bakalım bnm sonucm ne olcak :) adetim gununde bile olsa bnm için büyük bir fark olur :) 1 tane tek kaldı. Yarın onuda alıp adet olmayı bekliycem :) olmazsamda inşallah hamilelik sonucunu alırım :) pazartesi de randevu aldm dr gitcem :)
Hayırlısı olsun hikayemiz benzer :) bende 17 aylık evliyim :) Bakalım bu aydan hem umutluyum hemde değilim. Pek üzerine düşmedim. Kensimde belirti falanda aramadm. Olan belirtiyede amaaan yıne yanılıyormdur diyorum. :) bakalım hayırlısı. Bu ay birde inofolic combi kullandm. Dr sana bir şey tavsiye etti mi ? Klomen inofolic vs tarzı bişy ?Merhaba bende pco luyum 18 yaşından beri. Daha dogrusu 18 yaşında karnımdan bakip ultroson kağıdında göstermişti doktor. Seneler seneleri kovaladı. Ara ara adet duzensizliklerim oldu,sivilce hapi kullanmistim gittigim hicbir doktor pco demedi.Hatta bitanesi dedi ki "Ne pko su yaa sen bir defa zayıfsın tipin pco tipi degil"
Ben bunun hic üzerinde durmadim.
Evlendim doktora gittim vajinal muayne yapildi yine pco falan demedi sözüm ona docent dr birde rezil bana enfeksiyon diyip birsuru ilac dayadi sonradan duydum başkalarına da enfeksiyon diyormus. Herhalde memleketin yarisinda enfeksiyon var(küçük bir ilcede yaşıyoruz) sonra internetten edindigim bilgilere gore vajinal muayneyle zaten enfeksiyon tanısı koyulmuyormus bende kendi kendime "Allah allah bu adam niye enfeksiyon dedi ki" diyordum.
Veee son bomba
Temmuz ayinda gittigim doktor pco gördü. Hatta banada gosterdi ultrosonu saga sonra sola cevirdi ama bir dakika birde degerlerine bakalım pco dememiz icin fsh ve lh sanirim ona bakilmasi lazim dedi.
Ben elimde tahlil sonuclariyla gitmistim cunku bu doktor başka sehirdeydi
Bir bakti.. evet pco dedi.
Sakin kilo alma kilo alirsan insulin direnci olusur dedi.
Bu arada 45 kg ım beni görseniz cubuk kraker gibi bacaklarim var :)
Hala daha o gittigim docent e küfür ederim aklima geldikce.. e be adam sen bu sonuclari görüyorsun arti vajinal ultroson yapiyorsun nasil pco yu gormessin?
Bu arada 26 yasindayim.
10 aylik evliyim.
Yani bende 8 senedir pco var. Adet oldugumda 14 yasindaydim belki dogustan var bilmiyorum :)
Bende dogal yollarla hamile kalmak istiyorum ancak esimin sperm sayısı düşük hareketi yavas morfolojisi bozuk.
Doktor pco uzerinde cok durmadi. Hatta dedi ki ikiz doguran hastam bile var. Bu arada ikiz ailemde de genetik :) bir ara esimin yengesi acaba sizin ikizleriniz mi olcak icime dogdu falan demisti insan umutlaniyor :)))))
Bu da benim hikayem.. :)
Hımmm hayırlısı olsun canını sıkma inş guzel sonuclar alırsın :)Bana da Salı yeniden gel dedi bugün 14. Gün yumurta 11 mm çıktı yumurta takibi yapıyoruz önümüzde ki ay belki klomen tedavisine başlarız dedi ama ben zaten önceden 3-4 kere klomen çatlatma iğnesi falan denedim. Bakalım allah büyük inşallah güzel haberler alırız