- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
İnşallah canım bakalım hayırlısı :) acaba yarın yapsam testi çıkar mı silikde olsa ?İnşallah bu ay tutar ve bu bekleyiş biter canım,güzel haberlerini bekliyoruz :)
benim hamilelikte polikistikten dolayı geç döllenmemi acaba falan diye doktorla konuşurken bana şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kanda çıkar demişti,senin doktora gidip sana ilişki önerdiği tarih neyse kan testini o tarihten en erken 15 gün içinde yap,diğer gebelik testlerinde de ben bakarken adete 6 gün kala gösteren hassas test var falan diye okumuştum,ama o hassas testler diğerlerinde daha pahalı oluyor,normal testlerde de çok kişinin çıkmayabiliyor,bence kendini normal test yaparak üzme ama eğer şüpheli ilişkiden 15 gün geçtiyse git sağlık ocağından adetim geçti diye kan testi ver,aslında o bile değişiyo,benim hamileliğimde adetim 4 gün geçmişti değerim 64 çıkmıtı,arkadaşımın da 5 gün geçti 1500 çıktı,demekki ben senin gibi adete 5 gün kala yaptırsaydım çıkmayacaktı ama hamileymişim,bence kendini üzme hiç bu 5 gün umutla beklemek daha iyi canımİnşallah canım bakalım hayırlısı :) acaba yarın yapsam testi çıkar mı silikde olsa ?
Haklısın. Bnde söz vermiştim zaten kendme adet gunumden önce test yapmıycam diye ama işte insan bekleyemiyor ya :) ama yapmıycam ya bekliycem bu kez :) sabrın sonu selamettr :)benim hamilelikte polikistikten dolayı geç döllenmemi acaba falan diye doktorla konuşurken bana şüpheli ilişkiden 15 gün sonra kanda çıkar demişti,senin doktora gidip sana ilişki önerdiği tarih neyse kan testini o tarihten en erken 15 gün içinde yap,diğer gebelik testlerinde de ben bakarken adete 6 gün kala gösteren hassas test var falan diye okumuştum,ama o hassas testler diğerlerinde daha pahalı oluyor,normal testlerde de çok kişinin çıkmayabiliyor,bence kendini normal test yaparak üzme ama eğer şüpheli ilişkiden 15 gün geçtiyse git sağlık ocağından adetim geçti diye kan testi ver,aslında o bile değişiyo,benim hamileliğimde adetim 4 gün geçmişti değerim 64 çıkmıtı,arkadaşımın da 5 gün geçti 1500 çıktı,demekki ben senin gibi adete 5 gün kala yaptırsaydım çıkmayacaktı ama hamileymişim,bence kendini üzme hiç bu 5 gün umutla beklemek daha iyi canım
Haklısın. Bnde söz vermiştim zaten kendme adet gunumden önce test yapmıycam diye ama işte insan bekleyemiyor ya :) ama yapmıycam ya bekliycem bu kez :) sabrın sonu selamettr :)
Amiiin amiiiin inşallah :) 24 yasındayım :)bende aynı sözü verdim kendime çalışmalar başlayınca hiç bu testleri falan almayacam,adetim geçsin birkaç gün öyle gidecem diye,ama dediğin gibi insan sabırsızlanıyor, Allah senin benim herkesin gönlündekilerini hayırlısıyla nasip etsin canım,kaç yaşındasın
hayırlısı inşAllah canımAmiiin amiiiin inşallah :) 24 yasındayım :)
Aminnnnn :)hayırlısı inşAllah canım
Bende de pco var evlendiktem 3 ay snra haöile kaldm bnmde düşük oldu. Bu ay inofolic combi kullandm ve yumurtam çatladı :) hamile miyim değil miyim bilmiyorm bat 13 kasımBen de pcoluyum.hiç söktürücü almasam hiç adet olmam. Evlendiğim ilk ay gebe kaldım ve çok şaşırdım haliyle. Düşük yaptım ve 2buçuk yıldır tekrar gebe kalamadım. Benim yumurtam oluşuyor ama çatlamıyor. Artık doktora gitmekten yorulduk. Yumurtlama ilaçları kullandım ama hep çatlamadan kiste dönüşüyor.Kendim denemek biraz dinlenmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana önerileriniz var mı? Siz nasıl başardınız
Az kalmış inşAllah güzel haberler alırsınızBende de pco var evlendiktem 3 ay snra haöile kaldm bnmde düşük oldu. Bu ay inofolic combi kullandm ve yumurtam çatladı :) hamile miyim değil miyim bilmiyorm bat 13 kasım
Amiiin inşallah beklemedeyim bakalım. Eşime test aldırdım ama acaba çıkar mı ?Az kalmış inşAllah güzel haberler alırsınız
4gün kalmış evet çıkıyo az çok ama adet günü ya da adet geçince yapmak daha doğru bence. Ama meraktan beklemek de çok çok zor onun için siz bileceksiniz artık :)Amiiin inşallah beklemedeyim bakalım. Eşime test aldırdım ama acaba çıkar mı ?
Bakalım bekleyemezsem yapıcam artk :)4gün kalmış evet çıkıyo az çok ama adet günü ya da adet geçince yapmak daha doğru bence. Ama meraktan beklemek de çok çok zor onun için siz bileceksiniz artık :)
bence bekleyin şuan hamile olsanız bile bölünme yeni başlamıştır bhcg çok yüksek değildir çıkmayabilir.Bakalım bekleyemezsem yapıcam artk :)
Hımm evet dogru haklısınız :) bekleyelim o zmn adetim gecerse sonra yaparm. Hikayenizi okudm bu arada çok mutlu oldm sizin adınza 3. Çocugumu istiyorsnz şimdibence bekleyin şuan hamile olsanız bile bölünme yeni başlamıştır bhcg çok yüksek değildir çıkmayabilir.
İnofolic combiyle kullanılır mı bende düzensizlik çok şükür normal 34-35 güne düzenledi ilaç ama hayıtla daha da iyi olacak gibi tohumunu sürekli kullanamıyorum hapını içerim bariCnm ben kullandım kızıma bu hap vesilesiyle hamile kaldım şimdi kızım 3 yaşında yine kullandım ve çok şükür hamileyim bende adet düzensizliği çok fazlaydı
İnofolic combiyle kullanılır mı bende düzensizlik çok şükür normal 34-35 güne düzenledi ilaç ama hayıtla daha da iyi olacak gibi tohumunu sürekli kullanamıyorum hapını içerim bari
Ne ilacı kullandınız ? Ve ne için kullandınz?Ben bu ilaç haricinde bişey kullanmadım ama inofolic kullanılabilir galiba cnm inşallah sifa olur
Ne ilacı kullandınız ? Ve ne için kullandınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?