Yok canım benim arkadaşım kullandı o kadar memnun kaldıki 7. Ayda hamile kaldı hemde çok kiloluydu o halde kalabildi yağlardan başka hiç bişey kullanmadı bence dene sende.Biliyorm o sayfayı bnde alcaktm ama internet üzeri oldugu için korktum açıkcası
Hım tamam canım çok çok tsk ederim mutlaka bakıcam :)Yok canım benim arkadaşım kullandı o kadar memnun kaldıki 7. Ayda hamile kaldı hemde çok kiloluydu o halde kalabildi yağlardan başka hiç bişey kullanmadı bence dene sende.
Günde 1 defa mı 2 defa mı kullandınız peki?Merhaba :)) ben de inofolic ile kaldım tavsiye ederim ama kilo vererek ise yarıyor:) rabbim hakeden isteyen herkese nasip etsin
Kilo dengesiz hala getiriyor canım işte ama dur bakalım verilecek elbetAynen zaten kilo aldıktan snra böyle oldu. Evlendiğim zaman 59 60 falandım. 3 ay hamile kaldm ama kmyasal oldu. Snra kilo almaya basladm adetlerim düzensizleşti derken bugune geldim
Canm kusura bkma seni de rahtsz edyrm ama oerli bu degerler ile tedavi ile catlatma ignesi ile hamile kalinrminehirnil111
Mesela eylülde femara kullandım kontrole gittiğimde solda 2 sagda 1 yumurtam vardi soldakiler büyümedi tam sağdaki 19 mm olmuştu iğne vuruldumKilo dengesiz hala getiriyor canım işte ama dur bakalım verilecek elbet
Estagfirullah canım ama işte doktorların tedavisi ve vücudunun nasıl karşılık verdiğini bilemem güzel duruyor tabi de yumurtlaman nasıl mesela
Güzel aslında tedaviye cevap veriyor canım ilaçlarlaMesela eylülde femara kullandım kontrole gittiğimde solda 2 sagda 1 yumurtam vardi soldakiler büyümedi tam sağdaki 19 mm olmuştu iğne vuruldum
Şimdi 7 ay önce sol tarafımdaki ağrı nedeni ile ilaçlı tomografi çekildim sonucunda sol tarafta minik minik 5 6 tane kistcikler vardı acaba diyorum ondan dolayımı soldaki yumurtalar büyümedi sağdaki büyüdüGüzel aslında tedaviye cevap veriyor canım ilaçlarla
Pco sendromu olsa eğer söylerlerdi herhalde ondan dolayı büyümeme olabiliyor ama diğer kistcikler ne gibi etki eder bilemiyorum canımŞimdi 7 ay önce sol tarafımdaki ağrı nedeni ile ilaçlı tomografi çekildim sonucunda sol tarafta minik minik 5 6 tane kistcikler vardı acaba diyorum ondan dolayımı soldaki yumurtalar büyümedi sağdaki büyüdü
Şuan doktordayım canm sonucları gösterim elimle üstüne başa başa sorun varmi hocam diyorum yok diyor temiz bunları diyor kafayı yiycem ben 3 aydır az kanama oluyorum diyor olabilir diyorPco sendromu olsa eğer söylerlerdi herhalde ondan dolayı büyümeme olabiliyor ama diğer kistcikler ne gibi etki eder bilemiyorum canım
Doktorunu değiştirmeyi düşünmez misin canım belki gerçekten sorun yoktur ama bilemedim kanama olayını ara kanama pco sendromunda görünen bir şeyŞuan doktordayım canm sonucları gösterim elimle üstüne başa başa sorun varmi hocam diyorum yok diyor temiz bunları diyor kafayı yiycem ben 3 aydır az kanama oluyorum diyor olabilir diyor
Olmaz canım iç faydasını görürsün umarım :)Kızlar ben inofolik combiyw basladm bugun ama adetim devam ediyor bi sakıncası olur mu ?
Amin canım hayırlısıyla başladım bugunden itibaren bakalım rabbim şifa etsin inş. Bu arada şimdi bittikten kaç gun snra adet olmam lazım ?Olmaz canım iç faydasını görürsün umarım :)
20 tanesini iç sonra adet olmayı bekle 1 hafta sonrasında falan olursun adet olup bitince tekrar başla. Ben günde bir tane içiyodum.Amin canım hayırlısıyla başladım bugunden itibaren bakalım rabbim şifa etsin inş. Bu arada şimdi bittikten kaç gun snra adet olmam lazım ?
20 tanesini iç sonra adet olmayı bekle 1 hafta sonrasında falan olursun adet olup bitince tekrar başla. Ben günde bir tane içiyodum.
Valla ben hiç ama hiç beklemiyodum onun sayesinde hamile kalıcağımı. Hatta 55 tlydi sanırım pahalı geliyodu gıcık oluyodum alırken ama eşimle ikimiz nerdeyse o kutuyu eve asıcaz yani o derece hayran kaldıl. Belki ben uzun süre hamile kalamayıp tüp tedaviside görebilirdim hepsinden kurtardı beni.Bende senin dediğin gibi yaptım gunde bir tane tok karna alıyorum. Bu kutuyu böyle deniycem bakalım sonuc ne olacak çok heycanlıyım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?