polikistik overli olup hamile kalanlar yardim

Ben doktoruma daha etkili bi tedaviye gecelim ben buyutme asamasiyla vakit kaybetmek istemiyorum dedim canim.kafama takilan ya igne de ayni klomen gbi olursa buyutmezse ne olacak o zaman.yoksa igne kesin buyutuyor mu

Canım iğne büyütüyo ama ilaç gibi doz ayarları var,
hastanın durumuna göre dozu yüksek veriyor doktor.
Ben henüz iğneye geçmedim o nedenle pek bilmiyorum, doktoruna danış.
En doğru tedavi yöntemini uygulayacaktır sana..

Canım iğne büyütüyo ama ilaç gibi doz ayarları var,
hastanın durumuna göre dozu yüksek veriyor doktor.
Ben henüz iğneye geçmedim o nedenle pek bilmiyorum, doktoruna danış.
En doğru tedavi yöntemini uygulayacaktır sana..
Tamam canim tesekkur ederim

Arkadaslar bu yumurta buyutme ignelerine ne zaman baslaniliyor adetliyken mi adetten sonra mi bi de kac gun kullaniliyor ve bitince kac gun beklenip doktora gidiliyor bilen varsa beni aydinlatabilir mi

Hayırlı akşamlar hanımlar, çevrenizde adetten sonra ara kanama yaşayıp hamile kalan var mı??

Arkadaslar doktor puregon verdi 50lik 3 gun kullanip 4.gun kontrole gidecem bu da klomen gbi fiyasko cikarsa diye dusunuyorum kara kara:KK43:(((((

Arkadaslar doktor puregon verdi 50lik 3 gun kullanip 4.gun kontrole gidecem bu da klomen gbi fiyasko cikarsa diye dusunuyorum kara kara:KK43:(((((

Çıkmaz inşallah canım ben daha hiç iğne tedavisine geçmedim,
ama klomeni 6 ay kullandım fiyasko!
Gelişmeleri buradan yazarsın..

Kızlar yazmayalı epey oldu. Bugün kontrole gittim klomen günde 3 defa 5gün kullandım bu ay. 4. Denememdeyim ilk defa yumurtam gelişti 9.5 dedi doktor 1 tane var salı birdaha kontrole gidicem ama çok mutlu oldum nerdeyse ağlayacam inşallah büyümeye devam eder de hamile kalırım. Hamilelik olmasa bile yumurtanın gelişebildiğini görmüş oldum Allah'a şükürler olsun şu mübarek günde mutlu etti beni. Yaklaşık 1 senedir tahlil ilaç tedavi hiç yumurta gelişmemişti hacamat falan bile yaptırdım 4-5 sefer ama hiç yumurta oluşmamıştı şimdiye kadar oyüzden bu bile çok büyük birşey benim için oyüzden kimse unudunu kaybedip canını sıkmasın.

Selam kızlar bende bir pko hastasıyım ve size umut olmak için yazmak istedim.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve bende sadece pko değil prolaktin yüksekliği vardı ayrıca rahmim kalp şeklindeydi ameliyat oldum. Kızlar umudunuzu yitirmeyin pko'lularda hamile kalabiliyor sadece normal insanlara göre tutturabilmek bizim için zor oluyor. En kısa zamanda hepiniz güzel haberleri alırsınız inşallah

Meraba arkadaslar gecen hafta puregona baslamistim 1 hafta kullandim bugun kontrole gittim 1 yumurta olusmus 10 mm.ben buna sevinemedim cunku gecen ay gunde 2 klomen kullandigimda da 1 yumurta olusmustu 10 mm sonrasinda adet sokturucu verip igneye gecti doktor ve ignede de ayni sonuc oldu eee ben ne anladim o kadar para verip igne kullanmaktan?bildigin klomenle ayni sonuc.bu nedir ya cok sinirliyim bu hep boyle surup gidecek mi hep 10 mm olup sonra adet soktrucu mu?ben su catlatma ignesine hic gecemeyecek miyim cok mutsuzum:KK43:((((

Bende 3 gun once doktora gittim bana da polikistik over var dedi yumurtalarin tembellesmis dedi. Benim daha oncesinede 3 kere düsüğüm oldu zaten :KK43: bi fitil verdi 1 hafta kullan dedi. Bide 2 tane daha ilac verdi. Ama catlatma ignesi yada klomen falan degil verdigi. Bi tanesi antibiyotik bi taneside normal ilac bunlari kullan dedi o kadar. Simdi bana bunlari verdi kullandiktan sonra o zaman hamile kalabilcekmiyim. 1 senedir korunmuyorum eşimdede sorun yok .

Pure
Meraba arkadaslar gecen hafta puregona baslamistim 1 hafta kullandim bugun kontrole gittim 1 yumurta olusmus 10 mm.ben buna sevinemedim cunku gecen ay gunde 2 klomen kullandigimda da 1 yumurta olusmustu 10 mm sonrasinda adet sokturucu verip igneye gecti doktor ve ignede de ayni sonuc oldu eee ben ne anladim o kadar para verip igne kullanmaktan?bildigin klomenle ayni sonuc.bu nedir ya cok sinirliyim bu hep boyle surup gidecek mi hep 10 mm olup sonra adet soktrucu mu?ben su catlatma ignesine hic gecemeyecek miyim cok mutsuzum:KK43:((((
puregonu kullanmaya devam etmiyormusun normalde puregon sadece 1 hafta değil daha uzun kullanılıyor ben şu şekilde kullanmıştım
07.12.14 adet başlangıç
11.12.14 puregon başlangıç 50 mg
15.12.14 ilk ultrason
24.12.14 puregon 75ml ye çıktı
26.12.14 puregon 75 devam yumurta yok
29.12.2014 aşılama iptal yumurta yok yani toplamda 18 gün kullanmışım

Ben de bugün kontrole gittim cuma yani bu ayın 12 sinde gitmiştim 4. Denememde sağ tarafta 9.5 mm 1 tane yunurta gelişmişti bugün kontrolde 10 mm olmuş gelişmesi yavaş sanırım daha gelişir mi onu bilmiyorum inşallah büyür busefer umutlandım iyice

Devam ediyorum canim bugun 8.gun ve cok korkuyorum klomendeki gibi eve eli bos donmekten

Ben de bugün kontrole gittim cuma yani bu ayın 12 sinde gitmiştim 4. Denememde sağ tarafta 9.5 mm 1 tane yunurta gelişmişti bugün kontrolde 10 mm olmuş gelişmesi yavaş sanırım daha gelişir mi onu bilmiyorum inşallah büyür busefer umutlandım iyice
Insallah buyur canim bu arada senin yas kacti

İnşallah büyür artık bu 4. Deneme ama yumurta gelişmemişti hiç busefer yumurta gelişti o bile çok büyük birşey benim için. Korkmaya başlamıştım artık hiç yumurta gelişmeyecek diye. Yaşım 29 olmak üzere senin yaşın kaçtı

Birde bişey merak ettim puregonu özel mi aldın yoksa sgk kapsamında rapor çıkarttırıp mı aldın daha önceki konuşmalarda işe başlayalı çok olmadı devlet ödemezse falan yazmıştın diye hatırlıyorum oyüzden merak ettim sgk başlangıcından 5 yıl geçmesi falan gibi ödeme şartları aşılama ilaçları için de geçerli mi yoksa sadece tüp bebwkte mi bu tip koşullar var.

Insallah buyur canim bu arada
İnşallah büyür artık bu 4. Deneme ama yumurta gelişmemişti hiç busefer yumurta gelişti o bile çok büyük birşey benim için. Korkmaya başlamıştım artık hiç yumurta gelişmeyecek diye. Yaşım 29 olmak üzere senin yaşın kaçtı
26 canim

X