Sorduğun için teşekkür ederim canım. Hala olmadım, evde test yaptım negatif çıktı, tek çizgi. Akıntı oluyor bazen kötü kokulu, bazen hiç gelmiyor, şimdi de normal beyaz akıntı geliyor, hiç anlamadım doğrusu, Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bir de sürekli sırtım ağrıyor, bel sırt sürekli değişiyor.Canim noldu senin durumun
Benim adet duzenimde bir sıkıntı yokki duzenlenmesine gerek yok o yuzden. Anladigim kadariyla yumurtlamaya yonelik ilacla devam etcek doktor ama bende bir ay klomen tedavisi ve iki asılama oldum simdi nasil bir yol izlemem lazim. Aktar kurler gondercek bakalim faydasi olursa yazarim. Ve doktor sogan bol su ceviz ve c vitamini yonunden bol beslen dedi sizlerede fikir olsunBir arkadaşımız ne kadar itiraz etse de ben demiştim pcos olduğunu :) tahlil sonuçları her zaman hastalık hakkında bilgi verirtedavisine gelince bunla yaşamaya alışıcaksın bebeğim kesin net çözümü yok. Doktorun Doğum kontrol hapı vermek istiycek çocuk istiyosan eğer ben kullanmak istemiyorum de. Çünkü ben 4 yıl kullandım hiç bi işe yaramadı. Şimdi hamileliği engellemeyen ama adet düzenleyen bi ilaç kullanıyorum. Benimde sol yumurtalığımda basit kist var. İlacın etkisiyle o kist gidince yumurta takibine başlıycak inşallah
Sanda şimdiden geçmiş olsun
Sogan kurunu bir kac yil once yaptim ve 5 6. Gun gibi acayip kasintim yanmam oldu biraktim o gunden sonrada korkar oldum cunku kac gun gecmemistiPolikistik over teshisi konulmustu tedavi uygulanmadinhic bir hap kullanmadim bu hastaligi arastiriken sogan kuruyle tanistim uyguladim 1 ay sonra hamile kaldim. Bu küru uygulamasaydim da hamile kalirmiydim bilmiyorum
Canim kanda baktirsanaSorduğun için teşekkür ederim canım. Hala olmadım, evde test yaptım negatif çıktı, tek çizgi. Akıntı oluyor bazen kötü kokulu, bazen hiç gelmiyor, şimdi de normal beyaz akıntı geliyor, hiç anlamadım doğrusu, Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bir de sürekli sırtım ağrıyor, bel sırt sürekli değişiyor.
Evde yapılan test yanılabilir mi? Bilmiyorum, kaldı ki daha önce bir ay gecikti, 20-25 gün geçerse kan testi yaparım diye düşünüyorum. İnşallah vardır da bu kadar boşuna beklememişimdir. Sorun varsa devam etmesinden korkuyorum vallaCanim kanda baktirsana
Valla benimde 30 gun oldu adetimin ustnden olamadim biseyde cikmadi doktor hormonlardan olur dedi pekosun normal dedi sokturucuyle adet oldm ilac olmasaydi daha olmazdimEvde yapılan test
Evde yapılan test yanılabilir mi? Bilmiyorum, kaldı ki daha önce bir ay gecikti, 20-25 gün geçerse kan testi yaparım diye düşünüyorum. İnşallah vardır da bu kadar boşuna beklememişimdir. Sorun varsa devam etmesinden korkuyorum valla
Çok geçmiş olsun. Bende de pko var, 1bucuk yıllık evliyim. Geçtiğimiz yaz başında tedavi için doktora gittim bana da ilk olarak femara verildi, yumurta takibi yapıldı ve 16.gunde catlatma ignesi yapıldı ve hemen o ay hamile kaldım, mucize gibiydi. Ama malesef 8haftalikken bebegin kalbi durdu ve kürtaj oldum : (Canım bende pkoyum 3 senelik evliyim bu 10 ay içinde iki kere hamile kaldım ama kürtaj ve düşükle sonuçlandı femara sayesinde hamile kaldım kendiliğinden gelişip çatladı .simdi de düşüklerimin sebebini arastircaz
Bende matofin diye bi seker hapi kullanmistim canim zayiflamama yardimci olmustu. Genelde pko hastalarina veriyolar sanirim seker ilacini.Kizlar doktora gittim bana seker ilaci verdi kullanan varmi gulukufen
Cift cizgiyi gorduysen yumurtluyosundur bence canim bu gunleri degerlendir derim.Kizlar polikistik oldugumu yeni ogrendim ben ovulasyon testi yapiyorum bu ay ve bugunlerde cift cizgiyi gordum. Gercekten yumurtam catliyormu acaba yumurta catlamasa lh yukselirmi bileniniz varmi
Canim yumurta catlamasa lh ayni durur hetalde tmm koyulasnaz test bence ben genelde hep koyu olurdu ilk cizgiden ama gecn ay baya gec koyulasti oda kontrol cizgisi kadar degildi zaten o ayda adet olamadim sokturucu ictimKizlar polikistik oldugumu yeni ogrendim ben ovulasyon testi yapiyorum bu ay ve bugunlerde cift cizgiyi gordum. Gercekten yumurtam catliyormu acaba yumurta catlamasa lh yukselirmi bileniniz varmi
Ultrason ile tanı konuldu bendeMerhaba arkadaşlar;
PKO tanısı doktor tarafından hangi testler sonucu konuluyor? Aydınlatırsanız sevinirim. İnternette çok aynı şeyler yazıyor güzel bilgi bulamadım.
Ultrason ile tanı konuldu bende
Yok canım karnımdan belli olduALttan bakılandan mı? Yoksa farklı bir muayene mi?
Cevabın için teşekkür ederim canım.
Yok canım karnımdan belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?