- 13 Mart 2017
- 902
- 4.070
- 113
- 31
Bizde oyle cok uzuluyorduk cok agliyorduk esim is yerinde arkadaslarina agliyormus karima birsey olcak die korkuyorum die dua et bol bol dua et cok zor bi durum Rabbim hepimizin yuzune gulsun insallah beklemek cok zor insallah bekledigimize degerCok sevindim sizin adiniza bizde 4 sene oluck cok uzuluyir esim insallah bizde yasariz o mutlulugu
Evet canım hepsinden 1 şeker kaşığı koyuyorum macun haline getirip tüketiyorum gerçi suyla tüketiyorum tadı hiç güzel değilBende çok duydum o karışımı bal tarçın çörekotunu karıştırıpmı yiyosun canm? Birde günde kaç kez yiyosun?
Insallah canim ya bende tedaviye baskadim ikinci ayim bugn adet oldum zayifladimda insallah diger ay tutarBizde oyle cok uzuluyorduk cok agliyorduk esim is yerinde arkadaslarina agliyormus karima birsey olcak die korkuyorum die dua et bol bol dua et cok zor bi durum Rabbim hepimizin yuzune gulsun insallah beklemek cok zor insallah bekledigimize deger
Kaç kilosun canım pko olduğundan mı zayıfla dedi doktorunInsallah canim ya bende tedaviye baskadim ikinci ayim bugn adet oldum zayifladimda insallah diger ay tutar
Insallah canim kacbkilosun ben evlendigimde 58 kiloydum sonra kilo aldim 64 kiloyla tedaviye basladim boyim 168 doktor zayifla dedi banaInsallah canim ya bende tedaviye baskadim ikinci ayim bugn adet oldum zayifladimda insallah diger ay tutar
Ben abur cuburdan nefret ederim. Çay, kahve, cola asitli icecek hic icmem diyebilirim. Tatlı şeyleri hic sevmem ve dengeli besleniyorum ama yok gitmeyince gitmiyo. Ne dengesiz beslenen insanlar var gunu gunune adet oluyorlar onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum doktorlarında dediği gibi doğustan gelen bi rahatsızlık genelde genetik..Pko bir kisirlik degildir sadece beslenme bozuklugundan kaynaklanan gobek bolgesinin yaglanmasi sonucu yunurtalarin tembellesmesiidir. Pko lu bir bayan hayatindan sekeri cikarsa pastane mamullerini abur cuburu cipsi kolayi cikarsa duzenli yiyip dogal beslense ve hareket etse Allah in izniyle kendiliginden bir iki aya hamile kalir tabi yer gok duaile demisler. Tecrubeyle sabit..Allah baska dert vermesin.
Cok sukur iyi gidiyo canim buyuyoruz 23 haftalik oldukk simdilik hersey yolunda sen .NasilsinKızlar aralıktan bu yana yazmamışsınız hiç ne durumdasınız??Ilayburak2 canm senin hamilelik nasıl gidiyor? :)
Kızlar siz naptiniz?melegim3606 M Melekemal
Canım ben aynıyım gebe kalamadım 1 yıl dolmasını bekliyorum sonra tekrar iyi bir doktor bulup tedavi olmayı düşünüyorum kısmetKızlar aralıktan bu yana yazmamışsınız hiç ne durumdasınız??Ilayburak2 canm senin hamilelik nasıl gidiyor? :)
Kızlar siz naptiniz?melegim3606 M Melekemal
Ne kadar oldu evleneli canim? Doktor bana dogum kontrol hapi vermisti kuzum 6 ay kullan diye onu kullandim 6 ay gecti artik kullanmicam ve calismalara baslicaz bakalim hayirlisii.Canım ben aynıyım gebe kalamadım 1 yıl dolmasını bekliyorum sonra tekrar iyi bir doktor bulup tedavi olmayı düşünüyorum kısmet
Evleneli demeyelim de korunmasız birliktelik diyelim Mayısta 1 yıl olacak canım kimyasal yaşadım sonrasında gebelik oluşmadı evleneli 9 yıl olacak ekim deNe kadar oldu evleneli canim? Doktor bana dogum kontrol hapi vermisti kuzum 6 ay kullan diye onu kullandim 6 ay gecti artik kullanmicam ve calismalara baslicaz bakalim hayirlisii.
Allah bağışlasın inşallah 2. Bebeğinizde gecikmeden gelir. Kızınız ne kadar sonra olmuştu?Ama 7 yaşında kızım var ikinci olmuyor
Ne güzel sizin adınıza sevindim, folik asitten memnun kaldınızmı? Bende folik asit alıcam bugün ama marka olarak kararsızım, kilo aldırmaması lazım benim kullandıgım folik asitin :)merhaba bayanlar bende polikistik over hastasıydım adetlerim sürekli düzensiz oluyordu. 2-3 ay olmadığımda oluyordu genelde çözüm olarak doktorlar doğum kontrol hapları yada adet söktürücüler veriyorlar. ben innofolic şase kullandım folik asit olarak ve kullandığım ay hamile kaldım. darısı tüm isteyenlere olsun :)
Bizim içinde duavmerhaba bayanlar bende polikistik over hastasıydım adetlerim sürekli düzensiz oluyordu. 2-3 ay olmadığımda oluyordu genelde çözüm olarak doktorlar doğum kontrol hapları yada adet söktürücüler veriyorlar. ben innofolic şase kullandım folik asit olarak ve kullandığım ay hamile kaldım. darısı tüm isteyenlere olsun :)
inşallah canım sağolasın 2017 Mayısta kimyasal geçirdim sonrasında hiç gebe kalamadım kızıma evlendim 5.ayıma kadar korunduk korunmayı bıraktık o ay hamile olduğumu öğrendim hiç bir problem yoktu sadece o zaman lar 55 kiloydum şimdi 72Allah bağışlasın inşallah 2. Bebeğinizde gecikmeden gelir. Kızınız ne kadar sonra olmuştu?
Kilo pkoda cok onemli gercekten bende yazin 64 kiloydum suan 57 kiloyum 6 aydir spor yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum insallah sizde verebilirsiniz kilolalarınızıBizim içinde duav
inşallah canım sağolasın 2017 Mayısta kimyasal geçirdim sonrasında hiç gebe kalamadım kızıma evlendim 5.ayıma kadar korunduk korunmayı bıraktık o ay hamile olduğumu öğrendim hiç bir problem yoktu sadece o zaman lar 55 kiloydum şimdi 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?