Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuylenme ara ara gogsumde tek tuk olur sivilce dersen adete yakin bir iki tane cikar. Kilom normal sinirlarda. adetim duzenlidir genelde.hep hormonlar normal dediler ama bunu bir aktarin farketmesi sasirtti beniCanim polistik over oldugun hormonla belli olmuyorki muanede doktor yumurtaliklarin ustunde potur potur biseyler var onu goruyor hatta sag yumurtalik bu kadar aver sol bu kadar over diye kaydediyorlar bile hormon testiyle karar vermiyor doktor tuylenmen varmi sivilce adet duzensizligi kilo alma yada adettin ara ara olmasi az yada cok kanama olmasi bunlar polikistik over belirtisi
Ay keske derdim bulunsunda bi tedavi uygularlar herhalde ve tedavisi var diye biliyrm yanlismiDoktor bana gecn bu gecmez ne tedavisi var nede ilaci allah bunlarida boyle yaratmis kimi etkisini gorur kimide fark bile etmez bana senden once biri cikti ikiz hamile oda polikistik dedi
Gittim canim 5 6 yildır kimi duysam gittim hicbirimi farketmez bunu. Yakin zamanda agzimla sorcam artik varmi diye polikistikCanim bende bi seneye yakin doktorlara gittim hatta bitanesi adetliykn muane etti bana hic bisey yok senenin dolmadi lazim olur dedi rakim capi da cok iyi dedi git bekle dedi sonra ozele gittim doktor pilikistik oversin dedi senin destek almadan cicugun olmaz dedi ozaman sok olmustm ozele de git
Bencede sor canım aktarlarda bilgili oluo bence dogru bi kanıya varmış ama başlangıcnda olduğun için doktorlar soylememis olabilir belki. Benim lh degerim 12yken 3 ayda bi adet goruyodum sonra hap kullandim degerimi 4e dusurmusrum o zaman kendiligimden adet gordum ama sonra tekrar cikti hapi birakinca tabii.Gittim canim 5 6 yildır kimi duysam gittim hicbirimi farketmez bunu. Yakin zamanda agzimla sorcam artik varmi diye polikistik
Allah buyuk insalkah hepimizn bebisleri gelir bura birbirimize haber veririzGittim canim 5 6 yildır kimi duysam gittim hicbirimi farketmez bunu. Yakin zamanda agzimla sorcam artik varmi diye polikistik
yok canım değildi hafif kokulu su gibiydi benim içtiğimAktardan aldım bende hayıt suyunu gecenlerde ama bi kere ictim mide bulantisindan bidahada icemedim senin ictiginin tadi kotu degilmiydi ya
benim içtiğim acı değildi canım bence bi bak başka marka deneO sekilde iciyorum zaten ama internette hayit suyunun daha yararli oldugunu duydum oda baya acı bari cayini icmeye devam ediyim ben cayida faydalidir sonucta.
Oyle yapiyim bari canim sagolbenim içtiğim acı değildi canım bence bi bak başka marka dene
bende sonlara doğru tiksinmiştim ama hiçbir tadı yoktu hafif böyle kekik gibi kokusu vardı sadece acı değildi fotosu vardı ama silinmiş yoksa markasını söylerdim sana ben . Rabbim yardımcın olsun umarım hayırlısı ile tez zamanda kucağın dolar zor ve stresli bir süreç kendimden biliyorum ama inan çok var pkolu olup kendiliğinden hamile kalanOyle yapiyim bari canim sagol
Biliyorum canim benim ama işte insan genede dusunmuyo degil benm annemin 7 sene cocugu olmamis ondan korkuyorum birazda insallah ona cekmem bende :/bende sonlara doğru tiksinmiştim ama hiçbir tadı yoktu hafif böyle kekik gibi kokusu vardı sadece acı değildi fotosu vardı ama silinmiş yoksa markasını söylerdim sana ben . Rabbim yardımcın olsun umarım hayırlısı ile tez zamanda kucağın dolar zor ve stresli bir süreç kendimden biliyorum ama inan çok var pkolu olup kendiliğinden hamile kalan
sizin ne kadar oldu isteyeli benim iki senenin sonunda oldu . İnsallaj çok zaman geçmeden güzel haberi alırsın hayırlısı ile canım benimBiliyorum canim benim ama işte insan genede dusunmuyo degil benm annemin 7 sene cocugu olmamis ondan korkuyorum birazda insallah ona cekmem bende :/
Canim malesef bunun ilaci tedavisi yok dogustan gelen bisey bende kac doktora sordum gepside tedavisi yok dediKizlar doktora gittim ve sag yumurtlaiklar polikistik over ve solda buyukce bir kist gozuktu belki adetle atilir sol yumurtalikta polikistikmi sonr karar vercem dedi ve bu benim yillar onceki tahlilimde cikmis neden yillardir beni bos yere oyaladilar neden bir doktorda demedi sen polikistiksin diye acaba bir cocugum oldugu icin yine olurmu denildi bilmiyorum. Sonuc kocaman 6 yil cöp oldu. Bu hastaligin tedavisi nasil oluyor ne gibi ilaclar veriyor doktorlar bilgi sahibi olanlar yardin edin lutfen. Doktor adetten sonra kist kaybolursa polikistik icin tedaviye bakcaz dedi
Kizlar doktora gittim ve sag yumurtlaiklar polikistik over ve solda buyukce bir kist gozuktu belki adetle atilir sol yumurtalikta polikistikmi sonr karar vercem dedi ve bu benim yillar onceki tahlilimde cikmis neden yillardir beni bos yere oyaladilar neden bir doktorda demedi sen polikistiksin diye acaba bir cocugum oldugu icin yine olurmu denildi bilmiyorum. Sonuc kocaman 6 yil cöp oldu. Bu hastaligin tedavisi nasil oluyor ne gibi ilaclar veriyor doktorlar bilgi sahibi olanlar yardin edin lutfen. Doktor adetten sonra kist kaybolursa polikistik icin tedaviye bakcaz dedi
Günün geçtiyse test yap canım olacağın günü bilmiyorsan o yumurtladıgın günün üstüne 14 gün say 15. Gün test yapKizlar merhaba bende pkoluyum 2 hafta once ogrendim bir yillik evliyim hic korunmadik 4aydir 2 ayda birer haftayla adet oluyorum ikiside 5 gun suruyor iltihabim vardi genital tablet kullamdim regli oldum ve bitti gunden beri sag kasigimdan bacagima dogru bir agri var yumurta aki gibi akintim olmustu o gunu ve sonrasini cok iyi degerlendirdim ve sicak basmasi mide bulantisi adet sancisi cekiyorum sizce hamileysem idrarda cikar mi
Polikistik over teshisi konulmustu tedavi uygulanmadinhic bir hap kullanmadim bu hastaligi arastiriken sogan kuruyle tanistim uyguladim 1 ay sonra hamile kaldim. Bu küru uygulamasaydim da hamile kalirmiydim bilmiyorum
Ben küru uygularken herhangi bir akinti veya farkli bir durum hiasetmemistim. Ama herkesin bunyesi farklidir tabikiCanım bende bi kere tedavisiz hamile kaldım ama düşük oldu bu ay soğan kürüne başladım akıntım sarı sarı geliyor bat 13 Kasım normal mi senin akıntın nasıldı?