• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?

Merhaba düğünün için hayırlı olsun öncelikle . İnstagramda mucize doğada sayfası var. Orayı takip et e aspir setini al canım . Ben onunla hamile kaldm düşük yaptm ama şimdi tekrar kullanıyorum adet de düzenliyormuş ben söktürücü kullandım sonra ona başladım .
Merhaba inşallah hamile kalmışsındır.. Bende pko hastasıyım ve 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama şuan olmuyor. internette araştırırken gördüm ve sipariş ettim yarın kullanmaya başlayacağım dediğiniz ürünleri.. İnşallah vesile olur banada.. Bu ürünleri kullanıp hamile kalan pko lu baha var.

Meraba kızlar :KK54:Ben 5 aylık evliyim ve pko'luyum herkesin hamile kalma hikayesi farklıdır, doktor bana hamile kalmak istediğimde tedavi görmem gerektiğini söyledi. Siz tedavi gördünüzmü? Adetiniz düzensizken nasıl yumurtlama tarihini takip ettiniz lütfen bana ve benim gibi olanlara yol gösterin :KK200:
Canım merhaba hamileymissin tebrik ederim,sağlıkla kıcağına alırsın inşallah. Ben de pkoluyum hormon testlerimi yaptırdım. nasıl hamile kaldın? Kür mü? Tedavi mi? Yardımcı olabilirsen sevinirim

Merhaba, ben ilk adetimden beri düzensizdim ve pko vardı. Geçen yıl bir aktar tavsiyesi üzerine hayıt suyu kullandım. 2 ay, sabah akşam aç karnına çeyrek çay bardağı, ve en az yarım saat bişey yemiceksiniz. Ve sonra adetim düzene girdi. Şimdi temmuzdan sonra hasta olmadım ancak 3 hafta önce kan testi yaptığımda negatifti zaten hasta olamıyorum diye bi kere korunmadık. Bugün doktora gittim. Yine kist oluştu sanarak. Ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hala şaşkınım. Kimseye söyleyemedim. Şuan planlamıyoduk. Muhakkak hayıt suyu tavsiye ediyorum. Sadece gebelik için değil, adet sancıları ve düzeni için de önemli.
Merhaba canim aradan biraz zzaman gecmis ama bnde pkoluym 1 asilama 3 tup bebek basarisizligim var 2 bucuk yillik evliyim .artik hormon yemekten biktim en son bi yerde arastrdim hayit suyu sivi ektrati diye urun kullaniyorum birde ari poleni.normalde ben 34 gunde olurdu agrim cok olurdu .bu ay 30 gunde pldum ve o ağrılarım dindi hatta gecen ay yumirta olusmus çatlamis ama ici kan olmus .belkide ise yaradı bilinmez .bu ayda tekrar kullaniyorum insallah gebelik haberi veririm.sizinde bu urunu kullanıp hamiele kalmaniza sevindim insallah bebisni kucaviniza almissinizdir

Merhaba inşallah hamile kalmışsındır.. Bende pko hastasıyım ve 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama şuan olmuyor. internette araştırırken gördüm ve sipariş ettim yarın kullanmaya başlayacağım dediğiniz ürünleri.. İnşallah vesile olur banada.. Bu ürünleri kullanıp hamile kalan pko lu baha var.
merhaba neler yaptiniz hamile kalmak icin.. masallah bebeginiz geliyor

Ben bal tarcın çörek otu az karabiber karıstırdım duzenlı bunları yedim 3 ay sonra hamile kaldım suan kızım 7 aylık cok sukur bu karısı hastalığı duzenlıo yumurtlama ya ıyı gelıo bence

Back