Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?

Kizlar seker ilaci kullanan varmi varsa nadil etkileri oldu anlatirmsiniz
Canım ben kullandım ama şöyle soyliyim mesela yağlı bisiler yediğim zaman çok kotu ishal olurdum ayıptır söylemesi cunku o hap yağı vucuttan atiyomus ben bu yan etkisi yuzunden biraktim.

Merhaba arkadaşlar;

PKO tanısı doktor tarafından hangi testler sonucu konuluyor? Aydınlatırsanız sevinirim. İnternette çok aynı şeyler yazıyor güzel bilgi bulamadım.
Bana kan tahlili yapildi ve lh degerim fsh degerimden fazla oldugu icin pko tanisi konuldu ve karnimdan ultrasonlada gordu doktor kucuk kucuk pkoslarin var dedi. Suan dogum kontrol hapi kullaniyorum lh degerim 9du 15 gunde 4e dustu hapi kullandigim zaman duzeliyo ama biraktiktan sonra tekrar cikiyo

Anladım canım; inşallah en kısa zamanda kurtulursun..

Soğan kürü temizliyor kistleri diyorlar gerçi denemişsindir belki :)

Canım ben kullandım ama şöyle soyliyim mesela yağlı bisiler yediğim zaman çok kotu ishal olurdum ayıptır söylemesi cunku o hap yağı vucuttan atiyomus ben bu yan etkisi yuzunden biraktim.
Ishal degil mide bulantisi oldum 4 gundur surekli kusuyorum hersey kokuyor kac gundur haskanmis patates yiyiyirum

Pkolu hanımlar hamile kalış serüvenlerinizi anlatın hepimize ışık olsun nerdesiniz bakalım :)

Pcoluyum 18 ayimda kendiliginden hamile kaldim cok sukur simdi 3 aylik olduk buyuyoruz rabbim herkeze nasip etsin aminn

Oh oh ne güzel, böyle şeyler duymak istiyorum bende :) Kaç ayda bir adet görüyordun ve doğum kontrol hapı kullandınmı evlendikten sonra hiç?
Evlenmeden once 4 ayda 5 ayda 6 ayda bir adet goruyodumbazen 2 ayda bir o zaman kullandim sonra biraktim evlendim 2 ay duzenli oldum sonra 3 ay olmadim sonra ilacla oldum sonra 2 ay olmadim. Bu boyle devamederken 10 ayda tedaviye basladim 7 ay tedaviye devam ettik rahim filmleri catlatma igneleri yumurtlama igneleri kari koca ilaclari derken bircok seyi denedim olmadi hepsi negatif sonra tamam dedim olmuycak tedaviyi birakiyorum ikizimde hamile kaldi o ay herkez hamile tum arkadaslarim benden sonra evlenenler esimle karar verdik para biriktirelim tup bebrk yaptiralim die bu arada isimi degistirdim baska ise gectim o ay ikizim ruyasinda beni hamile gormus adetime 2 gun kala test yaptim ikinci cizgi cikti inanamadim. Aksam gittim kan testi icim sonuc 129.9 cikti esimi aradim hamileyim drdim tamam dedi esim sok 3doktora gittik ucude evet hamilr su andada cok saglikli demesine ragmen esim bi test alsakta evde bi daha mi yapsan acaba diodu iste bizim hikayemiz tek duamdir Rabbim hic bir kuluna evlat hasreti cektirmesin her istiyene nasip etsininsallah

Gerçekten
Gerçekten mucizen gelmiş annesi çok mutlu oldum Allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Ayy ne cok sevindim yaa allah bizlerede aratmadan sormadan tedavisiz kalmayi nasip etsin insallah :)

Sogan kuru uygulamistm.adet takibi yapmadim kuru uyguladiktan birkac ay icinde hamile kaldm

Bende de pko var bu ay adetin 3.günü başladım bal tarçın çörekotu karışımına belki faydası olur denemekte fayda var kısmet

Cok sevindim sizin adiniza bizde 4 sene oluck cok uzuluyir esim insallah bizde yasariz o mutlulugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…