Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?

Merhaba inşallah hamile kalmışsındır.. Bende pko hastasıyım ve 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama şuan olmuyor. internette araştırırken gördüm ve sipariş ettim yarın kullanmaya başlayacağım dediğiniz ürünleri.. İnşallah vesile olur banada.. Bu ürünleri kullanıp hamile kalan pko lu baha var.

Canım merhaba hamileymissin tebrik ederim,sağlıkla kıcağına alırsın inşallah. Ben de pkoluyum hormon testlerimi yaptırdım. nasıl hamile kaldın? Kür mü? Tedavi mi? Yardımcı olabilirsen sevinirim

Merhaba canim aradan biraz zzaman gecmis ama bnde pkoluym 1 asilama 3 tup bebek basarisizligim var 2 bucuk yillik evliyim .artik hormon yemekten biktim en son bi yerde arastrdim hayit suyu sivi ektrati diye urun kullaniyorum birde ari poleni.normalde ben 34 gunde olurdu agrim cok olurdu .bu ay 30 gunde pldum ve o ağrılarım dindi hatta gecen ay yumirta olusmus çatlamis ama ici kan olmus .belkide ise yaradı bilinmez .bu ayda tekrar kullaniyorum insallah gebelik haberi veririm.sizinde bu urunu kullanıp hamiele kalmaniza sevindim insallah bebisni kucaviniza almissinizdir

merhaba neler yaptiniz hamile kalmak icin.. masallah bebeginiz geliyor

Ben bal tarcın çörek otu az karabiber karıstırdım duzenlı bunları yedim 3 ay sonra hamile kaldım suan kızım 7 aylık cok sukur bu karısı hastalığı duzenlıo yumurtlama ya ıyı gelıo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…