Vmesime dedim bende ara vermek istiyorum bi yandanda istemiyorum esim istiyor eger buda tutnazsa ara verip tupe isterim akinti her ay degisitor bazen cok oluyor bazende az bazen sulu oluyor bazende nasil desem koyu beyaz kirem gibi s4nin akintinmi oluyorOlur canm olmaz diye bisey yok bence biraz ara ver aşılamaya kafandan at olur allahın izniyle. Akıntın oluyomu peki canm?
Amin insalah hepimiz aluriz bebeklerimizi kucagimizainşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız :) Rabbim her isteyene nasip etsin.
Inşallah kalırsınız en kısa zamanda.Adet düzenimle ilgili bir problem yok çok şükür. prolaktin yüksek çıktı, AMH 3,92 ama polikistic over değilim. Değişik değerler gördüm, hayatımda ilk defa. Daha önce bazı dönemlerde düzensiz regl olduğum olmuştu ama, doktora gittim hepsibde, ultrasonla muayene de oldum. İnşallah kalmışımdır artık.
Adetlerim çok düzensizdi canım klomen kullandım duzenli yumurtlayınca düzenli geldi adetim 6 ay düzenli geldikten sonra son klomenimde dış gebelik geçirdim o kürtajdan sonra normal hamıle kaldım kalbi durdu yine kürtaj şuan 3.hamileliğim çok şükür. İğnelerle ilaçlarla gidiyoruz bakalım Rabbim yarfımcımız olsun.Meraba kızlarBen 5 aylık evliyim ve pko'luyum herkesin hamile kalma hikayesi farklıdır, doktor bana hamile kalmak istediğimde tedavi görmem gerektiğini söyledi. Siz tedavi gördünüzmü? Adetiniz düzensizken nasıl yumurtlama tarihini takip ettiniz lütfen bana ve benim gibi olanlara yol gösterin
Inşallah kalırsınız en kısa zamanda.
Moral de çok önemli kendinizi şartlandırmayın ilişkiyi bebek için istemeyin gerçekten gebelikte büyük etkisi oluyor. Kendi haline bıraktığınızda daha çabuk tutuyor.
Pco olmaması da çok iyi hiçbir sorjn yoksa neden adet düzensiliğj varmış söyledi mi doktorunuz?
Hakkınızda hayırlısı olsun çok beklemeden kavuşuraunuz inşallah. :)Adet düzensizlğim 1 yıl kadar önce oldu enson. bir kere 2 ayda adet oldum. Strese bağlı olabileceği söylendi. Bir daha da bozulmadı. Bir de 5 yılda 10 kilo kadar almıştım, hayat tarzımın değişmesinden dolayı, vücudumun yağ oranı değiştiği için hotmanlara bağlı olabileceği söylenmişti. Allaha şükür 10 kilo verdim 2 ay önce. Şuan bir problem yok. Etrafımızda evlenen arkadaşlar da hamile kalınca eşim iyice olsun artık moduna girdi, beni de strese sokuyor haliyle :) Yaşım daha 30, 3 aydır hamile kalmayı deniyoruz.
inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi. Allahın hakkı 3'tür. 3. şansıyla gelmiş belli ki.Adetlerim çok düzensizdi canım klomen kullandım duzenli yumurtlayınca düzenli geldi adetim 6 ay düzenli geldikten sonra son klomenimde dış gebelik geçirdim o kürtajdan sonra normal hamıle kaldım kalbi durdu yine kürtaj şuan 3.hamileliğim çok şükür. İğnelerle ilaçlarla gidiyoruz bakalım Rabbim yarfımcımız olsun.
Sağlıklı hayırlı evlat nasip olsun sanada inşallahinşallah hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi. Allahın hakkı 3'tür. 3. şansıyla gelmiş belli ki.
Çok şükür ki şuan bebeğin seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Sebebi neymis peki dış gebelik geçirmenin veya bebeğin kalbi durmasının? Pkoyla bi alakası yoktur demi.Adetlerim çok düzensizdi canım klomen kullandım duzenli yumurtlayınca düzenli geldi adetim 6 ay düzenli geldikten sonra son klomenimde dış gebelik geçirdim o kürtajdan sonra normal hamıle kaldım kalbi durdu yine kürtaj şuan 3.hamileliğim çok şükür. İğnelerle ilaçlarla gidiyoruz bakalım Rabbim yarfımcımız olsun.
Dış gebelik tüpte sıkıntı varsa oluyor normalde ama ben 6martta dış gebelik kürtajı olup 7nisanda normal gebeliğe hamile kaldım. Ve sonra yine normal gebelik oldu tüpte sıkıntı yoktu sanırım nasipte onu yaşamak varmış. İkincisinin kalp durma sebebi bende pıhtılaşma varmış o yüzden. Şuan coraspin içiyorum ve kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün. Pko ile alâkası yok yani. İnşallah sağ salim hayırlı sağlıklı sekilde alırım kucağıma. Darısı hatta en güzel hali tüm bekleyen, isteyen, bizim durumumuzda olan herkesin başına olsun inşallah.Çok şükür ki şuan bebeğin seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Sebebi neymis peki dış gebelik geçirmenin veya bebeğin kalbi durmasının? Pkoyla bi alakası yoktur demi.
Amin canım Allah kimseye aratıp sormasın inşallah..Dış gebelik tüpte sıkıntı varsa oluyor normalde ama ben 6martta dış gebelik kürtajı olup 7nisanda normal gebeliğe hamile kaldım. Ve sonra yine normal gebelik oldu tüpte sıkıntı yoktu sanırım nasipte onu yaşamak varmış. İkincisinin kalp durma sebebi bende pıhtılaşma varmış o yüzden. Şuan coraspin içiyorum ve kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün. Pko ile alâkası yok yani. İnşallah sağ salim hayırlı sağlıklı sekilde alırım kucağıma. Darısı hatta en güzel hali tüm bekleyen, isteyen, bizim durumumuzda olan herkesin başına olsun inşallah.
Meraba kızlarBen 5 aylık evliyim ve pko'luyum herkesin hamile kalma hikayesi farklıdır, doktor bana hamile kalmak istediğimde tedavi görmem gerektiğini söyledi. Siz tedavi gördünüzmü? Adetiniz düzensizken nasıl yumurtlama tarihini takip ettiniz lütfen bana ve benim gibi olanlara yol gösterin
Merhabalar, bende takip ediyorum o sayfayı m*cize d*ğada sayfası değilmi? Hep görüyorum hamile kalanları falan ama daha sipariş vermedim tereddütteydim ama sizide görünce sevindim açıkcası bende alıyım en iyisi. Şuanda bende inofolic combiye başladım yeni onunda çok faydası olduğunu söylediler bu ay onu kullanıcam diğer ay yağları bakalım inşallah faydası olur. Sizde kucağınıza sağ sağlim alırsınız inşallah bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim :)Pco sendromum var ileri derecede hiç hasta olmadığım zamanlar oldu . 1 yıldır evliyim 2. 3. Ayımda doktora gittim hsg çektirmem gerektiğini aöyledi çektirdim aonra evde kendi kendime soğan kürü falan uyguladım olmadı . En son internette gezinirken aspir seti diye bir şey gördüm aspir yağı , çörek otu yağı elma sirkesi keten tohumu yağı . Bunları kullandım aynı zamanda laboquik ovülasyon testi yaptım 26 haziram son adet tarihimdi 14 temmuzda ovülasyonum çift çizgi çıktı 25 temmuzda hamile olduğumu öğrendim Allah istyen herkese nasip etsin 7+ 1 günlük hamileyim :)
Merhabalar, bende takip ediyorum o sayfayı m*cize d*ğada sayfası değilmi? Hep görüyorum hamile kalanları falan ama daha sipariş vermedim tereddütteydim ama sizide görünce sevindim açıkcası bende alıyım en iyisi. Şuanda bende inofolic combiye başladım yeni onunda çok faydası olduğunu söylediler bu ay onu kullanıcam diğer ay yağları bakalım inşallah faydası olur. Sizde kucağınıza sağ sağlim alırsınız inşallah bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim :)
Ovulasyon testi çok aldım şuana kadar rahat 40 tane kullanmışımdır ama bende göremedim henüz çift çizgiyi sanırım düzenli yumurtlamam olmadığı için. 2 aydır adetim çok sancılı oluyor aslan pençesi çayı içiyorum ondanmı bilemedim hap içmediğim sürece duramıyorum. İnşallg yumurtalıklarım çalışıyordur.Aminnn Allah razi olsun insalllah :) Bir arkadasim daha var hamile kalan bu yaglarla yani ise yaramayanda var yarayanda Allahin izniyle insalllah sizde kalirsiniz ovulasyon gununuzu bilmiyorsaniz test yapin o daha iyi oluyor yaglari kullaninca yumurta duzenli catliyor benim onceden cift cizgi cikmiyordu ovulasyonda cunku alin kullanin sifa niyetine ben 15 gun kullandimcokda duzenli kullanmadim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?