Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?

Olur canm olmaz diye bisey yok bence biraz ara ver aşılamaya kafandan at olur allahın izniyle. Akıntın oluyomu peki canm?
Vmesime dedim bende ara vermek istiyorum bi yandanda istemiyorum esim istiyor eger buda tutnazsa ara verip tupe isterim akinti her ay degisitor bazen cok oluyor bazende az bazen sulu oluyor bazende nasil desem koyu beyaz kirem gibi s4nin akintinmi oluyor

yazdıklarınızı başından sonuna okudum. Ben de hiçbir sorunum yok sanıyordum ama şuan hamile kalmak için cebelleşiyorum resmen. Femara kullandım otrivelle çatlatma iğnesi vuruldum, bekliyorum şimdi. inşallah kalmışımdır artık. Uzun zamandır denemiyoruz aslında, ama artık bebek sahibi olmak istiyoruz, 4 yıllık evli olacağım Haziran'da. hem umut veren yorumlar okudum, hem de umut vermek istiyorum. İsteyen herkes inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alır :)

Bende de pco var ve hiçbir tedavi görmedim. Adetlerim çok düzensizdi bazen 3 ay bazen 5 ay bazende 20 günde adet olurdum. Evlendiğim ilk ay doktorum doğjm kontrol hapı verdi adetin düzene girer 6 ay sonra bırakırsın çocuk istersen dedi. Hapı bıraktıktan sonra en son ekim 31 de adet gördüm ve ocağa kadar adet olmadım çok üzülmüş ağlamıştım ama ocak 16 da hamile olduğumu oğrendim. Hiçvir şekilde ilac vs kullanmadım çok şükür kendiliğinden oldu.

Bence en onemlisi düzenli ilişki 2 3 günde bir birliktelikle yumurtlamaya denk getirebilirsiniz allahın izniyle.

Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah.

Adet düzenimle ilgili bir problem yok çok şükür. prolaktin yüksek çıktı, AMH 3,92 ama polikistic over değilim. Değişik değerler gördüm, hayatımda ilk defa. Daha önce bazı dönemlerde düzensiz regl olduğum olmuştu ama, doktora gittim hepsibde, ultrasonla muayene de oldum. İnşallah kalmışımdır artık.

Inşallah kalırsınız en kısa zamanda.
Moral de çok önemli kendinizi şartlandırmayın ilişkiyi bebek için istemeyin gerçekten gebelikte büyük etkisi oluyor. Kendi haline bıraktığınızda daha çabuk tutuyor.

Pco olmaması da çok iyi hiçbir sorjn yoksa neden adet düzensiliğj varmış söyledi mi doktorunuz?

Adetlerim çok düzensizdi canım klomen kullandım duzenli yumurtlayınca düzenli geldi adetim 6 ay düzenli geldikten sonra son klomenimde dış gebelik geçirdim o kürtajdan sonra normal hamıle kaldım kalbi durdu yine kürtaj şuan 3.hamileliğim çok şükür. İğnelerle ilaçlarla gidiyoruz bakalım Rabbim yarfımcımız olsun.

Adet düzensizlğim 1 yıl kadar önce oldu enson. bir kere 2 ayda adet oldum. Strese bağlı olabileceği söylendi. Bir daha da bozulmadı. Bir de 5 yılda 10 kilo kadar almıştım, hayat tarzımın değişmesinden dolayı, vücudumun yağ oranı değiştiği için hotmanlara bağlı olabileceği söylenmişti. Allaha şükür 10 kilo verdim 2 ay önce. Şuan bir problem yok. Etrafımızda evlenen arkadaşlar da hamile kalınca eşim iyice olsun artık moduna girdi, beni de strese sokuyor haliyle :) Yaşım daha 30, 3 aydır hamile kalmayı deniyoruz.

Hakkınızda hayırlısı olsun çok beklemeden kavuşuraunuz inşallah. :)

inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın bebeğinizi. Allahın hakkı 3'tür. 3. şansıyla gelmiş belli ki.

Çok şükür ki şuan bebeğin seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Sebebi neymis peki dış gebelik geçirmenin veya bebeğin kalbi durmasının? Pkoyla bi alakası yoktur demi.

Çok şükür ki şuan bebeğin seninle inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Sebebi neymis peki dış gebelik geçirmenin veya bebeğin kalbi durmasının? Pkoyla bi alakası yoktur demi.
Dış gebelik tüpte sıkıntı varsa oluyor normalde ama ben 6martta dış gebelik kürtajı olup 7nisanda normal gebeliğe hamile kaldım. Ve sonra yine normal gebelik oldu tüpte sıkıntı yoktu sanırım nasipte onu yaşamak varmış. İkincisinin kalp durma sebebi bende pıhtılaşma varmış o yüzden. Şuan coraspin içiyorum ve kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime hergün. Pko ile alâkası yok yani. İnşallah sağ salim hayırlı sağlıklı sekilde alırım kucağıma. Darısı hatta en güzel hali tüm bekleyen, isteyen, bizim durumumuzda olan herkesin başına olsun inşallah.

Amin canım Allah kimseye aratıp sormasın inşallah..

Kizlar merhaba cok uzun yillar pko belasiyla ugrastim 18 imde evlendim ve bu gercekle ozamn tanistim bi suru yumurtlama tedavileri aşilama tup bebek tup lere bakildi histeroskopi yapildi yok yok sadece dondurulmus transferimde bi hamile kaldim oda degerim ertesi gun dustu tadi damagimda kaldi pko nun butun etkileri vardi bende birde aldigim hormon ilaclarinin etkisiyle 80 kiloyu gectim ve en son bi dr tanistim sende insulin direnci var dedi glukopage diye bi ilac verdi tabi ilacin yaninda spor ve diyetle 57 kiloya kadar dustum ama bu kadar sikinti icinde bizde bitmistik 11 senenin sonunda esimden bosandim bu arada tup bebek dr bana 30 yasinda saglikli bi kadini yhmurta rezevr leri duser dedi sende 30 yasina geldiginde senin yumurtlamanda azalicak ve sen daha saglikli yumurtalar uretmeye baslican pko burda olan herkes bilir cok yumurrta kalite sifir buyumezler catlamazlar sira sira hepsi kiste donusurler neyse bole dedi hehe dedim gectim neyse bu araada biz ayrildik ben duzenli adet gormeye basladim yani gunu gunu ne yine degil ama her ay goruyodum ise basladim kafamda sifir bebek dusuncesi bu arada biriyle tanistim sevdik birbirimizi ve biliyodu gecmisimi bunu bilerek evlendik biz aklimizda hala cocuk yok tabi ben bi ameliyat gecirdim bu donemde hala adet olmadim strese bagladim ameliyat korkusu falan neyse aradan 3 ay gecti hala yok mide bulantilarim var ameliyattan sonra olur diyolar safra kesemi aldirdim o mide bulantisi yapar dediler isime falan geeri dondum normal yasiyorim ama adet falan olmamisim hala esim zorla beni kontrole goturdu dr gebelik varmi dedi yok dedim smear alalim bi dedi kontrol amavli gectim smeari aldi sonra bide bakalim usg ne varmis dedi alttan tabi bi bakti eee burda bebek var dedi ne bebegi dedim kafami bi cevirdim ekranda koca bi bebek ama nasil gum gum kalbi atiyo 3.5 aylik dedi ben dedim yok o benim degil dedim ben kisirim benim cocugum olmuyo 2 ay oncede ameliyat oldum kesinlikle baskasinindir o dedim kadina kadinda kalk kalk toplan bilseydim alttan muayne etmezdim dedi neyse cok guzel bi sok yasadik simdi bi oglusjm var dun 1 yasina basti hemen 2 yi dusunduk korunmadik ama olmadida subat adetimin 25. Gunnuydu dedim bi druma gidim 6 ayda bi hidiyorum cunku sezeryanda butun kistlerimi patlatti dr cok sukurki birdaha buyumediler adetlerimde duzenlendi neyse kontrolde dr dedim yine bebek istiyoruz diye bakti 1 yumurtan var cok guzel ama gec kqlmis catlamamis catlatma ignesi verim deneyelim bu ay dedi olur dedim bende biliyorum olmicak ama olsun dedim neyse o aksam igne oldum 2 gun ust ustte iliski oldu sonra biraktik ole uzanim yatim ayaklarimi ddikim falanda olmadi yaptik kalktim hemen ole yani hic aklimda yoktu 16 gun gecmis ignenin aklima geldi bi test yapim hala adet oadim dedim bi baktim supriz ikinci cozgi cikti sonra kan verdim sonra kese kalp atisi derken bugunde 8.haftanin ivindeyim yani demem oki pko da neymiş pehhhhh alllah ol dedikten sonra gerisi laf psikolojinizi yuksek tutun kizlar akliniza gerirmeyin duaunmeyin stres yapmayin biraz uzun oldu kusuruma bakmayin ama size umit olsun diye bukadar detayli anlattim

Pco sendromum var ileri derecede hiç hasta olmadığım zamanlar oldu . 1 yıldır evliyim 2. 3. Ayımda doktora gittim hsg çektirmem gerektiğini aöyledi çektirdim aonra evde kendi kendime soğan kürü falan uyguladım olmadı . En son internette gezinirken aspir seti diye bir şey gördüm aspir yağı , çörek otu yağı elma sirkesi keten tohumu yağı . Bunları kullandım aynı zamanda laboquik ovülasyon testi yaptım 26 haziram son adet tarihimdi 14 temmuzda ovülasyonum çift çizgi çıktı 25 temmuzda hamile olduğumu öğrendim Allah istyen herkese nasip etsin 7+ 1 günlük hamileyim :)

Merhabalar, bende takip ediyorum o sayfayı m*cize d*ğada sayfası değilmi? Hep görüyorum hamile kalanları falan ama daha sipariş vermedim tereddütteydim ama sizide görünce sevindim açıkcası bende alıyım en iyisi. Şuanda bende inofolic combiye başladım yeni onunda çok faydası olduğunu söylediler bu ay onu kullanıcam diğer ay yağları bakalım inşallah faydası olur. Sizde kucağınıza sağ sağlim alırsınız inşallah bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim :)

Aminnn Allah razi olsun insalllah :) Bir arkadasim daha var hamile kalan bu yaglarla yani ise yaramayanda var yarayanda Allahin izniyle insalllah sizde kalirsiniz ovulasyon gununuzu bilmiyorsaniz test yapin o daha iyi oluyor yaglari kullaninca yumurta duzenli catliyor benim onceden cift cizgi cikmiyordu ovulasyonda cunku alin kullanin sifa niyetine ben 15 gun kullandimcokda duzenli kullanmadim .

Ovulasyon testi çok aldım şuana kadar rahat 40 tane kullanmışımdır ama bende göremedim henüz çift çizgiyi sanırım düzenli yumurtlamam olmadığı için. 2 aydır adetim çok sancılı oluyor aslan pençesi çayı içiyorum ondanmı bilemedim hap içmediğim sürece duramıyorum. İnşallg yumurtalıklarım çalışıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…