Benimde doğru düzgün çıkmıyordu o yağları kullanmaya başladım söktürücü kullandım adet oldum adetken başladım kullanmaya 26 haziramdı adet dönemim 14 twmmuzda gördüm çift çizgiyi dene yağları derimOvulasyon testi çok aldım şuana kadar rahat 40 tane kullanmışımdır ama bende göremedim henüz çift çizgiyi sanırım düzenli yumurtlamam olmadığı için. 2 aydır adetim çok sancılı oluyor aslan pençesi çayı içiyorum ondanmı bilemedim hap içmediğim sürece duramıyorum. İnşallg yumurtalıklarım çalışıyordur.
Tamam canım denicem çok sağol bilgilendirdiğin için denedikten sonra eğer hamile kalırsam gerçekten burada da konu açıcam herkes faydalansın çok fazla pkolu var hamile kalamayan.Benimde doğru düzgün çıkmıyordu o yağları kullanmaya başladım söktürücü kullandım adet oldum adetken başladım kullanmaya 26 haziramdı adet dönemim 14 twmmuzda gördüm çift çizgiyi dene yağları derim
Evet canım spor gerçekten fayda ediyormuş pkoya ama her insanda bir olmuyor malesef. Ben 8 aydır fitnessa gidiyorum 6 kilo verdim ama hamile kalmadım henüz. Bakalım devam edicem inşallah bende faydasını görürüm, sizde bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah :)Ben ergenliğe girdiğimden beri pkoluydum. Sürekli ilaç tedavisi görür, bir iki ay düzenli adet olur, ilacı bırakınca yine başa sarardım. Yoga yapmaya başlayınca adetlerim düzene girdi. Benim düşüncem vücudumun düzenli harekete ihtiyacı olduğuymuş. Yani yoga değil de plates, fitness, yürüyüş gibi bedenin sürekli aktif olmasını sağlayacak herhangi bir spor da aynı etkiyi yaratır diye düşünüyorum. Şu an iki yıllık evliyim, 39 haftalık hamileyim. Doğum için gün sayıyorum. Ve hamileliğim o kadar plansızdı ki; eşimin askere gideceği hafta bir kere korunmamaktan ne olur sanki dedim, eşim 10 günlük askerken hamile olduğumu öğrendim. Sonuç olarak: yıllarca süren pko sendromuma ilaç tedavisi, soğan kürü filan hiç bir fayda etmedi ama spor hiç beklemediğim bir etki yarattı. Bence denemeye değer.
Korunmayı bıraktıktan Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? Bal çörek otu tarçın karışımını çok duydum kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba?Bende pkoluyum tuylenme kilo hepsi var bende de ama benim bekarlikta regl duzenim cok guzeldi evlendikten sonra duzensizlesti.Bende bal corek otu tarcin kurunu yaptim bununla duzene girdi reglim bide hayit cayi ictim .
Bende kullanayım canım bi iki kez yaptım ama tadını hiç sevmemiştim:/Benim bi kaybim var ikincisi korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldım.ben cok duzenli kullanmazdim adet bitisinde 5 gun falan 6 ay falan kullandım galiba
Ben cok faydasini gordum canim ben birazda karabiber koyyodum icine o sekilde gunde 1 tatli kasigi yiyyodumBende kullanayım canım bi iki kez yaptım ama tadını hiç sevmemiştim:/
Oh hem vitaminli hasta olmayıda engeller bende yapıcam canım çok sağol eğer bunun sayesinde hamile kalırsam sana yazarım :))Ben cok faydasini gordum canim ben birazda karabiber koyyodum icine o sekilde gunde 1 tatli kasigi yiyyodum
Insallah kalirsiniz cnm rabbim isteyen herkezs versin hepinize dua ediorum.Oh hem vitaminli hasta olmayıda engeller bende yapıcam canım çok sağol eğer bunun sayesinde hamile kalırsam sana yazarım :))
Ben de bir pko hastasıyım adet düzensizliğim var.ilaç içmeden adet göremiyorum.Soğan kürünü de denedim ama şu an bir gelişme yok.iki hafta sonra düğünüm var.Sizce ne yapmalıyım?
Bebeginiz oldumuu acabaaKızlar bende pkoluyum dr bebek istiyosan tedavı olmalısın dedi. İlk olatak klomen kullandım iki ay ard arda hiç bir faydası olmadı iki ay ipnr kullndım hiçbir faydası olmadı. Tabı gel zaman git zaman 3 senedir sürüyor bu süreç. Aşılamaya geçtik ohss oldu iptal rttik karnım karpuz gibi şişti acile gidip durduk. İkinci aşılamada dozları düşükten kullandık ki ilki gibi aksilik olmasın diye busefer minnacık etkisi oldu e buda nafile oldu :)))) haydi bakalım 3 ay ara verdikten sonra tüp bebek denedik anasını satayım bı seferde negatif sonucu aldım kahroldum :) suan gülüyorum tabiide o zamanlar benim için çok zordu. Psikolojık desteğe ihtiyacım vardı gercı. Neyse iştem yarında ikinci tüp denicez bi aksılık cıkmazsa de bu sefer iki embriyo transfer edecek. Ama bende ne vir heyecan ne bir sevinc var. Su yatakta 3saattir esniyorum ama uyuyamıyorum stresten. Neyse işte bana dua edin benimde imtihanım buymuş demekki. Allahtan eşim en buyuk destekçim. Ulan anne olmak ne zor
Ben kaldım canım hemde 5 ay sonra :) inofolic combi kullanarak kaldımHanımlar pko olup hamile kaldınız mı bütün yazdıklarınızı okudummmm
Femara ile kaçıncı ayınızda hamile kalsız ben geçen ay kullandım ama hamile kalamadim adet olmayı bekliyorum 2. AY OLCAK bu ayPkolular kesinlikle hamile kalamaz diye bisey yok benimki ileri dereceydi ona ragmen basit bu ilaçla hamile kaldım .daha önce klomen kulandım hic faydasını girmedim femara çok ise yaradı
Çok teşekkür ederim mesajıma yanıt verdiğiniz için.Doktora gittim ben özele de her ayın 24 ünde tarlusal al dediMerhaba düğünün için hayırlı olsun öncelikle . İnstagramda mucize doğada sayfası var. Orayı takip et e aspir setini al canım . Ben onunla hamile kaldm düşük yaptm ama şimdi tekrar kullanıyorum adet de düzenliyormuş ben söktürücü kullandım sonra ona başladım .
Inofolic combi nedirBen kaldım canım hemde 5 ay sonra :) inofolic combi kullanarak kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?