Polikistik Overlar nasıl hamile kaldınız? Tedavi görmeden hamile kalanlar oldu mu?

Benimde doğru düzgün çıkmıyordu o yağları kullanmaya başladım söktürücü kullandım adet oldum adetken başladım kullanmaya 26 haziramdı adet dönemim 14 twmmuzda gördüm çift çizgiyi dene yağları derim

Tamam canım denicem çok sağol bilgilendirdiğin için denedikten sonra eğer hamile kalırsam gerçekten burada da konu açıcam herkes faydalansın çok fazla pkolu var hamile kalamayan.

Ben ergenliğe girdiğimden beri pkoluydum. Sürekli ilaç tedavisi görür, bir iki ay düzenli adet olur, ilacı bırakınca yine başa sarardım. Yoga yapmaya başlayınca adetlerim düzene girdi. Benim düşüncem vücudumun düzenli harekete ihtiyacı olduğuymuş. Yani yoga değil de plates, fitness, yürüyüş gibi bedenin sürekli aktif olmasını sağlayacak herhangi bir spor da aynı etkiyi yaratır diye düşünüyorum. Şu an iki yıllık evliyim, 39 haftalık hamileyim. Doğum için gün sayıyorum. Ve hamileliğim o kadar plansızdı ki; eşimin askere gideceği hafta bir kere korunmamaktan ne olur sanki dedim, eşim 10 günlük askerken hamile olduğumu öğrendim. Sonuç olarak: yıllarca süren pko sendromuma ilaç tedavisi, soğan kürü filan hiç bir fayda etmedi ama spor hiç beklemediğim bir etki yarattı. Bence denemeye değer.

Evet canım spor gerçekten fayda ediyormuş pkoya ama her insanda bir olmuyor malesef. Ben 8 aydır fitnessa gidiyorum 6 kilo verdim ama hamile kalmadım henüz. Bakalım devam edicem inşallah bende faydasını görürüm, sizde bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah :)

Bende pkoluyum tuylenme kilo hepsi var bende de ama benim bekarlikta regl duzenim cok guzeldi evlendikten sonra duzensizlesti.Bende bal corek otu tarcin kurunu yaptim bununla duzene girdi reglim bide hayit cayi ictim .

Bende pkoluyum tuylenme kilo hepsi var bende de ama benim bekarlikta regl duzenim cok guzeldi evlendikten sonra duzensizlesti.Bende bal corek otu tarcin kurunu yaptim bununla duzene girdi reglim bide hayit cayi ictim .
Korunmayı bıraktıktan Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız? Bal çörek otu tarçın karışımını çok duydum kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldınız acaba?

Benim bi kaybim var ikincisi korunmayi biraktigim ilk ay hamile kaldım.ben cok duzenli kullanmazdim adet bitisinde 5 gun falan 6 ay falan kullandım galiba

Ben cok faydasini gordum canim ben birazda karabiber koyyodum icine o sekilde gunde 1 tatli kasigi yiyyodum
Oh hem vitaminli hasta olmayıda engeller bende yapıcam canım çok sağol eğer bunun sayesinde hamile kalırsam sana yazarım :))

Ben de bir pko hastasıyım adet düzensizliğim var.ilaç içmeden adet göremiyorum.Soğan kürünü de denedim ama şu an bir gelişme yok.iki hafta sonra düğünüm var.Sizce ne yapmalıyım?

Ben de bir pko hastasıyım adet düzensizliğim var.ilaç içmeden adet göremiyorum.Soğan kürünü de denedim ama şu an bir gelişme yok.iki hafta sonra düğünüm var.Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba düğünün için hayırlı olsun öncelikle . İnstagramda mucize doğada sayfası var. Orayı takip et e aspir setini al canım . Ben onunla hamile kaldm düşük yaptm ama şimdi tekrar kullanıyorum adet de düzenliyormuş ben söktürücü kullandım sonra ona başladım .

Bebeginiz oldumuu acabaa

Hanımlar pko olup hamile kaldınız mı bütün yazdıklarınızı okudummmm

Pkolular kesinlikle hamile kalamaz diye bisey yok benimki ileri dereceydi ona ragmen basit bu ilaçla hamile kaldım .daha önce klomen kulandım hic faydasını girmedim femara çok ise yaradı
Femara ile kaçıncı ayınızda hamile kalsız ben geçen ay kullandım ama hamile kalamadim adet olmayı bekliyorum 2. AY OLCAK bu ay

Çok teşekkür ederim mesajıma yanıt verdiğiniz için.Doktora gittim ben özele de her ayın 24 ünde tarlusal al dedi

Folik asit canım. Yumurta geliştirici özelliği var pko hastaları kullanıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…