- 26 Kasım 2015
- 530
- 333
-
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
Amin inş bakalım. Rabbim büyüktür inşEvet bşr bakıma düzene giriyor daha sonra tekrar düzensiz olma gibi ihtimalde var biraz bir bakıma sana baglı asırı stres gercekten cok etkilioyor canım kesinlikle hamile kalamam olmucak hamile olum detip sürekli düşğnme cünkü kadının bu sekilde düsünmesi sürekli hamile kalmamayıda biraz tetikliyor hani hayırlısı de okurununa bırak emin ol bir bakarsın bebişin senin yanında olur insallah rabbim sana hayırlı evlat versin insallah tez zamanda
Amin inş tatlım çok sağolSıkıntı etme biraz daha bekle tekrar yap yine aynı cıkarsa kan testi ver insallah olur hakkında hayırlısı canım benim
İnsülin direncini kontrıl ettir endokrine, glifor kullanmanı tavsiye ederim adeti her sekilde getiriyor ve kilo sorunun varsa da iştahını dengeliyor. Hormon tahlili yaptır. Klomen tavsiye etmem , doğal yolla hamilelik taraftarıyım kurban olduğum Allahım ol dedikten sonra olmayacak bişi yok.Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 5 aylık evliyim 2 aydır klomen kullanıyorum doktorum verdi polistik over için ama olmadı adetim de gelmiyor galiba ilaçlar yüzünden psikolojim maf olmak üzere artık Allah herkeze yardımcı olsun
İnsülin direncini kontrıl ettir endokrine, glifor kullanmanı tavsiye ederim adeti her sekilde getiriyor ve kilo sorunun varsa da iştahını dengeliyor. Hormon tahlili yaptır. Klomen tavsiye etmem , doğal yolla hamilelik taraftarıyım kurban olduğum Allahım ol dedikten sonra olmayacak bişi yok.
silikte olsa ikinci görünüyor mu acaba vallaha yaptığım kacıncı test bilmiyorum gecen salı kan testi negatifti, bilemedim ya değilsem de adet olsam kurtulsam o derece depresif sinirliyim bu aralar bıraksalar ağlıcam o derece[/rQUOTE].. Allah saglikli evlatlar nasip etsin ins hamilesindir
Çatlatmak için incir kürü diyorlar onu dene istersen. Belki de hamilesin kan testi yaptırdın mıBütün tahlillerim normal çıktı ilk ayımda kistim vardı dogum kontrol hapı verdiler sonra eridi dediler söylediğin ilacı klomenle bir verdiler cnm adet 3 günü gel dedi doktor ama sevmedim bende klomeni kist yaptı kesin yumurtam 26 mm olmuş çatlamamiş
Testler yanlış diyorum artık bazen kendi kendime adet oldum ama sökmüyor vücudumu tanıyorum gittim hayıt otu aldım inşallah işe yarar rabbim dualarımızı kabul ederÇatlatmak için incir kürü diyorlar onu dene istersen. Belki de hamilesin kan testi yaptırdın mı
Çivanpercemi karışık bitki çayı hemen söktürüyor onu dene serim. Ben çok memnunum ondan. Sabah aksam içerim özellikle ac karnına bide yatmadan 3 -4 kupaya sökülüyorum.Testler yanlış diyorum artık bazen kendi kendime adet oldum ama sökmüyor vücudumu tanıyorum gittim hayıt otu aldım inşallah işe yarar rabbim dualarımızı kabul eder
çok gecmis olsun canim uzulme cok zor anliyorum seniKizlarbu ay nasil Bi hayal kirikligi yasadim ki etkisinden çıkamıyorum
Adetim 12 gün geçti doktora gittim 1.5 2 gun süren kanama denmeyecek köyü kahve lekenleme ve kasıklarıma ağrı giriyordu dedim ultrasonda gebelik var gibi dedi test yapmami ssöyledi . Ve test sonucundan 3 gün sonra gelmemi dikkat edip hamile gibi davranıp dikkt etmemi söyledi o kadar ümitlendim . ki kesin hamileyim dedim bugün sonuç aldım 0.100 yani negatif bebis falan yok. ayrıca bir sürü test yaptim rahim filmi 2 ay önce cektirdim hepsi temiz normal. Ama yok.. Bu nasıl bu pco insanin hayallerini yikiyor. 2 yildir ugrasiyoruz
..... neden catlatma ignesi yapmadi doktor yapsaydi catlardiKızlar ya bişey sorcam test yaptık dün birsey cıkmadı benim yumurta baya büyümüş ama catlamamıs adetim gecikmişti gebelik cıkmadı dğn bana iki tane işac yazdı (DUPHASTOn 10mg ve GYNO-LOMEXIN 600mg 2 ovul) diye bunlar nedir benim adetlerim düzene girdi zaten sadece antibiyotik igne kullandım ondan biraz gecikmiş ben bugünde adet oldum hemde cok kötü agrılı bir sekilde doktorumunda yarında poliklinik günü bana 3 günü gel adetim yumurtalara bakalım dedi yarın gitsem olurmu ki bakabilirmi acil bir cevap ne olur