polikistik over'ı olup hamile kalan bayanlar

Amin inş bakalım. Rabbim büyüktür inş

İnsallah canım ben ogluma hamile kalmadan önce yani daha doltora gitmeden önce bir kadir gecesiydi Rabbime yaşvardım Allahım bana bir evlat ver saygılı temiz dürüst akıllı edepli gören dönüp birdaha baksın cok sevilsin saglıklı sıhatli bir evlat dedim inanırmısım oglum bir dogu masallah suphanallah 4.700 kilo gram böyle tertemiz bembeyaz anlatamam sana o kada rgüzeldiki doktor bile kontrole geldigin masallah suphanallah nasıl güzel tertemiz bir bebek cok tatlı masallah sanki yılanmıs gibi dedi ben orda Allahıma bir kez daha sükür ettim cok sükür rabbim sanada nasip etsin dünya güzeli bir bebiş insallah

silikte olsa ikinci görünüyor mu acaba vallaha yaptığım kacıncı test bilmiyorum gecen salı kan testi negatifti, bilemedim ya değilsem de adet olsam kurtulsam o derece depresif sinirliyim bu aralar bıraksalar ağlıcam o derece

Eklentiler

• geb.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 143
Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 5 aylık evliyim 2 aydır klomen kullanıyorum doktorum verdi polistik over için ama olmadı adetim de gelmiyor galiba ilaçlar yüzünden psikolojim maf olmak üzere artık Allah herkeze yardımcı olsun

İnsülin direncini kontrıl ettir endokrine, glifor kullanmanı tavsiye ederim adeti her sekilde getiriyor ve kilo sorunun varsa da iştahını dengeliyor. Hormon tahlili yaptır. Klomen tavsiye etmem , doğal yolla hamilelik taraftarıyım kurban olduğum Allahım ol dedikten sonra olmayacak bişi yok.

Bütün tahlillerim normal çıktı ilk ayımda kistim vardı dogum kontrol hapı verdiler sonra eridi dediler söylediğin ilacı klomenle bir verdiler cnm adet 3 günü gel dedi doktor ama sevmedim bende klomeni kist yaptı kesin yumurtam 26 mm olmuş çatlamamiş

Allah

Çatlatmak için incir kürü diyorlar onu dene istersen. Belki de hamilesin kan testi yaptırdın mı

Çatlatmak için incir kürü diyorlar onu dene istersen. Belki de hamilesin kan testi yaptırdın mı
Testler yanlış diyorum artık bazen kendi kendime adet oldum ama sökmüyor vücudumu tanıyorum gittim hayıt otu aldım inşallah işe yarar rabbim dualarımızı kabul eder

Testler yanlış diyorum artık bazen kendi kendime adet oldum ama sökmüyor vücudumu tanıyorum gittim hayıt otu aldım inşallah işe yarar rabbim dualarımızı kabul eder
Çivanpercemi karışık bitki çayı hemen söktürüyor onu dene serim. Ben çok memnunum ondan. Sabah aksam içerim özellikle ac karnına bide yatmadan 3 -4 kupaya sökülüyorum.

Kizlarbu ay nasil Bi hayal kirikligi yasadim ki etkisinden çıkamıyorum
Adetim 12 gün geçti doktora gittim 1.5 2 gun süren kanama denmeyecek köyü kahve lekenleme ve kasıklarıma ağrı giriyordu dedim ultrasonda gebelik var gibi dedi test yapmami ssöyledi . Ve test sonucundan 3 gün sonra gelmemi dikkat edip hamile gibi davranıp dikkt etmemi söyledi o kadar ümitlendim . ki kesin hamileyim dedim bugün sonuç aldım 0.100 yani negatif bebis falan yok. ayrıca bir sürü test yaptim rahim filmi 2 ay önce cektirdim hepsi temiz normal. Ama yok.. Bu nasıl bu pco insanin hayallerini yikiyor. 2 yildir ugrasiyoruz

çok gecmis olsun canim uzulme cok zor anliyorum seni

Kızlar ya bişey sorcam test yaptık dün birsey cıkmadı benim yumurta baya büyümüş ama catlamamıs adetim gecikmişti gebelik cıkmadı dğn bana iki tane işac yazdı (DUPHASTOn 10mg ve GYNO-LOMEXIN 600mg 2 ovul) diye bunlar nedir benim adetlerim düzene girdi zaten sadece antibiyotik igne kullandım ondan biraz gecikmiş ben bugünde adet oldum hemde cok kötü agrılı bir sekilde doktorumunda yarında poliklinik günü bana 3 günü gel adetim yumurtalara bakalım dedi yarın gitsem olurmu ki bakabilirmi acil bir cevap ne olur

..... neden catlatma ignesi yapmadi doktor yapsaydi catlardi

Valla yapmadı canım acaba tıp fakültesinemi gitsem diye düşündüm yumurtlama olup olmadıgına yarın bakılırmı adetimin ikinci günü ama 3cü günü gel demişti hafta sonuna denk geliyo kızlar bir akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…