- 16 Haziran 2016
- 34
- 8
- 44
-
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
Merhaba arkadaşlar. Ben pko hastasiyim. 2.5 ay adet olmadım. Ardından 8 haziran çarşamba günü için doktordan randevu aldım. Doktor uzakta olduğu için de 3 haziranda devlet hastanesinden kan testini yaptırdım gidince lazım olur diye. Devlet hastanesindeki doktor yumurtaligimda kistleri gordu. Ardından benim sinirlerim bozulduğu için soğan kurune başladım. Kur sayesinde parçalı parçalı akıntılarim o ldu. Çarşamba günü randevu aldıgim doktoruma gittim ve alttan ultrasonla bakıp "yumurtan oluşmuş. Bu günlerde deneyebilirsiniz dedi." Bu arada biz de iki gün önce denemistik. Yani eğer o gün ya da perşembe günü yumurta catlasa hamile kalabilirdim. Cuma günü de pembe kanamam oldu ve ovulasyonum sanarak tekrar denedik. Ama cumartesi kanamam arttı ve adet oldum. Anlamadığım şey su : yumurta catladiktan 10 14 gun sonra adet olunuyorsa ben neden adet oldum? Kafam karışık hamilelik ihtimalim olan günlerde adet olmak moralimi bozduböyle şeyler normal mi? Sorum saçma geliyor olabilir ama gerçekten strese girdim. Yani yumurta çatlamadan adet olamam çatlasa daha iki hafta var adetime kısırlık mı bu acaba neden ki
Bana sormussunuz sanırım soruyu. Doktor beş ay normal dene. Olmazsa gel dediGulbeseker_1828 yumurtan büyüdükten sonra doktor çatlatma iğnesi yaptırmadın mı
Normalde çatlatma iğnesi yapıp 36 saat içersinde de eşinizle birlikte olmanız gerekiyor.
Merhaba cnm bnde de hep şişkinlik var acaba pkodan mı oluyor ki anlamadımTesekur ederim :) hayit tohumu ben de aldim aktardan basliycam duzenli sinavlarim var bitsin baslayim icmeye umarim ben de ise yarar bebek evlilik filan cok cok uzak bana suan ama o sislik hissi filan öldürüyo beni
merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve polikistik over denilen sendromu yaşıyorum adetlerim aşırı düzensizdi bekarken diane 35 kullanmışdım ama daha sonra tekrar düzensizleşdim en son geçenlerde gittim doktora ve çocuk için zorlanacağımı tedavi olmamı söyledi bende üzüldüm işin açıkcası merak ettiğim şey şu bu hastalığı olup hamile kalan varmı yani imkansız değildir mutlaka ama kafamı çok kurcalıyor bana yardımcı olup akıl verebilirimisiniz lütfen yeni katıldım aranıza bu arada şimdiden teşekkürler...
Cnm Ender Saraçoğlu soğan kurunu yap sonra Havuçlu incir kurunu yap ve corekotu 1 tatlı kaşığı bir yemek kaşığı orjinal bal ve 1 çay kaşığı tarçın çörek oyunu günlük elde çekme aparatları var onla çek günlük karıştır adetin ilk günü başla 12 gun aç karnına sabah ye ben bunla hamile kaldım bende hem polikistik hem endimetriosis var ve asla normal yolla hamile kalamazsin dediler allah büyük 7 aylık kızım var hemde normal bundan sonra oldu sırayla yap çörek otu kurunu her ay yapabilirsin düzenli yumurtlamani sagliyoKızlar ben ilk adetim den beri düzensiz ve pco teşhisi kondu şuan 26 yaşındayim 1.5 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum 2. Aydan itibaren bebek düşündük çünkü durumumu biliyordum ama yok 20 gün önce hsg çektirdim şükür onda bişey çıkmadı. Hala bekliyorumAllah isteyen herkese nasip etsin
maşallah canım darısı isteyen herkese ve bana olsun şuan adetim geçiyor 3 gün oldu test yaptım negatif sanırım yine düzensizlik bayram sonrasi doktora gidicem ve bu kürleri inşallah deniycemCnm Ender Saraçoğlu soğan kurunu yap sonra Havuçlu incir kurunu yap ve corekotu 1 tatlı kaşığı bir yemek kaşığı orjinal bal ve 1 çay kaşığı tarçın çörek oyunu günlük elde çekme aparatları var onla çek günlük karıştır adetin ilk günü başla 12 gun aç karnına sabah ye ben bunla hamile kaldım bende hem polikistik hem endimetriosis var ve asla normal yolla hamile kalamazsin dediler allah büyük 7 aylık kızım var hemde normal bundan sonra oldu sırayla yap çörek otu kurunu her ay yapabilirsin düzenli yumurtlamani sagliyo
Ya hanımlar bende de pko var ama bende düzensizlik yok benim herşeyim normal doktorda bana ana Rahmi'nden çıkışın böyle tedavi edilmesi gereken birşey değil gebe kalmana engel de değil drdi ama korunmamıza rağmen olmuyor folik asit kullanıyorum temmuz da adet olacam bakalım bekliyorummaşallah canım darısı isteyen herkese ve bana olsun şuan adetim geçiyor 3 gün oldu test yaptım negatif sanırım yine düzensizlik bayram sonrasi doktora gidicem ve bu kürleri inşallah deniycem
bende korunmuyorum ama olmuyor bu öyle bişey ki her yönden etkiliyor insanı Allah yardımcımjz olsunYa hanımlar bende de pko var ama bende düzensizlik yok benim herşeyim normal doktorda bana ana Rahmi'nden çıkışın böyle tedavi edilmesi gereken birşey değil gebe kalmana engel de değil drdi ama korunmamıza rağmen olmuyor folik asit kullanıyorum temmuz da adet olacam bakalım bekliyorum
Dene cnm pes etme bende yaradi isemaşallah canım darısı isteyen herkese ve bana olsun şuan adetim geçiyor 3 gün oldu test yaptım negatif sanırım yine düzensizlik bayram sonrasi doktora gidicem ve bu kürleri inşallah deniycem
9 aylık evliyim . Adet olduğundan beri adetlerim düzensiz öEllikle son 5 aydır. Dr gidiyorum ama hormon yüklemesini sevmiyorum en son 30 mayısta adet oldum, test yaptırmaktan gına geldi. Hamile değilsem de hasta olayım çok yoruldum artıj.
öyle de adet oldum hamile değilim diyenlere özeniyorum, adeti düzenli olup sasmaz diyenlere ben her ay aynı hğsran bazen de iki ay da bir oluyorum . Uff bilmiyorum . Allah büyük inş hamile de değilsem hasta olayım.Mrb arkadasım ben 5 yıllık evliyim banada aynısını demişti doktor evliliğimin 7 ayında gittim doktora kilo almamamı ve dikkat etmemi polikist over var sende hamile kalırsın ama biraz uzun sürer demişti cokkk üzüldüm bşr hafta sonra adet oldum ve yine olmadı deyip sitem ettim regl bittikten sonra bel agrıları sürekli bir lavobo ihtiyacı kendime gelemedim daha sonra acillik oldum ve tahlil yaptılar hamilesin dedi doktor ve ben cok mutlu oldum sadece aradan bir hafta gecti doktorun demesiyle ve cok sükğr oglum suan 3.5 yasında kardes istiyoruz ama 4 aydır olmadı gecen sordum kalabilirsin dedi ama olmadı acaba aradaki zamandan dolayımıdır bilemedim sıkma canını uzun lafın kısası cenabı Allaha dua et rabbim herseyin en iyisini bilir önce Allahtan isteyelim onun güzel gönlüne kalmıs tabikş kalabilirsin hamile sadece sıkıntı etme stresten uzak dur
Düzene girdi mi peki ? Hangi ilaçları önermişti dr. Zonguldaktayım ben burada adam gibi kadın doğumcu yok. Hoca çok da yok işte.Canım aynı senin durumundayim. Biktim bende artik test yaptir tahlil yaptir muayene ol.. ama adet düzensizliğinden ben 2sene önce ne zaman gelirse gelsin gitmicem dedim inan sonraki tedavi süreci beni hayattan soğuttu. Geç olmadan gidilmeliymis. Biksanda gitmelisin bence