- 27 Mayıs 2016
- 16
- 7
-
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR ÇOK DUA EDİYORUM SİZ TEDAVİ GÖRÜYORMUSUNUZ BUNUNLA İLGİLİ
SOĞAN SUYU BENDE İÇTİM ADETİM BİTTİKDEN SONRA 15 GÜN SABAH AKŞAM İÇTİM SONRA GÜNÜMDE OLDM BİTTİKDEN SONRA 7 GÜN DAHA İÇTİM Bİ SENE BOYUNCA GÜNÜ ŞAŞMAMIŞDIM YILDA Bİ KEZ UYGULAMAK GEREKİYOMŞ ZATEN FAZLASIDA ZARARMIŞ KENDİNİ ZORLA İÇMYE ÇALIŞ TADI ÇOK KÖTÜ AMA BİR HAFTADAN SONRA ALIŞIYO İNSN BEN İÇER İÇMEZ DİŞLERİMİ FIRÇALIYORDUM ALLAH ŞİFANIZI VERSİN İNŞALLAH :)
1 yıla kadan düzene sokuyor mu cidden :) bn bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum daha öncede 10 gün falan içtim adet olayım diye hiç bi faydası olmadı.. ama adetten sonra başlamak doğru sanırım bu ay bi deneyım bakım 15 gün :)
KESİNLİKLE 15 GÜN SABAH AKŞAM AÇ KARNA İÇİN FAYDASINI MUTLAKA GÖRÜRSÜNÜZ BEN KENDİM YAPTIGIM İÇİN BU KADAR EMİNİM ONU İÇMEDEN ÖNCE 6 ADET OLMADIĞIMI BİLE BİLİYORUM AMA SOĞAN KÜRÜNDEN SONRA HER AY DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE OLDUM EN FAZLA 3-5 GÜN GEÇMİŞDİR ONADA CAN KURBAN DEDİM ARTIK :)
evlimisiniz bekarmısınızkızar ben de polikistik var 21 yaşındayım bu sene başladı çnce düzensizdi doktora gıttım sadece ultrasonla aktı polikistik dedi hormon testi yapmadı doğum kntrl verdı kullanmadım istemıyorum enı mahvedicek soğanı denedım bişeye yaramadı bu pislik hastalık nasıl geçicek 3 aydır regl lmuyodum en son tarluslla olmuştum zaten... ve tarlusal kullanıp kilo alan var mı hiç... karnım agrıyo fılan ama yok 3 aydır
Tesekur ederim :) hayit tohumu ben de aldim aktardan basliycam duzenli sinavlarim var bitsin baslayim icmeye umarim ben de ise yarar bebek evlilik filan cok cok uzak bana suan ama o sislik hissi filan öldürüyo beniPolikistik over bende de var. Polikistik over geçmez, hayat boyu bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım bıraktım aylarca adet olmadım, yıllardır düzensizdir zaten, bölgesel kilo aldım, suratım sivilcelidir hep vs. Doktorum bana tüp bebek yaparsın çocuk istiyorsan dedi. Sonrasında soğan kürü yaptım iki defa. Bir de hayıt tohumu diye bir şey okudum internette. Aktardan aldım günde 1 defa çay şeklinde içtim. Hormonları düzenliyormuş. O ay hamile kaldım. Şaşırdım, panikledim, doktorda şaşırdı. Olmayacak bir şey yok. sadece kafanı rahat tutacaksın, sürekli bunu düşünürsen olmaz zaten. Allah büyük imkansız diye bir şey yok. Sen gönlünü ferah tut, bunları düşünmeden hayatına devam et.
Bekarim canimevlimisiniz bekarmısınız
İNŞALLAH BENİMDE ÖYLE OLUR NE KADAR GÜZEL ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA DARISI BAŞIMA İNŞALLAH :)Polikistik over bende de var. Polikistik over geçmez, hayat boyu bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım bıraktım aylarca adet olmadım, yıllardır düzensizdir zaten, bölgesel kilo aldım, suratım sivilcelidir hep vs. Doktorum bana tüp bebek yaparsın çocuk istiyorsan dedi. Sonrasında soğan kürü yaptım iki defa. Bir de hayıt tohumu diye bir şey okudum internette. Aktardan aldım günde 1 defa çay şeklinde içtim. Hormonları düzenliyormuş. O ay hamile kaldım. Şaşırdım, panikledim, doktorda şaşırdı. Olmayacak bir şey yok. sadece kafanı rahat tutacaksın, sürekli bunu düşünürsen olmaz zaten. Allah büyük imkansız diye bir şey yok. Sen gönlünü ferah tut, bunları düşünmeden hayatına devam et.
BEKARKEN BENİDE HAP VERİP GÖNDERİYOLARDI KAÇ TANE DOKTORA GİTTİM TATLM AMA SEN BİTKİSEL ŞEYLER DENE Bİ ÇOK YAZI OKUDUM İNT İNŞALLAH ŞİFA OLUR HAYIT TOHUMUNU BENDE DENEYECEĞİM AMA ADET DÜZENİM İÇİN SOĞAN SUYU ÇOK İYİ GELMİŞDİBekarim canim
İNŞALLAH BENİMDE ÖYLE OLUR NE KADAR GÜZEL ÇOK SEVİNDİM SİZİN ADINIZA DARISI BAŞIMA İNŞALLAH :)
BEN ADETİM BİTTİKDEN SONRA 15 GÜN SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇMİŞDİM SONRA GÜNÜMDE OLDM ODA BİTTİKDEN SONRA 7 GÜN İÇMİŞDİM SONRA BİDAHA GÜNÜMDE OLDM 5 GÜN DAHA İÇTİM Bİ SENE BOYUNCA TIK DEMEDİ VE KİSTLERİ TEMZİLEDİĞİ DOĞRU GERÇEKTENSoğan kürü iki kere yapmıştım, her defasında günlük akıntılarım söylemesi ayıp siyah, kahve karışık renkte bi akıntı şeklindeydi. Gördükçe nefret ediyordum. Doktora gittiğimde çoğu kistin gitmiş sadece tek bi büyük kistin var oda küçülüyor gibi demişti bana. Demek ki işe yarıyormuş kistlerim parçalanıp söküldüğü için o renkte akıntım olmuş hep, ben bitkisel tedavilere inanan biriyim. Muhakkak yapın soğan kürünü ve hayıt tohumunu için.
Polikistik over bende de var. Polikistik over geçmez, hayat boyu bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım bıraktım aylarca adet olmadım, yıllardır düzensizdir zaten, bölgesel kilo aldım, suratım sivilcelidir hep vs. Doktorum bana tüp bebek yaparsın çocuk istiyorsan dedi. Sonrasında soğan kürü yaptım iki defa. Bir de hayıt tohumu diye bir şey okudum internette. Aktardan aldım günde 1 defa çay şeklinde içtim. Hormonları düzenliyormuş. O ay hamile kaldım. Şaşırdım, panikledim, doktorda şaşırdı. Olmayacak bir şey yok. sadece kafanı rahat tutacaksın, sürekli bunu düşünürsen olmaz zaten. Allah büyük imkansız diye bir şey yok. Sen gönlünü ferah tut, bunları düşünmeden hayatına devam et.
Selam canim.sende kendimi buldum desem yeridir herhalde.bnde pkoyum.ve asla tarlusalsiz yada digum kontrolsuz regl olmam olamam.umut oldun bana.peki sogani ve hayiti ayni andami ictin?nasil ictin?adet gormedenmi hamile kaldin?