Polikistik overlimiyim?

Sultans0021

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
32
12
26
Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık

Normalde folik asiti hamile olana kadar hatta olduktan sonra 3 ay boyunca düzenli kullanılmasını tavsiye ediyor doktorlar yani folik asiti bir zararı yok aksine yararlı isterseniz eczanelere başvurabilirsiniz onlar bilgilendirecektir veya sağlık ocaklarından yardım alabilirsiniz
Bende şuan folikasit var doktor bana yazmıştı ama kullanmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben bi doktora gittim gebe kalmak istediğim için. .Alttan muayene etti ultrason ile. Baktı yumurtamn bitanesnde ufak tefek kistlerden bahsetti yani toplasan 3 tane küçücük kist gösterdi bana sonra bana polikistik over dedi adetli iken gene gel alttan muayene edip ilaç tedavisine başlayalm dedi . Adetlerim düzenli ve sivilce adete yakin çıkıyor ama tabi tüylenmem var siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl bir yol çizmeliym kafam çok karışık
Bende ayni sizin gibiyim bana ilaçta başlamadı kucuk kuvulk kistler var dedi sivilce tüylenme var ama daha önceden 1 çocuğum var hemen gebe olmuştum ama şimdi deniyoruz deniyoruz boş neyapacagimida bilemiyorim

Ve ben kimyasal yada diş gebelikten birisi i oldum kürtaj yaptılar hangisi olduğunu bilmiyorlar ya diş yada kimyasal

ben kendimi bildim bileli pcoluyum evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrenmiştim pcosta yumurtlama günler çok şaşıyor ovülasyon testi kullanmıştım doktorun dediği gibi git tedavini ol canım

X