polikistik over'ı olup hamile kalan bayanlar

Benimde adetlerim hep duzensizdi 2011 de evlendim bir sure cocuk dusunmedik 2013 te doktora gittim pcos oldugumu,bazisinin cocugunun hemen oldugunu bazisinin zor olgunu soyledi bir sure cok kafama taktim evhamda ustume yoktur zaten
yil sonu baska bir doktora muayeneye gittim yara var dedi yaktirdik her ihtimale karsi rahim filmi cektirdik 4 ay sonra hamile kaldım yumurta takibi yapilacakti araya ramazan girdi bir sure oluruna birakalim dedik Rabbim nasip etti oğlum simdi 13 aylik yuce Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Ekleme yapayim araliklarla sogan kuru yaptim bir kac gun icip birakmistim
Bir ara incir ve havuc suyu kaynatip iciyordum hamile kalmadan oncede adacayi icmistim her gun 1 kupa bardak esimede aksuvitalin bir macunu vardi ondan yediriyordum padisah macunuydu galiba net hatirlamiyorum tabi doktora gitmek ilk kosul bunlar alternatif

Son düzenleme:

Peki bu sogan kuruyle hayit kurunu ayni andami yaptin cnm?kacgun yaptin?ikisini

Peki reglin nasildi cnm?duzenlimiydi?

Aynı anda yapmadım. Önce iki ay soğan kürü yaptım sonra bir ay hayıt tohumu içtim.. Zaten Saraçoğlunun sitesine girdiğinde kaç gün uygulayıp ara vermen gerektiği yazıyor canım.

evet 1 yıllık evliyim artık çocuk istiyorum adet düzensizliği ve kistlerim beni çok korkutuyor.Tedavi görmeyi denedim 3 ay doğum kontrol hapı kullan dedi bıraktıktan sonra tekrar düzensizlik başladı

Merhaba arkadaşlar. Ben pko hastasiyim. 2.5 ay adet olmadım. Ardından 8 haziran çarşamba günü için doktordan randevu aldım. Doktor uzakta olduğu için de 3 haziranda devlet hastanesinden kan testini yaptırdım gidince lazım olur diye. Devlet hastanesindeki doktor yumurtaligimda kistleri gordu. Ardından benim sinirlerim bozulduğu için soğan kurune başladım. Kur sayesinde parçalı parçalı akıntılarim o ldu. Çarşamba günü randevu aldıgim doktoruma gittim ve alttan ultrasonla bakıp "yumurtan oluşmuş. Bu günlerde deneyebilirsiniz dedi." Bu arada biz de iki gün önce denemistik. Yani eğer o gün ya da perşembe günü yumurta catlasa hamile kalabilirdim. Cuma günü de pembe kanamam oldu ve ovulasyonum sanarak tekrar denedik. Ama cumartesi kanamam arttı ve adet oldum. Anlamadığım şey su : yumurta catladiktan 10 14 gun sonra adet olunuyorsa ben neden adet oldum? Kafam karışık hamilelik ihtimalim olan günlerde adet olmak moralimi bozdu böyle şeyler normal mi? Sorum saçma geliyor olabilir ama gerçekten strese girdim. Yani yumurta çatlamadan adet olamam çatlasa daha iki hafta var adetime kısırlık mı bu acaba neden ki

Gulbeseker_1828 yumurtan büyüdükten sonra doktor çatlatma iğnesi yaptırmadın mı
Normalde çatlatma iğnesi yapıp 36 saat içersinde de eşinizle birlikte olmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…