- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
-
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
Soğan kürünü İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde okumuştum ona göre uyguladım. Hayıt tohumuna dövdük, günde 1 bardak içtim. Sıcak suya atıp 5-10 dakika demledikten sonra süzüp içtim. Adetimi ilaçla gördüm sonra hamile kaldım.
Benimde adetlerim hep duzensizdi 2011 de evlendim bir sure cocuk dusunmedik 2013 te doktora gittim pcos oldugumu,bazisinin cocugunun hemen oldugunu bazisinin zor olgunu soyledi bir sure cok kafama taktim evhamda ustume yoktur zaten
yil sonu baska bir doktora muayeneye gittim yara var dedi yaktirdik her ihtimale karsi rahim filmi cektirdik 4 ay sonra hamile kaldım yumurta takibi yapilacakti araya ramazan girdi bir sure oluruna birakalim dedik Rabbim nasip etti oğlum simdi 13 aylikyuce Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
30 gun bazen 40 gunleri bulurdu degerlerim cok yuksek degildi ama doktor pcos tanisi koymustu ultrasonda cok fazla gorunuyorlardiPeki reglin nasildi cnm?duzenlimiydi?
Aynı anda yapmadım. Önce iki ay soğan kürü yaptım sonra bir ay hayıt tohumu içtim.. Zaten Saraçoğlunun sitesine girdiğinde kaç gün uygulayıp ara vermen gerektiği yazıyor canım.
30 gun bazen 40 gunleri bulurdu degerlerim cok yuksek degildi ama doktor pcos tanisi koymustu ultrasonda cok fazla gorunuyorlardi
Himm benim oyle boyle olurdu 2-3 kez tarlusal kullanmistim bekar iken civan percemi kaynatip icerdim bazen o da sokturuyo evlenince kestim riskli sakasi yokAynen benimde oyle cnm ultrasonda minik minik cok kist war.benim adetim tarlusalsiz gelmio cnm ;((((
Himm benim oyle boyle olurdu 2-3 kez tarlusal kullanmistim bekar iken civan percemi kaynatip icerdim bazen o da sokturuyo evlenince kestim riskli sakasi yok
Hayirlisi olsun insallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin canımNasip artik kuzum bende asilama oldum.bugun 9.gunum
Hayirlisi olsun insallah Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım
Himm benim oyle boyle olurdu 2-3 kez tarlusal kullanmistim bekar iken civan percemi kaynatip icerdim bazen o da sokturuyo evlenince kestim riskli sakasi yok
merhaba benimde adet düzensizliğim var ve kistlerim mevcut gebe kalmaya engelmi adet olamıyorum malesef :-(
evet 1 yıllık evliyim artık çocuk istiyorum adet düzensizliği ve kistlerim beni çok korkutuyor.Tedavi görmeyi denedim 3 ay doğum kontrol hapı kullan dedi bıraktıktan sonra tekrar düzensizlik başladı
Bende de var bu pko, ama kist yok. Sadece lh yüksek. Ben bu ay klomenle deneyeceğim nasipse