- 7 Ağustos 2016
- 1.682
- 1.051
-
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
canim bence iyi bi doktra gorun istanbuldami yasiyorsun bende şuan tedavi goruyorum bu gun gitim yumurta var ama yeterli buyuklukde degildi haftya bu gun tekrar cagirdi gtcem sende ihmal etmeValla yapmadı canım acaba tıp fakültesinemi gitsem diye düşündüm yumurtlama olup olmadıgına yarın bakılırmı adetimin ikinci günü ama 3cü günü gel demişti hafta sonuna denk geliyo kızlar bir akıl verin bana
Valla yapmadı canım acaba tıp fakültesinemi gitsem diye düşündüm yumurtlama olup olmadıgına yarın bakılırmı adetimin ikinci günü ama 3cü günü gel demişti hafta sonuna denk geliyo kızlar bir akıl verin bana
sikma canini canim insalah hepimizin olur sende hep yaz burdan sonuclarini bizde bi gun yazaValla canım istanbulda degilim ki ben doktoruma folikist varmıs catlamamıs yumurtam 25.27mm boyutunda ve 6 aydır hamile kalmaya calısyom dedim birde bana rahimde kalınlasma var dedi adetim gecikmişti 5.6 gün test yaptı cıkmadı sonuc negatif bazı testler yapmıs ben sorunca sen oralara takılma dedi sasırdım beni bilgilendirmedi bile sadece yumurtalarım ctlamıyormus deyince adetinin 3.cü günü gel bakalım bir dedi yarın gitcem o zaman bakabiliniyorsa valla saolun kızlar ya Allah razı olsun sizden kimse yazmıyorda bişey cok saolun
sikma canini canim insalah hepimizin olur sende hep yaz burdan sonuclarini bizde bi gun yazariz hamileyiz die dokturunu degis bence
Kızlar bende pcoluyum 2 yil uğraştım 2 defa klomen 1 defa çatlatma iğnesi kullandım. İnofolic 3 sy ve gluopchage 1 yil kullandım. Hamile kalamadım. Sonra hsg çekildim hsg nin ardından hemen hamile kaldım. Insallah hepinize nasip olur
Kız lolita unuttun galiba beni :)) son 1 yildr ilaçsız oluyordum. Öncesinde ilaçla geliyordu. Gluopchage ile ve kilo verdiğim için düzene girdi adetimSeninde ilacla mi geliodu adetin cnm?
Kız lolita unuttun galiba beni :)) son 1 yildr ilaçsız oluyordum. Öncesinde ilaçla geliyordu. Gluopchage ile ve kilo verdiğim için düzene girdi adetim
Glucophage 850 mg. Günde 2 kere hiç aksatmadan kullandım. Sabah akşam.Unuturmuyum sekerim aklimdan cikmis bianda.sen seker hapini nekadar kullanmistin birde sabah aksam mi kullandin kac miligramdi???
Glucophage 850 mg. Günde 2 kere hiç aksatmadan kullandım. Sabah akşam.
Bi de kilo vermek çok etkili mutlaka en az 6 7 kilo ver . Ben 18 kilo verdim
Glucophage 850 mg. Günde 2 kere hiç aksatmadan kullandım. Sabah akşam.
Bi de kilo vermek çok etkili mutlaka en az 6 7 kilo ver . Ben 18 kilo verdim
nasil kulandin canim bide sorunun neydi tam olarakCivanpercemi içtiğim ay hamile kaldım
Civanpercemi içtiğim ay hamile kaldım