polikistik over'ı olup hamile kalan bayanlar

canim bence iyi bi doktra gorun istanbuldami yasiyorsun bende şuan tedavi goruyorum bu gun gitim yumurta var ama yeterli buyuklukde degildi haftya bu gun tekrar cagirdi gtcem sende ihmal etme

Adetin 2 veya 3. günlerinde hormon tahlili yapmak için çağırıyorlar.3. günü hafta sonuna denk geliyorsa yarın da gidebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Valla canım istanbulda degilim ki ben doktoruma folikist varmıs catlamamıs yumurtam 25.27mm boyutunda ve 6 aydır hamile kalmaya calısyom dedim birde bana rahimde kalınlasma var dedi adetim gecikmişti 5.6 gün test yaptı cıkmadı sonuc negatif bazı testler yapmıs ben sorunca sen oralara takılma dedi sasırdım beni bilgilendirmedi bile sadece yumurtalarım ctlamıyormus deyince adetinin 3.cü günü gel bakalım bir dedi yarın gitcem o zaman bakabiliniyorsa valla saolun kızlar ya Allah razı olsun sizden kimse yazmıyorda bişey cok saolun

Canım testin tam çıkmamış fotograta sanırım. Yarın bi git muhtemelen yumurta takibi yapıp iğneyle catlatacaktir. Doktorun söylediklerinden tatmin olmazsan doktorunu değiştir canım. Benim bir senemi yediler araştırma hastanesinde. Umarım herşey yolunda gider :) sıkma canını vakti zamanı geldiğinde bebeğin de gelecektir :)

sikma canini canim insalah hepimizin olur sende hep yaz burdan sonuclarini bizde bi gun yaza

Kızlar gittim test yaptı hersey normal dedi yumurta için hiç birsey vermedi sadece stressen uzak yoksa hamile kalman zorlasır dedi ama hicde tatmin olmadım valla kızlar aman hayırlısı ne diyim bıktım valla ayaklarım şişti resmen git gel

Kızlar bende pcoluyum 2 yil uğraştım 2 defa klomen 1 defa çatlatma iğnesi kullandım. İnofolic 3 sy ve gluopchage 1 yil kullandım. Hamile kalamadım. Sonra hsg çekildim hsg nin ardından hemen hamile kaldım. Insallah hepinize nasip olur

Seninde ilacla mi geliodu adetin cnm?

Kız lolita unuttun galiba beni :)) son 1 yildr ilaçsız oluyordum. Öncesinde ilaçla geliyordu. Gluopchage ile ve kilo verdiğim için düzene girdi adetim

Unuturmuyum sekerim aklimdan cikmis bianda.sen seker hapini nekadar kullanmistin birde sabah aksam mi kullandin kac miligramdi???

Unuturmuyum sekerim aklimdan cikmis bianda.sen seker hapini nekadar kullanmistin birde sabah aksam mi kullandin kac miligramdi???
Glucophage 850 mg. Günde 2 kere hiç aksatmadan kullandım. Sabah akşam.
Bi de kilo vermek çok etkili mutlaka en az 6 7 kilo ver . Ben 18 kilo verdim

Glucophage 850 mg. Günde 2 kere hiç aksatmadan kullandım. Sabah akşam.
Bi de kilo vermek çok etkili mutlaka en az 6 7 kilo ver . Ben 18 kilo verdim

Kac kiloyla hamile kaldin cnm sen ?kactan kaca dustun baya wermissin msallah sana.spor mu yaptin naptin banada sole
Seker hapini nekadar sure kullandin sen?

Tarlusan kullandım kilo almadim doğum kontrol hapları kullandım kilo aldım bende hastalanamiyorum 1 senedir kafayı yicen evliyim bebek istyoruz polikist över var dediler inofolic combi kullanıyorum şuan 3 aydir hala hastalanamadim offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…