- 16 Haziran 2016
- 34
- 8
- 44
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
Merhaba arkadaşlar. Ben pko hastasiyim. 2.5 ay adet olmadım. Ardından 8 haziran çarşamba günü için doktordan randevu aldım. Doktor uzakta olduğu için de 3 haziranda devlet hastanesinden kan testini yaptırdım gidince lazım olur diye. Devlet hastanesindeki doktor yumurtaligimda kistleri gordu. Ardından benim sinirlerim bozulduğu için soğan kurune başladım. Kur sayesinde parçalı parçalı akıntılarim o ldu. Çarşamba günü randevu aldıgim doktoruma gittim ve alttan ultrasonla bakıp "yumurtan oluşmuş. Bu günlerde deneyebilirsiniz dedi." Bu arada biz de iki gün önce denemistik. Yani eğer o gün ya da perşembe günü yumurta catlasa hamile kalabilirdim. Cuma günü de pembe kanamam oldu ve ovulasyonum sanarak tekrar denedik. Ama cumartesi kanamam arttı ve adet oldum. Anlamadığım şey su : yumurta catladiktan 10 14 gun sonra adet olunuyorsa ben neden adet oldum? Kafam karışık hamilelik ihtimalim olan günlerde adet olmak moralimi bozdu böyle şeyler normal mi? Sorum saçma geliyor olabilir ama gerçekten strese girdim. Yani yumurta çatlamadan adet olamam çatlasa daha iki hafta var adetime kısırlık mı bu acaba neden ki
Gulbeseker_1828 yumurtan büyüdükten sonra doktor çatlatma iğnesi yaptırmadın mı
Normalde çatlatma iğnesi yapıp 36 saat içersinde de eşinizle birlikte olmanız gerekiyor.