poisa Meme Estetiği Ameliyatı

eminim yumuşatmak içindir, inanma sen ona inanmaaa

Bana oldu Tatlişkom Yaaaa ÇOK Korkmuştum itiraf etmeliyim ki 2 gün geldi minik minik Masaj esnasında damla damla hemen Doktorumu aradım Normal olduğunu söyledi Masaja DEVAM dedi geçecek dedi ve 2 gün sona Kalmadı abcj cim korkma geçecek Canikomm

aa demek ki tek değilmişim mikscim:)
ya benim sağ tarafımdaki o garip his geçmiyor kızlar. tarif de edemiyorum ki. öksürürken kahkahayla gulerken ya da kolumu ani haeket ettirdiğimde, içimde bi bosluk oluyo o boslukta da hava var sanki. bir hafta oldu bu hisle ilk kez karşılaşalı. . bekliyorum bakalım .

ya ben de sabah uyandığımda sağ göğsüm ağrıyor oluyor. Doktor geçecek diyor ama azalma bile yok. Sinirim bozulmaya başladı. Kalkınca geçiyor ama sabahları moral sıfır olarak uyanıyorum. Ağrı geçince moral düzeliyor allahtan. Ya geçmezse ya. çok sinir bozucu.

geçicek merak etme... aslında bir de şöyle düşünülebilir,elinizde veya başka bir yerde derin bir kesik olduğunda ne kadar sürede iyileşebiliyor ki bu ameliyatta dikiş yeri küçük gözükse de gögüs içinde 10-12 cm e varan yaralar var ve onların iyileşmesi süresinde biraz ağrı devam ediyor,bir de sabah uyandığında insan daha kasılmış şekilde uyanıyor,masaj aslında bu durumu ben de yumuşatıyordu,bi kaç haftaya ameliyat olduğunu bile unutacaksın,ohhhh yazı düşünsene yahu...gelsin fıstık gibi bikiniler..

sağ tarafım daha yumuşak olduğu halde o taraf ağrıyor neden anlamadım. önce biraz masaj yapıyorum yataktan kalkmadan. öyle kalkıyorum. inşallah geçer. sanki kalıcı olacak gibi bir his var içimde. te kaburgam bile ağrıyor sabah. ama kalkınca ayağa sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim. garip ya. neden olabilir çözemedim. yani içi yara desem, avcumla sıktığım halde hiç acı yok ağrı yok. sadece sabah aşırı bir ağrı (( sabretmeye çalışıyorum. inşllah geçer. ama o ağrıya rağmen mutluyum. iyi ki yaptırmışım :))

Geçecek canım hepsi kimsede kalmadı sende de kalmayacak tedirgin olma iyileşmene odaklan :) Daha şu an vücudunda da ödem var. Bol bol bitki çayı iç özellikle su tüketimini arttır :)

Canım o ilk günlerdeki ağrılar sızlamalar öyle bir geçiyor ki hatırlamıyorsun bile. Sakın moralini bozma. Hepsi geçecek:92:

Inşallah kızlar. Bugün ağrısız uyandım ama geçen de bi gün ağrısız uyanmıştım, ertesi gün daha çok ağrımıştı. Inşallah geçer.

Inşallah kızlar. Bugün ağrısız uyandım ama geçen de bi gün ağrısız uyanmıştım, ertesi gün daha çok ağrımıştı. Inşallah geçer.

canım bunu stres halıne getırme her gecen gun daha guzel uyanıcaksın daha ıyı olucaz hıc farketmeden oraletınde dedıği gıbı anamızdan boyle doğmuşuz gıbı uyanıcaz

canım bunu stres halıne getırme her gecen gun daha guzel uyanıcaksın daha ıyı olucaz hıc farketmeden oraletınde dedıği gıbı anamızdan boyle doğmuşuz gıbı uyanıcaz

:)) Cuburum biri bana bunlar silikon mu dese hakaret kabul ederim o derece benimsedim.
Site dışında protez, silikon gibi kelimeleri ağzıma almıyorum. Çocuğum gibiler :)
Yaza kadar sitenin tamamı toparlanmış olur sonra ver elini plajlar :) Güneşin bile bizden çekeceği var kızlar. Ne kadar çok enerji o kadar çabuk iyileşme :)) :92::92: Enerjimizi kendi kendimize düşürmeyelim. Bir sürecin içinden geçiyoruz ve bittiğinde gerçekten her şeye değer diyebileceksiniz. Ben geçen sene bugün göğüssüzdüm düşündükçe duygulanıyorum gözlerim doluyor.. Şu anların kıymeti benim için çok büyük tarifsiz bir mutluluk. Can-ı gönülden dilerim ki isteyen herkes bu mutluluğu yaşar..

canım cuma günü pastamı kesince senin için de bir dilim yiyeceğim. Daha doğrusu senin ikizler için

ALTIN86 seninle aynı şeyleri yaşadım sol göğüs üstünde kızarıklı ve şişkinlik oluşmuştu yazdıklarını okuyunca yeniden o korkulu süreç aklıma geldi biraz sabır gerektiren dönemi atlatınca kendin bile inanamıyacaksın slikon olduklarına canım

canım cuma günü pastamı kesince senin için de bir dilim yiyeceğim. Daha doğrusu senin ikizler için

:)) Az önce bir sayfaya göğüs resimli pasta kesmek istediğimi yazdım şaka gerçeğe doğru gidebilir ama bunu yaptıracak yer bulamazsam oturup pasta yapmayı öğrenmem gerekecek iki günde
Barış Bey kadar iyi bir görüntü çıkaramayabilirim muhtemelen :)
Afiyet şeker olsun canım bende olurda randevu verebilirlerse bana pastamı alıp gideceğim Cuma günü :)

walla pasta yeniliyor ama hiç davet filan yok..

küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya çok şükür şeklinde yumuşaklığında bi amormallik yok. Iki gündür ağrısız uyanıyorum bakalım inşallah geçmiştir.

bi tatlı vardı dansöz memesi diye :)) jöle kıvamlı ve ten rengi bir tatlı. Ucuna da kuru üzüm koyuyorlar :))) çok komik bir şey. Internette tarifi varsa tavsiye ederim görüntü olarak güzel oluyor. Ama tadı pasta kadar güzel olmuyor.

tatlının resmi şu. Yalancı krem karamelmiş adı. Benim yediğim sırf beyaz ve ucunda kuru üzüm vardı. çok komik bi şekildeydi. iki tane yan yana koyunca çok ilginç olur :)) göğüs gibi şekli aynı. barış bey çok güler ya öyle bi pasta ile gitsen. kafayı yedi bu diyecek artık :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…