:)) Güzel mayokini ama yarım yarım yanık iz bırakıyor vücutta tatilin son demlerinde bronze tende şık duruyor gerçi :))
Aynı satıcı durumuyla karşılaşıyorum bende. Paltoyu çıkarınca şok durumları durumları :)) Zayıf bir bedenden bu kadar güzel görüntülü göğüs çıkmaz diye düşünüyorlar veya çamaşırları hakkıyla taşıyabilen birini gördükleride şaşırıyorda olabilirler :))
Sen eşinin kanına gir al bence içinde kalmasın yahu :))
bir sürü yazdık ettik kayboldu cümlem arada..
izi merak edenler için 1 tane resim ekledim hanımlar..
poisa izlerinin boyu hakikaten küçük , ne güzel . benim tek tarafımda iz boyum, diğer tarafa göre daha bi uzun .
bir sürü yazdık ettik kayboldu cümlem arada..
izi merak edenler için 1 tane resim ekledim hanımlar..
Allah allah :) şaşırdım bak şimdi, neden ki sizinkiler daha mı büyük? aynı olması lazım aslında az çok ama dr.dan dr. a yapılan işlemden işleme,asimetri filan varsa örneğin fark mı ediyor acaba ?
Poisacıgımmmm...Benimde aklımda kalan ve alamadıgım mayokini modelide bu canım,bulursam mutlaka alacagım..
Eki Görüntüle 143556
ne kadar mutlusunuz bende böyle olabilirmiyim acaba..
eğer can-ı gönülden istiyor ve birikiminde varsa bu iş için Neden Olmasın :)) 15 günde seni de aramızda hemen bu şekilde görebiliriz, hiç zor değil
öyle değil mi kızlar?
:)Arzum'cum... göğüsler foraaaaaaaaa diyorsunn , yaw benimki buna izin vermez ki.. halbuki bu da güzelmiş ama yok her yerin belli o ne öyle abartma istersen ,der oturtur walla beni bi köşeye ://
sen bu yaz giyinir beni de anarsın artık
canı gönülden istiyorumbirbirinize olan desteğinizi bana da gösterip inşallah bende aranıza katılırım
sen katılmaya karar ver yeter ki Hilton'cum...
Destek kısmı en son düşüneceğin şey olsun,o bizim uzmanlık alanımız.. Hele ki Oralet.. tek geçilir :))
o sebeple atla gel,
sen de katıl aramıza .
hep beraber omuz omuza,
güzel göğüslerle girelim yaza..
nasıl amaD
kızlar, selam . Masaj yaparken göğsümden süt geldi, araştırdım , göğüse gelen travmalar , yapılan ameliyatlar, meme ucunun aşırı uyarılması prolaktin hormonunu yükseltiyor ve süt gelebiliyormuş.
Sanırım bu durumla karşılaşan hiç olmadı o yüzden yazdım.yeni ameliyat olanlardan karşılaşan olursa , bilginize.
aaa ilk defa duydum. Bende olsa ödüm kopardı bir şey oldu diye. Ya doktor sadece yanlardan içe doğru masaj vermişti bana ama ben her yönden bastırıyorum sıkıyorum falan yumuşasın diye. Zararı olur mu ki.
sanmıyorum bir zararı olacağını.. bana her yönden masaj önermişti Barış bey,sağdan sola soldan sağa aşağıdan yukarı yukarıdan aşağı,şeklinde.. sen masaja devam et arkadaşım :)
bu arada, Barış bey, lütfen masaja aynen devam ediyoruz, içeride açtığım CEBİN daralmasını istemem, masajı ihmal etmeyelim, demişti..