poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Konunun gidişatını hayretler içinde izliyorum:))

doktora minnet duygusu insana neler yaptırıyor değil mi :)) ne güzel oralet mutlu bunu kutlamak en doğal hakkı. allah ameliyat olanlara ve olacaklara böyle mutluluk nasip etsin inşallah.

ay bunlar ne şeker krem karameller böyle (mememi) demeliydim :) ..canım nasıl oldun ağrıların ne durumda seksi dekolteli arkadaşım benim .

ay bunlar ne şeker krem karameller böyle (mememi) demeliydim :) ..canım nasıl oldun ağrıların ne durumda seksi dekolteli arkadaşım benim .

valla iki gündür ağrısız uyanıyorum ama inşallah böyle devam eder canım. gün içinde ağrım olmuyor zaten.

walla pasta yeniliyor ama hiç davet filan yok..

küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm

Konu sahibi olarak başkonuğumsun :)

Ve sizede bu yalancı krem karamelden alacağım :)) çok manidar ve süper bir hediye olacak.
Bu arada şahane fikir benim pastam budur dostum harikasın sen :))

kız sen nerelerdesin cimcime. Pastanın kokusunu duyunca çıktın piyasaya :)))

aynen öyle oldu walla.. baktım ki herkes gayet güzel sayfamda yazıyor çiziyor anlatıyor,biraz işime gücüme bakayım dedim ben ondan yoktum son günlerde ama bugün girince kendi sayfamı ana sayfada göremeyince bi an panik oldum veee 3. sayfanın otasında buldum konumu (((((

biri dün baya bi uğraş verip her sayfaya yazı yazınca haliyle gerilerde kalmış konum..
hemen gelip olaya el atayım dedim,iyi etmişim di mi:)

Asıl sen nerelerdesin, ben sana cepten msj attım,bana bişeyler anlatacaktın, bekliyorum bak, küserim yoksa :/

Son düzenleme:
Konunun gidişatını hayretler içinde izliyorum:))

:) hayretler ama gülümseme içinde olduğuna da eminim keza yoktur meme estetiği ile herhangi bambaşka bir konuyu birleştirebilen başka bi sayfa daha.. her kafadan aniden bambaşka sesler çıkabiliyor zira :))

olsun ben yine de buraya mütemadiyen yazı yazan ekibi seviyorum, sağolsunlar..

bu arada konu ile alaka bişey de yazmak istiyorum :)

ben neredeyse 3-4 gündür jelimi sürmeyi unutarak uyuyorum inşallah daha sonraları için iz konusunda bi sıkıntı doğurmaz bu unutkanlıklarım ..

2.ay bitti ve 3. ayın içindeyim protezlerim artık tamamen benden bir parça oldular.. unuttum gitti diyenler oluyordu da inanması pek zor ,bi garip gelirdi.. haklılarmış, unuttum hakikaten. bu sayfa olmasa Oralet olmasa Altın olmasa evdeki Acıbadem Fulya Hastanesinin klasör dosyası gözümün önünde olmasa hayatta hatırlamıycam ameliyat olduğumu..
zaten yüz üstü yattığım için ve rahatsızlık hissim filan da olmadığı için hiç bir şey bana ameliyatımı hatırlatmıyor gün içinde..

Protezlerimi bu kadar çabuk bedenime ve hayatıma kattığı için ve sorunsuz problemsiz bu dönemleri atlattığım için Dr. Barış Çakır'a birkez daha teşekkür ediyorum..

evet bencede pastalarını yiyorlardır. barış beyin tepkisini merak ediyorum bende ne dicek acaba pastayı görünce :) bu kadar renkli ve güzel bi hastası olduğu için oda çok şanslı bence

Oraletten haber yok değil mi ne yaptı acaba. Poisacım. Sana da uzun msj atacağım aklımdasın tatlım ama şöyle geniş bir vaktimde düşüne düşüne güzelce anlatacağım sana merak ettiklerini :))) bu ara çok yoğun geçiyor benim de :))

:)) İnsanın içindeki minnet duygusu nasıl bir şey hani dindiremiyor insan bir türlü. Ne kadar teşekkür etsen az geliyor. Her şey güzel, yolunda ne mutlu önce sana sonra bizlere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…