poisa Meme Estetiği Ameliyatı

:)) Güzel mayokini ama yarım yarım yanık iz bırakıyor vücutta tatilin son demlerinde bronze tende şık duruyor gerçi :))
Aynı satıcı durumuyla karşılaşıyorum bende. Paltoyu çıkarınca şok durumları durumları :)) Zayıf bir bedenden bu kadar güzel görüntülü göğüs çıkmaz diye düşünüyorlar veya çamaşırları hakkıyla taşıyabilen birini gördükleride şaşırıyorda olabilirler :))
Sen eşinin kanına gir al bence içinde kalmasın yahu :))

girmek lazım aslında kanına haklısın da, adamın gözü açıldı,hayatta giydirmez..
ki benim kocam yıllarca izmirlerde yaşamış,gayet açık fikirli,modern görüşlü bir adamdır ama gelgörki kadında göğüs göstermeye inanılmaz karşıdır..çok itici buluyor,her yeri belli olan,hiç bir gizemi olmayan göğüs hiç bir erkeğe çekici gelmez,diyor, ve bu resimdeki gibi straplez duruşlu,göğsün sağını solunu boyunu posunu belli eden modellere izin vermiyor..
napalım :ss

bir sürü yazdık ettik kayboldu cümlem arada..

izi merak edenler için 1 tane resim ekledim hanımlar..

poisa izlerinin boyu hakikaten küçük , ne güzel . benim tek tarafımda iz boyum, diğer tarafa göre daha bi uzun .

poisa izlerinin boyu hakikaten küçük , ne güzel . benim tek tarafımda iz boyum, diğer tarafa göre daha bi uzun .

Allah allah :) şaşırdım bak şimdi, neden ki sizinkiler daha mı büyük? aynı olması lazım aslında az çok ama dr.dan dr. a yapılan işlemden işleme,asimetri filan varsa örneğin fark mı ediyor acaba ?

Allah allah :) şaşırdım bak şimdi, neden ki sizinkiler daha mı büyük? aynı olması lazım aslında az çok ama dr.dan dr. a yapılan işlemden işleme,asimetri filan varsa örneğin fark mı ediyor acaba ?

Konulan protezin sığacağı şekilde kesi yeri açılıyor göğüs yapısı vs.de etkiliyor Senin derin esnektir rahat giriş alanı imkanı yaratmıştır :) Bende asimetrik duruş farkı vardı ama izleri karşılaştırmadım hiç yerimden kalkmaya üşenmezsem yazarım yine :))

Poisacıgımmmm...Benimde aklımda kalan ve alamadıgım mayokini modelide bu canım,bulursam mutlaka alacagım..

$argento10my4y.png

Son düzenleme:
Poisacıgımmmm...Benimde aklımda kalan ve alamadıgım mayokini modelide bu canım,bulursam mutlaka alacagım..

Eki Görüntüle 143556

:)Arzum'cum... göğüsler foraaaaaaaaa diyorsunn , yaw benimki buna izin vermez ki.. halbuki bu da güzelmiş ama yok her yerin belli o ne öyle abartma istersen ,der oturtur walla beni bi köşeye ://

sen bu yaz giyinir beni de anarsın artık :KK43:

ne kadar mutlusunuz bende böyle olabilirmiyim acaba..

eğer can-ı gönülden istiyor ve birikiminde varsa bu iş için Neden Olmasın :)) 15 günde seni de aramızda hemen bu şekilde görebiliriz, hiç zor değil :KK66:

öyle değil mi kızlar?

eğer can-ı gönülden istiyor ve birikiminde varsa bu iş için Neden Olmasın :)) 15 günde seni de aramızda hemen bu şekilde görebiliriz, hiç zor değil :KK66:

öyle değil mi kızlar?

Kesinlikle poisaya katılıyorumm,benim yazdıgım cevapları,yorumları okursan eger ne kadar bekledigimi,araştırdıgımı görürsen eger anlarsın.Oysa mutluluk bir adım ötendeymiş,önemli olan içine sinen,seni anlayan,dogru doktoru bulmak.Ben en yeni ameliyat olanlardanım içinizde,kesinlikle erteleme,yaza bomba gibi gir güzelim,hiç pişman olmadım,sende olma inşallah.Mutluluk çok yakınında...:92::KK8::KK3::KK16::KK16:

canı gönülden istiyorum :KK48: birbirinize olan desteğinizi bana da gösterip inşallah bende aranıza katılırım

:)Arzum'cum... göğüsler foraaaaaaaaa diyorsunn , yaw benimki buna izin vermez ki.. halbuki bu da güzelmiş ama yok her yerin belli o ne öyle abartma istersen ,der oturtur walla beni bi köşeye ://

sen bu yaz giyinir beni de anarsın artık :KK43:

Olur belki yahu,dur öyle karamsar düşünme,tatil yerlerinde bunları giyinmekte sorun yok,ama istanbulda benimkide kesinlikle izin vermez giyinmeme,öyle söylemişti ameliyattan önce:KK9::KK9:Ayyy çoook mutluyum Poisacıgımm yaaaa..:21::21:Düşünmesi bile çoook güzelll...

canı gönülden istiyorum :KK48: birbirinize olan desteğinizi bana da gösterip inşallah bende aranıza katılırım

sen katılmaya karar ver yeter ki Hilton'cum...
Destek kısmı en son düşüneceğin şey olsun,o bizim uzmanlık alanımız.. Hele ki Oralet.. tek geçilir :))

o sebeple atla gel,
sen de katıl aramıza .
hep beraber omuz omuza,
güzel göğüslerle girelim yaza..

nasıl ama :KK70:D

sen katılmaya karar ver yeter ki Hilton'cum...
Destek kısmı en son düşüneceğin şey olsun,o bizim uzmanlık alanımız.. Hele ki Oralet.. tek geçilir :))

o sebeple atla gel,
sen de katıl aramıza .
hep beraber omuz omuza,
güzel göğüslerle girelim yaza..

nasıl ama :KK70:D

Çok tatlısın ya göğüsler seni şair yapmış :)) Arzumcumun mutluluğu tavan yapmış daha da keyiflendim şimdi :))

kızlar, selam . masaj yaparken göğsümden süt geldi, araştırdım , göğüse gelen travmalar , yapılan ameliyatlar, meme ucunun aşırı uyarılması prolaktin hormonunu yükseltiyor ve süt gelebiliyormuş.
sanırım bu durumla karşılaşan hiç olmadı o yüzden yazdım.yeni ameliyat olanlardan karşılaşan olursa , bilginize.

kızlar, selam . Masaj yaparken göğsümden süt geldi, araştırdım , göğüse gelen travmalar , yapılan ameliyatlar, meme ucunun aşırı uyarılması prolaktin hormonunu yükseltiyor ve süt gelebiliyormuş.
Sanırım bu durumla karşılaşan hiç olmadı o yüzden yazdım.yeni ameliyat olanlardan karşılaşan olursa , bilginize.

aaa ilk defa duydum. Bende olsa ödüm kopardı bir şey oldu diye. Ya doktor sadece yanlardan içe doğru masaj vermişti bana ama ben her yönden bastırıyorum sıkıyorum falan yumuşasın diye. Zararı olur mu ki.

aaa ilk defa duydum. Bende olsa ödüm kopardı bir şey oldu diye. Ya doktor sadece yanlardan içe doğru masaj vermişti bana ama ben her yönden bastırıyorum sıkıyorum falan yumuşasın diye. Zararı olur mu ki.

sanmıyorum bir zararı olacağını.. bana her yönden masaj önermişti Barış bey,sağdan sola soldan sağa aşağıdan yukarı yukarıdan aşağı,şeklinde.. sen masaja devam et arkadaşım :)
bu arada, Barış bey, lütfen masaja aynen devam ediyoruz, içeride açtığım CEBİN daralmasını istemem, masajı ihmal etmeyelim, demişti..

sanmıyorum bir zararı olacağını.. bana her yönden masaj önermişti Barış bey,sağdan sola soldan sağa aşağıdan yukarı yukarıdan aşağı,şeklinde.. sen masaja devam et arkadaşım :)
bu arada, Barış bey, lütfen masaja aynen devam ediyoruz, içeride açtığım CEBİN daralmasını istemem, masajı ihmal etmeyelim, demişti..

aaa daralıyor muymuş. daha neler öğreneceğim bakalım. benim masajı eşim yapıyor ya ben acıyacak diye dokunamıyorum :))) ama o yapınca hiç acımıyor :))) yumuşatmak için seferber oldu yazık. yumuşasın istiyor hemen sabırsız :)))

X