- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunun gidişatını hayretler içinde izliyorum:))
doktora minnet duygusu insana neler yaptırıyor değil mi :)) ne güzel oralet mutlu bunu kutlamak en doğal hakkı. allah ameliyat olanlara ve olacaklara böyle mutluluk nasip etsin inşallah.
Eki Görüntüle 145492
tatlının resmi şu. Yalancı krem karamelmiş adı. Benim yediğim sırf beyaz ve ucunda kuru üzüm vardı. çok komik bi şekildeydi. iki tane yan yana koyunca çok ilginç olur :)) göğüs gibi şekli aynı. barış bey çok güler ya öyle bi pasta ile gitsen. kafayı yedi bu diyecek artık :)))
ay bunlar ne şeker krem karameller böyle (mememi) demeliydim :) ..canım nasıl oldun ağrıların ne durumda seksi dekolteli arkadaşım benim .
walla pasta yeniliyor ama hiç davet filan yok..
küstümmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 145492
tatlının resmi şu. Yalancı krem karamelmiş adı. Benim yediğim sırf beyaz ve ucunda kuru üzüm vardı. çok komik bi şekildeydi. iki tane yan yana koyunca çok ilginç olur :)) göğüs gibi şekli aynı. barış bey çok güler ya öyle bi pasta ile gitsen. kafayı yedi bu diyecek artık :)))
doktora minnet duygusu insana neler yaptırıyor değil mi :)) ne güzel oralet mutlu bunu kutlamak en doğal hakkı. allah ameliyat olanlara ve olacaklara böyle mutluluk nasip etsin inşallah.
Darısı herkesin başına kızlar, bana da nice mutlu 1.senelere :))
Darısı herkesin başına kızlar, bana da nice mutlu 1.senelere :))
kız sen nerelerdesin cimcime. Pastanın kokusunu duyunca çıktın piyasaya :)))
Konu sahibi olarak başkonuğumsun :)
canımmmm, pastadan Nisan ayına kadar kalır mı dersin:) bende yemek istiyorum o dansöz memesinden pek hoş geldi gözüme şöle bi...
tüüüüüüüüüü pis sapık beniii D
canımmmm, pastadan Nisan ayına kadar kalır mı dersin:) bende yemek istiyorum o dansöz memesinden pek hoş geldi gözüme şöle bi...
oraletcim şimdi barış beyle pastasını yiyordur..
Çok güzel ve kaliteli bir mekanda buldum memelerimi :)) Bol miktarda var keyfini çıkarır bu günü hatırlarız :))
bu arada konu ile alaka bişey de yazmak istiyorum :)
ben neredeyse 3-4 gündür jelimi sürmeyi unutarak uyuyorum inşallah daha sonraları için iz konusunda bi sıkıntı doğurmaz bu unutkanlıklarım ..
2.ay bitti ve 3. ayın içindeyim protezlerim artık tamamen benden bir parça oldular.. unuttum gitti diyenler oluyordu da inanması pek zor ,bi garip gelirdi.. haklılarmış, unuttum hakikaten. bu sayfa olmasa Oralet olmasa Altın olmasa evdeki Acıbadem Fulya Hastanesinin klasör dosyası gözümün önünde olmasa hayatta hatırlamıycam ameliyat olduğumu..
zaten yüz üstü yattığım için ve rahatsızlık hissim filan da olmadığı için hiç bir şey bana ameliyatımı hatırlatmıyor gün içinde..
Protezlerimi bu kadar çabuk bedenime ve hayatıma kattığı için ve sorunsuz problemsiz bu dönemleri atlattığım için Dr. Barış Çakır'a birkez daha teşekkür ediyorum..