Canım arkadaşım poisa,seni böyle mutlu görmek benide çok mutlu etti.Benimde şişler insede şöyle magzalara gitsem elbise provası yapsam biran önceAllahım ne kadannn güzel bir duygu bu böylee
:)))))) Barış Bey sana demiş ya hani göğsünüzü gere gere üç kız dolaşırsınız diye
Aynen öyle oldu alnımız açık göğsümüz gergin ve dik :))
Burada artık kışlarda sıcak pencereler açık geziyorum hep :))))
Sen gel biz seni bekliyoruz hayatım :))
Konu : made by Barış ÇAKIR : ) (resimlerle)
Yani Baris Cakir tarafindan yapilan bir operasyon ve sonrasinda uyemizin yasadiklari ! Lutfen konuyu bunun disina tasimayiniz ! Baris Cakir ile sorulariniz varsa tamamdir, konu sahibine sorulariniz varsa tamamdir ama X, Y Doktor hakkinda bu baslikta yorum yapmamanizi rica ediyorum !
Tesekkurler....
Arzum'cum :) tatlım sen ne alemdesin..bugün 3. gün.. nasıl gidiyor durum vaziyet nedir,hala kalkmanda etmende biraz zorluk vardır ama yavaştan yola girmeye başlamıştır işler,diye düşünüyorum,haksız mıyım ?
ve evet,haklısın, inan o kadar mutluluk verici ki önceden hayatta yanına bile yaklaşmadığın, yaklaşAmadığın ,yakasını gördüğün vakit yüzünü çevirdiğin kıyafetlerin artık dolabında baş rol oynayacağını bilmek..tarifi mümkün değil,en azından benim için.
dün eşime de onu söyledim, o kadar güzel bi elbiseydi ki,sanki benim için dikilmiş ,dedim.. o elbiseyi önceden, hangi dolgulu sütyenle giyersem giyeyim,asla o şekilde gösteremezdim,üstüne üstlük böyle minicik göğüslerim olduğu için de hırslanır hırslanır, iyice sinir olurdum kendime. yani
elbise resmen dolu ve diri göğüslüler için dikilmiş ve giyince ne kadar güzel göründü göğüslerim, ne kadar beğendim kendimi anlatamam,dedim..
çok güzeldi o anki hislerim ve bundan sonra da hep öyle olacağını bilmek,katbekat mutluluk... sürekli mutluluk...
Allah mutluluğumuza gölge düşürmesin kızlaaaaaaaaar.. güzel şeyler bunlar
bende ameliyat düşünüyorumm.. fotoları inceledim.. barış çakırın yaptığı ameliyatlar hoşuma gitti.. seninkinide beğendim ayrıcaaafoto koyan arkadaşlara teşekkür ediyorumm.. biz gibi yaptırmayı düşünenlere fikir oluyoo gerçektenn
Canım poisacıgım.Bugün kontrole gittim,pansumanım yapıldı,sütyen açıldıgındabunlar benimmi diye şöööyle bir baktım,Hasan bey memişlerimi salladı,evet bunlar senin dedi,kalk aynada bak bakalım dedi,aynadaki görüntüme inanamadım,hani 90,60,90 derlerya,üst taraf dolu dolu,belim incecik görünüyor,kalçalarımda var benim,kandime hayran kaldım kızlar gerçekten,belimin inceligi çıktı ortaya resmen yahu maşallah barekallah diyim kızlar,biraz daha geçsin şu gögsümün arasındaki şişler insin resim çekilecegim hemen.Bugün düne göre daha iyiyim Allahım kendi kendime nazar verecegim diye korkuyorum hee maşallah deyin kızlar.kendi kendime yataktan kalkabiliyorum,agrılarım azaldı,yarın dahda iyi olacagıma eminim.Eeeee...kas zarı altının faydaları diyorum.Kızlar çok şanslıyız gerçektende.Pazartesi tekrar kontrolüm var,yeni sütyen alıp gidecegim,ameliyat sonrası doktorun taktıgı sütyeni çıkaracaklar benim alacagım sütyeni takacaklar.Penye sporcu sütyeni al dedi,altı demirsiz olanlardan.Geçenlerde Boynerde görmüştüm çok şıktılar,hafta sonu gider alırım artık.Böyle işte,daha sonrada kıyafet denemeleri filan .Ama en çok yazın mayokini denmesi yapmak için sabırsızlanıyorum.Geçen sene begendigim bir mayokini vardı,sagolsunlar hepsi dümdüzdü,hiçbirini alamamıştım,ama o derecede sexsi duruyorlardı,bikiniden bile daha göz alıcı duruyorlar.Ben en çok onlar için sabırsızlanıyorum dogrusu.Çok güzel bir duygu gerçekten Allah düşünen herkeze nasip etsin diyorum.Hepinizi öpüyorum
imdatt yarın ameliyat oluyorum!!!
Kızlar ya kusura bakmayın ben hala istanbuldayım ameliyattan sonra eve gidemedim henüz. Internet de yoktu. Az önce muayene oldum barış beye. Gayet iyiyim. Sağ göğsümde uzun süre yatınca bi ağrı oluyor ama geçecek dedi doktor bakalım inşallah en kısa zamanda geçer.alt kısımda da hissizlik var sağ tarafta. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Evime gidince güzelce anlatırım her şeyi. Bütün kaçırdığım konuları okuyacağım tek tek. Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar varmış cubur ve arzum77 çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi heyecanınızı paylaşamadım kusura bakmayın arkadaşlar. Abcj nasıl oldun canım. Sütyen konusunda barış bey sporcu tarzı giy bir süre dedi. Yanlardan sıkıştıran sütyen 6 ay yasak dedi bana haberin olsun canım.
ayrıca bana hiç günde 15 dakika masaj da söylenmedi.. her gün masajını yap dedi ama öyle bir dakika sınırlaması konuşulmadı.. ben zaten 2 saniye sağa 2 saniye sola bi alta bi yukarıya toplasan 1 dakika ancak masaj yapıyorum o da aklıma estikçe .. hergün düzenli değil yanii..
Bunca ihmalime rağmen,böyleler.. demek bi de uğraşsam hey yavrum heyy :)))))))))
bu gün bi arkadaşım elbise denerken sırtımdaki fermuar çekmek için içeri girdi, elbise de baya dekolte bişeydi böyle çok hoş, kızın gözleri yuvalarından fırladı wallahi.. kaç takıyorsun sen yaaa, dedi..:)) inanamadı, bi de yumuşadılar böyle,bi güzel bi güzel salınıyorlardı ki ben bile hayran kaldım :)) çok hoş bi durumdu :))))
İzleri merak eden arkadaşlar için 1 tane resim ekledim..
ve 2 de sütyensiz ama gecelikli (yani doğal salınım halinde) resim ...D
Valla ben de masaj yapmadım:26: Gerek yok dediler. Sadece banyo yaparken biraz mıncıkla ovala yeter dediler.. Br de ne zaman yaparız bilmiyorum ama en güzel masaj gece yüzüstü yatmakmış. Şu ana bana hayal gibi geliyor gerçi:87:
Coıpyciğim sen en iyi masajı yapıyorsun o halde :)) Banyodan çıkmadan önce sıcak suyun altında bir güzel mıncıklayıp oyna çıkmadan öncede soğuk su tut iyi gelir hatta bunu bacak ve kalçalarınızada öneririm.
Özellikle yüzüstü yatanlara masaj vermezler en iyi masaj sana da dendiği gibi yüzüstü yatmak. Ben hiç yatamam ama masaj niyetine denemişliğim vardı :))
Kim demiş hayaller kırılmak içindir diye tam tersi hayalaller gerçekleştirmek, yaşamak içindir :)))
bu kız da pek dümdüzmüş canım....... onu ben giysem var ya......... oy oy oyyyyyyyyyyyy...D 2 hafta önce zekinin bikinilerini denedim.. üstü aynı bunlardan.. 38 giyerim ben hiç biri olmadı hiç biri.. ki satıcı kız bana üstten şöyle bi baktığında size 36 olur herhalde demişti ben de "yooo niye ki 38im "demiştim.. burun kıvırmıştı ama kabinde nasıl olmuş diye sorunca perdeyi açtığımdaki yüzünün görüntüsü de aynen bende bi burun kıvırma yarattı şöyle en kıkırdamalısından...
sonuç :
eşim aldırmadı.. çok dikkat çekermiş,her yerinden taşmışmış... püfffffffffffff...
ama napiim... güzel güzel memelerim olmuş saklıyım mı yani ne yani :///
Ya soğuk su olayını biliyorum da çok zor yaa buzz gibi. Ama yapanlar çok faydalı olduğunu söylüyolar. bir alışmaya çalışayım bakalım..