oraletcim şimdi barış beyle pastasını yiyordur..
Canım zamanlaman şahane o dakikada arasaydın tam olurdu :))
Yağmurcum ilk tepkisi çok güzeldi "Bunlar meme mi yoksa?'' :))
Oraletten haber yok değil mi ne yaptı acaba. Poisacım. Sana da uzun msj atacağım aklımdasın tatlım ama şöyle geniş bir vaktimde düşüne düşüne güzelce anlatacağım sana merak ettiklerini :))) bu ara çok yoğun geçiyor benim de :))
aynen öyle oldu walla.. Baktım ki herkes gayet güzel sayfamda yazıyor çiziyor anlatıyor,biraz işime gücüme bakayım dedim ben ondan yoktum son günlerde ama bugün girince kendi sayfamı ana sayfada göremeyince bi an panik oldum veee 3. Sayfanın otasında buldum konumu(((((
biri dün baya bi uğraş verip her sayfaya yazı yazınca haliyle gerilerde kalmış konum..
Hemen gelip olaya el atayım dedim,iyi etmişim di mi:)
asıl sen nerelerdesin, ben sana cepten msj attım,bana bişeyler anlatacaktın, bekliyorum bak, küserim yoksa :/
Çok güzel ve kaliteli bir mekanda buldum memelerimi :)) Bol miktarda var keyfini çıkarır bu günü hatırlarız :))
MEMELERİNİ BULDUN HAORALET YA ÇOK GÜLDÜM SANA BUGÜN :))) KIZ DAHA KAHVALTI EDECEĞİM ALIŞVERİŞE ÇIKACAĞIM. KALKAMADIM BİLGİSAYARIN BAŞINDAN :))) CİMCİME SENİ :))
çok güzel yaa:) hayırlı olsun darısı başımıza şu kabus günler geçsin
ameliyat öncesi hayal kuruyorsun, sonra uyuyorsun uyanıyorsun hayallerin gerçek oluyor :))
tüm süreç keyifliydi benim için her anımı, ruh halimi gün gün yazdım :)
kabus günler deme o yüzden bunlarda keyifli emin ol. Ileride torunlarıma ne kadar çılgın olduğumu anlatacağım o yüzden tüm süreç hatta tüm hayatım keyif içinde geçmeli -ki istedikten sonra geçiyorda -:) :)
torunlarına mı anlatacaksın :))) ya ileride çocuğum olsa göğüslerimin silikon olduğunu söylemeli miyim acaba. Sırf ben estetik oldum diye beni örnek alıp orasını burasını yaptırmaya kalkar diye korkuyorum. Ihtiyacı olursa karşı çıkmam ama ya gereksiz yere örnek alırsa beni(
ben resimleri neden göremiyorum???
torunlarına mı anlatacaksın :))) ya ileride çocuğum olsa göğüslerimin silikon olduğunu söylemeli miyim acaba. Sırf ben estetik oldum diye beni örnek alıp orasını burasını yaptırmaya kalkar diye korkuyorum. Ihtiyacı olursa karşı çıkmam ama ya gereksiz yere örnek alırsa beni(
Asla söylemeyi düşünmüyorum ben işin açığı.. taa ki eğer sıfır göğüslü bir kızım olur da psikolojisi bozulmaya müsaitse söyler ve teşvik ederim yaptırsın diye ama onun haricinde asla ve kat'a..
Annesini hep güzel ve dişi bilsin yavrum...
Senin annen bir melekti,repliği her yönüyle hayat bulmuş olsun yani.. lütfen :))
Barış Bey ile şöyle bir konuşma geçti aramızda. Bir erkeğin görüp görmediğini sordu tepkisini merak ediyorum diyorVe çok büyük riske giriyor ama anlaşılmayacağını söylüyor bende aynı fikirdeyim zaten Evlendiğim zamanda söylemeyi düşünmüyorum dedim söyleme tabiki nasıl olsa anlamaz dedi :))) Ben eşime bile söylememeyi düşünürken neden bilmem torunlarım dizlerimin üzerinde otururken onlara anlatmak istiyorum Sıradan nineler gibi masal anlatmak yerine kendi hayatımı anlatayım vayy be desinler Ama poisanın yazısını okuyunca vazgeçtim :))
Bizim bi arkadaş vardı böyle böyle yapmıştı zamanındader başlarım anlatmamaya :)))
Bu arada Altıncım nasılsın bakalım hayata karıştın ameliyat olduğumu unuttum diyebildin mi ? :))
Yoksa bunları unutmak mümkün mü diyenlerdensin:))
benimkilerin şişi geçince iyice küçüldü yani normale döndü büyükken dha güzeldi
poisa çok güzel görünüyor bir ömür boyu mutluluklar dilerim yeni göğüslerinle :)