poisa Meme Estetiği Ameliyatı

:)) Hoşgeldin yahu gözümüz yollarda. Masajla birlikte olası sıkıntıların gidecektir :)

imdatt yarın ameliyat oluyorum!!!

Yavrucum imdat değil olleyy diye başlaman lazımdı. Hadi bakalım ne çabuk geçiyor günler yahu yetişemiyorum sizlere :))))
Çevremde göğüslü ve mutlu kızlar görmeye bayılıyorum :))
Ameliyatını ol gel bakalım :)) Soruların varsa sor ve uyu yavrucum yarına dinç gir ameliyatına :)) :92::92:

Makigosan Canikom Şimdiden Geçmişler Olsun Bizim Gibi Mutlu Olman Dileği İle

amanda aman kimler gelmiş canım özledik seni ..tekrar hayırlı olsun tatlım yeni memişlerin .gelişmeleri ve ayrıntılarını bekliyoruzz .öpüyorum seni

ben de ameliyattan çok önce ameliyat sonrasında sütyensiz dolaşabilir miyim, sütyenle uyuyabilir miyim diye soruyordum. düşündüğümün tam tersi şu an sütyensiz dolaşamıyorum ve sütyensiz uyuyamıyorum ya. göğüs kısmımda hareket eden sallanan hafif de ağırlık yapan bir şeye alışık olmadığımdan sütyenle sıkı sıkı tutma çabasındayım. ve evet oraletçim göğüs olunca sütyen rahatsız etmiyormuş :)))

amanda aman kimler gelmiş canım özledik seni ..tekrar hayırlı olsun tatlım yeni memişlerin .gelişmeleri ve ayrıntılarını bekliyoruzz .öpüyorum seni

canım çok sağol. ayrıntıları yazacağım. eve gidince şöyle bir konsantre olup önemli yerleri atlamadan yazacağım.

Göğüslerim yokken hep garip gelirdi sütyenle nasıl uyuyor bu hatunlar diye
Gecenin bir yarısı çıkarır atardım uykumu bölüp :)
Göğüs olunca rahatsızlıklar rafa kalktı :)

Göğüslerim yokken hep garip gelirdi sütyenle nasıl uyuyor bu hatunlar diye
Gecenin bir yarısı çıkarır atardım uykumu bölüp :)
Göğüs olunca rahatsızlıklar rafa kalktı :)

ben sadece eve arkadaşlarım gelince sütyenle uyurdum. hatta öyle kocaman sütyen takıyordum ki yakın arkadaşlarım göğüslerimi çok büyük zannederek benimle koca memeli diye alay ederlerdi :)) aslında onların göğüsleri benimkinden daha büyüktü. ama onlar öyle dedikçe ben çok eğlenirdim :))) şimdi gerçekten koca memeli oldum. isteyen herkes alay edebilir izin veriyorum

canım benim çokkk tatlısınn çok ...özeniyorum size

bocuğumu takıyımda olmayın . sana ,oralet ,poisa ,mumu ve abj ye

canım benim çokkk tatlısınn çok ...özeniyorum size

bocuğumu takıyımda olmayın . sana ,oralet ,poisa ,mumu ve abj ye

canım benim çok teşekkür ederim. ben de yaklaşık iki hafta kadar önce imrenerek okuyordum ameliyat olanları. ama mutluluk çok uzağımda değilmiş. ve tahmin ettiğim gibi ameliyat öncesi bekleyiş ameliyat sonrasından daha zormuş. belki tek engel maddi sıkıntılar olabilir. onun dışında her engel aşılıyor. eğer gerçekten ihtiyacınız varsa hiç düşünmeyin. tabii ben yeni ameliyat oldum bazı sıkıntılar devam ediyor. tam olarak iyileşeceğim günleri iple çekiyorum.

güzel Altın, hoş geldin yeniden aramıza.. gözümüz yollarda aklımız sendeydi ne zamandır.. :)
ne değişiktir ki bir merak bir telaş ne zaman gelecek 1 şubat gelsin 1 şubat,diyip duruyordun ve ben hep sana Herşey güzel olacak çabucak olup bitecek,sen hiç bir şey anlamıycaksın,diyordum aynen dediğim gibi oldu işte..
Aramızda mutlu mesut birini daha görmek çok güzel.

hadi bir an önce koy resimlerini de BARIŞ ÇAKIR mucizesini bir kez daha görsün herkes..

Ben 3 ay boyunca jel sürüleceğini bilmiyordum bugün yeni öğrendim.. bana 1 ay ya da en fazla 2 ay yeterli demişti Sevin hanım..
Barış Çakır'a ameliyat olanlara soruyorum, siz kaç ay sürdünüz... Oraletçim ..?

Son düzenleme:
ayrıca bana hiç günde 15 dakika masaj da söylenmedi.. her gün masajını yap dedi ama öyle bir dakika sınırlaması konuşulmadı.. ben zaten 2 saniye sağa 2 saniye sola bi alta bi yukarıya toplasan 1 dakika ancak masaj yapıyorum o da aklıma estikçe .. hergün düzenli değil yanii..
Bunca ihmalime rağmen,böyleler.. demek bi de uğraşsam hey yavrum heyy :)))))))))

bu gün bi arkadaşım elbise denerken sırtımdaki fermuar çekmek için içeri girdi, elbise de baya dekolte bişeydi böyle çok hoş, kızın gözleri yuvalarından fırladı wallahi.. kaç takıyorsun sen yaaa, dedi..:)) inanamadı, bi de yumuşadılar böyle,bi güzel bi güzel salınıyorlardı ki ben bile hayran kaldım :)) çok hoş bi durumdu :))))

Canım arkadaşım poisa,seni böyle mutlu görmek benide çok mutlu etti.Benimde şişler insede şöyle magzalara gitsem elbise provası yapsam biran önceAllahım ne kadannn güzel bir duygu bu böylee

Canım izler yeterli seviyede geçene kadar sürmeye devam et sen. Hiç kesme hatta. :) Kontrole geldiğinde bir kez de Barış Bey'e sorarsın. Kontrol süresine kadar devam et canıml.

Canım bana da dk sınırlaması koymamıştı Barış Bey, yani hesapta masaj yapıyordum
Duş sırasında sıcak suyun altında masaj niyetine oynuyordum. Bende de düzen yoktu ama olması faydamıza tabi. Boylu poslu hatunsun manken gibi geziyorsun şimdi oralarda :)) Yavrucum daha senin 3.ay bile dolmadı sen daha hiçbir şey görmedin :))) 6.ay ve sonrasında 12.ay diyorum başka da bir şey demiyorum. Bu arada kontrol zamanı İstanbul'a geldiğinde dekolte giyinip gel :))
Bir kaç KK hatunu daha alırız yanımıza bol bol estetik konuşuruz :))))

canımmm :)) sen hiç merak etme dekolte olayını.. bu defa tam dozunda bir FORAAA :)) ile gelicem, aynen geçen sefer seninkilerin olduğu gibi..
ve hatırlıyor musun, havaalanında nasıl da 3 kız 3 ü de Barış Çakır'ın elinden çıkma,bütün gözleri üstümüze çekmiştik.. walla havamızda pek iyiydi şöyle.. millet hangimize bakacağını şaşırmıştı:))

yine yapalım yine yapalımmm

:)))))) Barış Bey sana demiş ya hani göğsünüzü gere gere üç kız dolaşırsınız diye
Aynen öyle oldu alnımız açık göğsümüz gergin ve dik :))

Burada artık kışlarda sıcak pencereler açık geziyorum hep :))))
Sen gel biz seni bekliyoruz hayatım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…