şimdi ben bunları okuyup, nasıl mutlu olmayayım söyler misiniz... herkes gerçek sanıyor
or.ABCJ'cim seni tekrar bu sayfalarda görmek ne güzel :)
ne var ne yok haberlerini alalım şöyle.. 12.gündesin, nasıl bombaların,görüntün nasıl, hislerin nasıl, izlerin nasıl, kalkmaan etmen (olmayan:) ağrın sızın.... kısaca kendini anlat bize merak ettik biz seni çok ve bu sayfadan seni takip eden herkes ..
eeeee bu da doktorlarımızın marifeti olsa gerekhadi bende yok, eee dinime küfreden müslüman sende de yok ya....DD
Abcj'cim, sanıyorum 15. gün kontrolünle beraber önereceği masajla yavaştan yumuşaman başlar.yine de okuduklarımıza bakarsak 6 ay hatta 1 yıl gerekecek gibi...or.
bu hafta kontrolum var , bakalmım durumum nasıl doktorum söyleyecek :)
kollarımı kullanabilme konusunda gun gectıkce daha ıyı oluyorum cok sukur. hala tam anlamıyla kaldıramıyorum . kaldırmaya calısırken kol altımda bıraz acı oluyor. siz 12. gununuzde kollarınızı kullanma , kaldırma konsunda nasıldınız kızlar.? ne zaman tam anlamıyla kaldırabilirim ?
bunun dısında beni tedirgin eden bişey oldu . , sag üst kısımda dalgalı bi sertlik var. kapsül mü vs diydeğe tedirgin oldum . inşaallah bişey değildir. ama yüce allah a güveniyorum, O 'na emanet ettim , bu yüzden kapsül olmayacak allah ın izniyle. :)
bi tarafımda hissizlik var , bir kaç ay sürecek sanırım , okuduklarımdan kendimce bu yorumu çıkardım .
bunun dışında aldığım şeyleri denemek için sabırsızlanıyorum :)ne zaman yumuşayacaklar diye sabırsızlıkla bekliyorum:)
bir dee dışarda yürürken rahat hareket etmediğimden sanırım , omuzlarım ağrıyor hemen .. işte böyle kızlar.
eeeee bu da doktorlarımızın marifeti olsa gerek
gerçekten de mutluyum ya inkar edemem yani... ki zaten bu ameliyatı mutlu olmak için yaptırdım.. Allah Oraletten razı olsun, karşıma çıktığı için...
darısı isteyen herkesin başına)
or.
bu hafta kontrolum var , bakalmım durumum nasıl doktorum söyleyecek :)
kollarımı kullanabilme konusunda gun gectıkce daha ıyı oluyorum cok sukur. hala tam anlamıyla kaldıramıyorum . kaldırmaya calısırken kol altımda bıraz acı oluyor. siz 12. gununuzde kollarınızı kullanma , kaldırma konsunda nasıldınız kızlar.? ne zaman tam anlamıyla kaldırabilirim ?
bunun dısında beni tedirgin eden bişey oldu . , sag üst kısımda dalgalı bi sertlik var. kapsül mü vs diydeğe tedirgin oldum . inşaallah bişey değildir. ama yüce allah a güveniyorum, O 'na emanet ettim , bu yüzden kapsül olmayacak allah ın izniyle. :)
bi tarafımda hissizlik var , bir kaç ay sürecek sanırım , okuduklarımdan kendimce bu yorumu çıkardım .
bunun dışında aldığım şeyleri denemek için sabırsızlanıyorum :)ne zaman yumuşayacaklar diye sabırsızlıkla bekliyorum:)
bir dee dışarda yürürken rahat hareket etmediğimden sanırım , omuzlarım ağrıyor hemen .. işte böyle kızlar.
Abcj'cim, sanıyorum 15. gün kontrolünle beraber önereceği masajla yavaştan yumuşaman başlar.yine de okuduklarımıza bakarsak 6 ay hatta 1 yıl gerekecek gibi...
açıkçası ben kollarımı yukarıya doğru sıfır vaziyette ağrısız sızısız 1. ayda kaldırabildim.. onun öncesinde biraz acıyordu çok sıfırlayınca.. yine de çok takmadım kafama.. alt taraflarım yani dikişlerimin çevresi hala ve hala tamamen HİSSİZ .. akşamları jel sürülürken hiç hissedemiyorum jelin sürüldüğünü örneğin..(eşim sürüyor ben aşağıyı göremediğim için)
ama hiç kafama taktığım şeyler değil,ben hep diyorum benim için görüntüydü bu ameliyatın sebebi ve kendim için de değil eşim içindi, o sebeple,hiç bir kötü durumu kafama dert edecek konumum yok benim..
aklımada gelmişken, cinsel hayatla ilgili sorular oluyor his açısından, yukarıda da yazdığım gibi sadece aşağı kısımlarımı hissetmiyorum onun haricinde herşey NORMAL,merak buyurmayın :)
anlayan anladı,diye düşünüyorum..
beni de ekler misin resimlerine bakabilmem için
Oralettt..yarın büyük gün arkadaşımmm...:81:
Oralettt..yarın büyük gün arkadaşımmm...:81:
arzum'cum yarın bu vakitler, ellerini göğüslerinin üstüne koy ve o dolu dolu hisle beraber bizi hatırla olur mu :))))))))))))))))))))))
arzum'cum yarın bu vakitler, ellerini göğüslerinin üstüne koy ve o dolu dolu hisle beraber bizi hatırla olur mu :))))))))))))))))))))))