- 20 Mayıs 2010
- 925
- 40
Canım arkadaşım poisa,seni böyle mutlu görmek benide çok mutlu etti.Benimde şişler insede şöyle magzalara gitsem elbise provası yapsam biran önceAllahım ne kadannn güzel bir duygu bu böylee
Arzum'cum :) tatlım sen ne alemdesin..bugün 3. gün.. nasıl gidiyor durum vaziyet nedir,hala kalkmanda etmende biraz zorluk vardır ama yavaştan yola girmeye başlamıştır işler,diye düşünüyorum,haksız mıyım ?
ve evet,haklısın, inan o kadar mutluluk verici ki önceden hayatta yanına bile yaklaşmadığın, yaklaşAmadığın ,yakasını gördüğün vakit yüzünü çevirdiğin kıyafetlerin artık dolabında baş rol oynayacağını bilmek.. tarifi mümkün değil,en azından benim için.
dün eşime de onu söyledim, o kadar güzel bi elbiseydi ki,sanki benim için dikilmiş ,dedim.. o elbiseyi önceden, hangi dolgulu sütyenle giyersem giyeyim,asla o şekilde gösteremezdim,üstüne üstlük böyle minicik göğüslerim olduğu için de hırslanır hırslanır, iyice sinir olurdum kendime. yani
elbise resmen dolu ve diri göğüslüler için dikilmiş ve giyince ne kadar güzel göründü göğüslerim, ne kadar beğendim kendimi anlatamam,dedim..
çok güzeldi o anki hislerim ve bundan sonra da hep öyle olacağını bilmek,katbekat mutluluk... sürekli mutluluk...
Allah mutluluğumuza gölge düşürmesin kızlaaaaaaaaar.. güzel şeyler bunlar