- 23 Şubat 2010
- 2.388
- 17
yaptıranlar arkadaşlar lütfen fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz...
Ben 5 bine oldum. Şu an Barış Bey 6 bine yapıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptıranlar arkadaşlar lütfen fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz...
Resimlerine baktım da sabırsızlanmaya başladım
Ben de istiyorum hemen
İyi günlerde kullan
tşk ederim.. eğer bir kadın göğüs açısından fakirse ve birilerinin bu şekilde tecrübelerini okuyup şahane resimlerini de görüyorsa,bu durum onda sabırsızlık yapıyor.. hemen ameliyatı olsun bitsin istiyor.. aynısı bende de Oralet'in resimlerini gördükten sonra olmuştu ve işte geldiğim nokta :))
saatlerdır okuyorum.artık sabırsızım cunku gogsum nerdeyse yok ve bu benı rahatsız edıyor.esım de ıstıyor artık ve bende rahat rahat bıkını gıymek ıstıyorummmm
cnm koltuk altından ameliyat biraz riskli.göğüs hizası ayarlamada. badehanla konus istersen öyle karar ver. ben daha çok bişey demeyeyim .
poisacım aslında benim için de gerekli bi tavsiye ve uyarı olmuş bu son mesajn :) ben de kendi kendime gelgitler yaşıyorum sürekli; yani diyorum ki bazen "Ankara'da olayım rahat olsun, muhakkak burda da işinin ehli doktorlar vardır sonuçta burası ankara.. bıd bıd.." bi noktada maddiyatı da aileyi de o sürecin rahatlığını da düşünmek zorunda kalacağın durumlar oluyor. sonra kendi kendime diyorum "ömür boyu benimle olacak bi değişim ve bikere yaptıracağım bi ameliyat bu, ya içime sinmezse ne yaparım.."
görüldüğü gibi artık kendi kendime konuşur hale geldim kızlar Allahım şu araştırma sürecinde sen aklıma mukayyet ol da, memeli ama deli bi hatun olmayayım sonunda
poisacım aslında benim için de gerekli bi tavsiye ve uyarı olmuş bu son mesajn :) ben de kendi kendime gelgitler yaşıyorum sürekli; yani diyorum ki bazen "Ankara'da olayım rahat olsun, muhakkak burda da işinin ehli doktorlar vardır sonuçta burası ankara.. bıd bıd.." bi noktada maddiyatı da aileyi de o sürecin rahatlığını da düşünmek zorunda kalacağın durumlar oluyor. sonra kendi kendime diyorum "ömür boyu benimle olacak bi değişim ve bikere yaptıracağım bi ameliyat bu, ya içime sinmezse ne yaparım.."
görüldüğü gibi artık kendi kendime konuşur hale geldim kızlar Allahım şu araştırma sürecinde sen aklıma mukayyet ol da, memeli ama deli bi hatun olmayayım sonunda
Kızlar ya kusura bakmayın ben hala istanbuldayım ameliyattan sonra eve gidemedim henüz. Internet de yoktu. Az önce muayene oldum barış beye. Gayet iyiyim. Sağ göğsümde uzun süre yatınca bi ağrı oluyor ama geçecek dedi doktor bakalım inşallah en kısa zamanda geçer.alt kısımda da hissizlik var sağ tarafta. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Evime gidince güzelce anlatırım her şeyi. Bütün kaçırdığım konuları okuyacağım tek tek. Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar varmış cubur ve arzum77 çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi heyecanınızı paylaşamadım kusura bakmayın arkadaşlar. Abcj nasıl oldun canım. Sütyen konusunda barış bey sporcu tarzı giy bir süre dedi. Yanlardan sıkıştıran sütyen 6 ay yasak dedi bana haberin olsun canım.
ıyı olmana cok sevındım oralet ara sıra bahsedıyor senden bende atlattım cok sukur hersey gayet ıyı sen gel herseyı paylasırız bunları dusunme
iyi olmana sevindim altıncım yalnız mesajlaşırken sormayı unuttum arada kaynadı ne zaman döneceksin acaba..
kızlar, başlık actım ama ne zaman onaylanacağı belli değil burdan da sorayım . sporcu sutyenını cıkarttıktan sonra , camasır alırken nelere dikkat edelim ? sonucta daha ıkı haftalıklar. şeklini bozmaması güzelleştirmesi için .
balensiz olsun yumuşak olsun vs vs gibi tavsiyeleriniz var m ı?