poisa Meme Estetiği Ameliyatı

Resimlerine baktım da sabırsızlanmaya başladım
Ben de istiyorum hemen

İyi günlerde kullan

Resimlerine baktım da sabırsızlanmaya başladım
Ben de istiyorum hemen

İyi günlerde kullan

tşk ederim.. eğer bir kadın göğüs açısından fakirse ve birilerinin bu şekilde tecrübelerini okuyup şahane resimlerini de görüyorsa,bu durum onda sabırsızlık yapıyor.. hemen ameliyatı olsun bitsin istiyor.. aynısı bende de Oralet'in resimlerini gördükten sonra olmuştu ve işte geldiğim nokta :))

kesınlıkle haklısın bende sızın resımlerınızı gorunce bu surecı hızlandırdım cokda ıyı yapmışım

saatlerdır okuyorum.artık sabırsızım cunku gogsum nerdeyse yok ve bu benı rahatsız edıyor.esım de ıstıyor artık ve bende rahat rahat bıkını gıymek ıstıyorummmm

saatlerdır okuyorum.artık sabırsızım cunku gogsum nerdeyse yok ve bu benı rahatsız edıyor.esım de ıstıyor artık ve bende rahat rahat bıkını gıymek ıstıyorummmm

slm İsay.. "hoş geldin" demek istiyorum öncelikle aramıza:) rahat rahat bikini giymek hepimizin yaz aylarında yegane isteği..üstüne evli de olduğundan her anını paylaştığın sevdiğin erkeğe hoş görünmek; kendini fiziki manada gerçek bir kadın gibi hissetirecek,erkekle aramızdaki ilk bakışta fark edilen tek ayrım, dolgun göğüslere kavuşmak hepimizin arzusu-ydu. en doğru yerdesin yani..

senin de fark ettiğin gibi pek çok kişi resimlerle olsun fikirleriyle yaşadıklarıyla tecrübelerini paylaşıyor burda..
Ameliyat olduktan sonra fark ettiğim ve üzüldüğüm bir hususu paylaşmak istiyorum ; özellikle bana özelden gelen msjlara baktıkça, insanlar Dr. ararken öncelikle kendi şehrindeki Dr.ları araştırdıklarını ve ona göre karar vermeye çalıştıklarını görüyorum..Bu çok yanlış bir tutum.
örnek verirsem: birisi bana 3-5 gün önce afyonda bildiğim bir Dr. var mı yok mu diye msj atmış, yoksa da kendi Dr. umu arayıp onun tavsiye edeceği bir Dr. var mıymış,sorar mıymışım ?????!!!!!!!
nasıl yani ?!?!?!?!
ben bu tutuma AŞIRI derecede karşıyım. bence vücuduyla ilgili işlem yaptırmayı MADDİ manevi göze almış bir kişi ,önce güveneceği, bu işi EN İYİ yaptığına inandığı, medyada hakkında çok sayıda OLUMLU yorum almış, tıp literatürüne bir şeyler katan ve katmaya çalışan bir Dr. arayışında olmalıdır.. kendi şehrimin dr.u olsun, evden yürüyüm geliyim mantığı ile çıkılan yolun daha sonrasında mutlu edeceğine olan inancım çok az..
bu şekilde düşünmemin sonucu olarak,önce Dr.umu bulmuş, ondan sonra Nasıl O'na ulaşırım,nasıl gider ameliyatımı olurum diye düşünmeye başlamış,kalkmış Konyalardan binbir zahmet ve eziyetle iş durumlarımı (ve eşiminkini) ayarlayarak İstanbul'a gelmiştim, maddi imkanları da zorlayarak.. en nihayetinde bu iş zaten adı üstünde ESTETİK bir ameliyat yani elzem ve ölümcül bir durumdan değil estetik duruşumuzdan rahatsız olduğumuz için yaptırıyoruz, o kadar parayı verince,10 da 1 ini yol parasına ayırmalı bence insan..

konu seninle alakalı gibi oldu ama değil..aklıma gelmişken yeri geldi diye yazma gereği duydum..
herkesin yazılarını paylaşımlarını oku, hangi tekniğin istediğine En Yakın görüntüyü sana vereceğine karar ver, ondan sonrasında bu tekniği hangi Dr.un yapacağına ve onun nerede olduğuna karar verirsin..
ha bu arada ağrı sızıyı da düşünmeni öneririm:/ kendi sayfamda şunu gönül rahatlığıyla yazabilirim ki ben kas ZARI ALTI tekniğiyle oldum.. 7. gün okulumda işimde gücümdeydim.. şu anki görüntümse...
onu da ben söylemiyim..
resimlerim anlatıyor zaten

poisacım aslında benim için de gerekli bi tavsiye ve uyarı olmuş bu son mesajn :) ben de kendi kendime gelgitler yaşıyorum sürekli; yani diyorum ki bazen "Ankara'da olayım rahat olsun, muhakkak burda da işinin ehli doktorlar vardır sonuçta burası ankara.. bıd bıd.." bi noktada maddiyatı da aileyi de o sürecin rahatlığını da düşünmek zorunda kalacağın durumlar oluyor. sonra kendi kendime diyorum "ömür boyu benimle olacak bi değişim ve bikere yaptıracağım bi ameliyat bu, ya içime sinmezse ne yaparım.."

görüldüğü gibi artık kendi kendime konuşur hale geldim kızlar Allahım şu araştırma sürecinde sen aklıma mukayyet ol da, memeli ama deli bi hatun olmayayım sonunda

Son düzenleme:
cnm koltuk altından ameliyat biraz riskli.göğüs hizası ayarlamada. badehanla konus istersen öyle karar ver. ben daha çok bişey demeyeyim .

canım badehanla konuştum bikaç gün önce :) nebil beye daha önceden randevu aldığım için gidiyorum şimdi, koltuk altı olmayı düşünmüyorum.. bugün ki randevu benim için doktor muayenesi olacak sadece.. bakalım ne diyecek kendi kendime kafamdan uydurmam en azından göğsüm dar mı geniş mi omzum şuram buram ne kadar olurmuş bi bakılsın doktor gözüyle

"ömür boyu benimle olacak bi değişim ve bikere yaptıracağım bi ameliyat bu, ya içime sinmezse ne yaparım.."

İşte bu son cümleni sevdim. Tabiki işin her boyutu önemli maddi-manevi olarak. Ama ortaya çıkacak iş içine sinmedikten sonra bedava bile yapılmış olsa neye yarar ?
İçine sinen kendini emanet edeceğin bir doktor bulman konusunda kolaylıklar dilerim ..

kızlar eger izmirde fiyatlar düşükse bende oraya yaptırabilirim oratalama fiyat yazarsanız

Frezyacım en iyi, en içine sinen doktor Fizan da da bile olsa ona git.. Çünkü hayatta bir kere bu ameliyatı olacağız ve kenzi zevkimiz için oluyoruz. Sana bu araştırma sürecinde başarılar diliyorum canım

kızlar, başlık actım ama ne zaman onaylanacağı belli değil burdan da sorayım . sporcu sutyenını cıkarttıktan sonra , camasır alırken nelere dikkat edelim ? sonucta daha ıkı haftalıklar. şeklini bozmaması güzelleştirmesi için .
balensiz olsun yumuşak olsun vs vs gibi tavsiyeleriniz var m ı?

Kızlar ya kusura bakmayın ben hala istanbuldayım ameliyattan sonra eve gidemedim henüz. Internet de yoktu. Az önce muayene oldum barış beye. Gayet iyiyim. Sağ göğsümde uzun süre yatınca bi ağrı oluyor ama geçecek dedi doktor bakalım inşallah en kısa zamanda geçer.alt kısımda da hissizlik var sağ tarafta. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Evime gidince güzelce anlatırım her şeyi. Bütün kaçırdığım konuları okuyacağım tek tek. Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar varmış cubur ve arzum77 çok geçmiş olsun. Ameliyat öncesi heyecanınızı paylaşamadım kusura bakmayın arkadaşlar. Abcj nasıl oldun canım. Sütyen konusunda barış bey sporcu tarzı giy bir süre dedi. Yanlardan sıkıştıran sütyen 6 ay yasak dedi bana haberin olsun canım.

ıyı olmana cok sevındım oralet ara sıra bahsedıyor senden bende atlattım cok sukur hersey gayet ıyı sen gel herseyı paylasırız bunları dusunme

ıyı olmana cok sevındım oralet ara sıra bahsedıyor senden bende atlattım cok sukur hersey gayet ıyı sen gel herseyı paylasırız bunları dusunme

valla oralet sağolsun. Hep aradı sordu. Sizden bana bilgiler verdi benden haberleri size verdi. Onca iş yoğunluğu arasında sağolsun.

iyi olmana Sevindim Altıncım yalnız Mesajlaşırken sormayı Unuttum arada kaynadı ne zaman döneceksin acaba..

Canım Barış Bey sana artık istediğin çamaşırı kullanabilirsin dediğinde çamaşır alırken hususi bir dikkate gerek kalmayacak :)
Yine de sporcu çamaşırını kullanmaya devam edersin. Ben şu an hala takıyorum üzerimde var :)
Gündüzleri istediğim çamaşırı, geceleri sporcu çamaşırımı giyiyorum.
Zaten bir iki ay boyunca düzenli olmasada sporcu kullanman senin için iyi olacaktır. Hem şekil hem rahatlık açısından :) Havalar soğukken iyi kamufle oluyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…