saatlerdır okuyorum.artık sabırsızım cunku gogsum nerdeyse yok ve bu benı rahatsız edıyor.esım de ıstıyor artık ve bende rahat rahat bıkını gıymek ıstıyorummmm
slm İsay.. "hoş geldin" demek istiyorum öncelikle aramıza:) rahat rahat bikini giymek hepimizin yaz aylarında yegane isteği..üstüne evli de olduğundan her anını paylaştığın sevdiğin erkeğe hoş görünmek; kendini fiziki manada gerçek bir kadın gibi hissetirecek,erkekle aramızdaki ilk bakışta fark edilen tek ayrım, dolgun göğüslere kavuşmak hepimizin arzusu-ydu. en doğru yerdesin yani..
senin de fark ettiğin gibi pek çok kişi resimlerle olsun fikirleriyle yaşadıklarıyla tecrübelerini paylaşıyor burda..
Ameliyat olduktan sonra fark ettiğim ve üzüldüğüm bir hususu paylaşmak istiyorum ; özellikle bana özelden gelen msjlara baktıkça, insanlar Dr. ararken öncelikle kendi şehrindeki Dr.ları araştırdıklarını ve ona göre karar vermeye çalıştıklarını görüyorum..Bu çok yanlış bir tutum.
örnek verirsem: birisi bana 3-5 gün önce afyonda bildiğim bir Dr. var mı yok mu diye msj atmış, yoksa da kendi Dr. umu arayıp onun tavsiye edeceği bir Dr. var mıymış,sorar mıymışım ?????!!!!!!!
nasıl yani ?!?!?!?!
ben bu tutuma AŞIRI derecede karşıyım. bence vücuduyla ilgili işlem yaptırmayı MADDİ manevi göze almış bir kişi ,önce güveneceği, bu işi EN İYİ yaptığına inandığı, medyada hakkında çok sayıda OLUMLU yorum almış, tıp literatürüne bir şeyler katan ve katmaya çalışan bir Dr. arayışında olmalıdır.. kendi şehrimin dr.u olsun, evden yürüyüm geliyim mantığı ile çıkılan yolun daha sonrasında mutlu edeceğine olan inancım çok az..
bu şekilde düşünmemin sonucu olarak,önce Dr.umu bulmuş, ondan sonra Nasıl O'na ulaşırım,nasıl gider ameliyatımı olurum diye düşünmeye başlamış,kalkmış Konyalardan binbir zahmet ve eziyetle iş durumlarımı (ve eşiminkini) ayarlayarak İstanbul'a gelmiştim, maddi imkanları da zorlayarak.. en nihayetinde bu iş zaten adı üstünde ESTETİK bir ameliyat yani elzem ve ölümcül bir durumdan değil
estetik duruşumuzdan rahatsız olduğumuz için yaptırıyoruz, o kadar parayı verince,10 da 1 ini yol parasına ayırmalı bence insan..
konu seninle alakalı gibi oldu ama değil..aklıma gelmişken yeri geldi diye yazma gereği duydum..
herkesin yazılarını paylaşımlarını oku, hangi tekniğin istediğine En Yakın görüntüyü sana vereceğine karar ver, ondan sonrasında bu tekniği hangi Dr.un yapacağına ve onun nerede olduğuna karar verirsin..
ha bu arada ağrı sızıyı da düşünmeni öneririm:/ kendi sayfamda şunu gönül rahatlığıyla yazabilirim ki ben kas ZARI ALTI tekniğiyle oldum.. 7. gün okulumda işimde gücümdeydim.. şu anki görüntümse...
onu da ben söylemiyim..
resimlerim anlatıyor zaten