- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
soyle anam soyleeee ama bende senın yıldız tılbe kılıklı fotoların var bılesınDeli bundan manitanin haberi var mi cocuun bende kişisel.bilgileri mevcut soylim mi haaa soylim miii
Doğru dedin nevosum pinko çok tembel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soyle anam soyleeee ama bende senın yıldız tılbe kılıklı fotoların var bılesınDeli bundan manitanin haberi var mi cocuun bende kişisel.bilgileri mevcut soylim mi haaa soylim miii
sen yap da nuriyeyi görelimbırak nevos ya o anca nuriye bılır baska bısey bılmezkocası bıkmıs nuriye yemekten
Tamam beybisi anlaştıkBak Bilemedim şimdi, fantezilerimize o günün atmosferine göre karar veririz
Yine bana nasıl geldi konuDeli bundan manitanin haberi var mi cocuun bende kişisel.bilgileri mevcut soylim mi haaa soylim miii
len mılletın orcununa bakmasana kocan duyarsa gibertir senıNe var arada acip bakiom ozluyorum napayim
benım sutlu nuriye ısteyen bı kocam yokkısen yap da nuriyeyi görelim
Tamam beybisi anlaştık
arkama saklan bişeycıkler yapamaz allahın nuriyesiHarbi bizi vuracak
len mılletın orcununa bakmasana kocan duyarsa gibertir senı
soyle anam soyleeee ama bende senın yıldız tılbe kılıklı fotoların var bılesın
Bak yaaa hem tembel hem uyanikYine bana nasıl geldi konu
Yaz bitene kadar benden ümidi kesin çok tembelim kabul ediyorum
Oy benim minnosummm oy benim datlu kankimm bugün sende farkli bi ışık var naptin böyle kendine tatlış
Bak yaaa hem tembel hem uyanik
Uyma şu haine cimcimemHarbi bizi vuracak
Anaamm evde mi kaldin sennnbenım sutlu nuriye ısteyen bı kocam yokkı
Nasıl yok beee kendin bile cektin ya tangodaBi bende yok zaten foton
İşte bu tam bdvlik görümce ruhuO kadar bekletmem merak etme sen. Paketi açtığım gibi hoop mideye
Canın çekecekse Sen de kendine yap istersen, yapmışken de yarışmaya koyarsın
Uyma şu haine cimcimem
Anaamm evde mi kaldin sennn
sen sankı cok seksısınde adama kusur buluyonOda orcun kadsr seksi olsaydi napayim
yagcı senıııı
Oy benim minnosummm oy benim datlu kankimm bugün sende farkli bi ışık var naptin böyle kendine tatlış
Bak yaaa hem tembel hem uyanik
bak nasıl yola geldıSaklandim
bekarlık sultanlıktırUyma şu haine cimcimem
Anaamm evde mi kaldin sennn
bana memıklerının fotosunu bıle attıUycam ona seksi fotolar atiyormussun
Hani ben farkliydin , hani ben npbahar gozlundum ,hani ben cocuklarinin baabasi olacaktim hani hani haniiiiiiiiiiii
Hani bizim sevdamiz devirirdi daglari, hani bizim sevdaaaamizzzxx
Ben onu kasdetmemiştimbırak nevos ya o anca nuriye bılır baska bısey bılmezkocası bıkmıs nuriye yemekten
sen sankı cok seksısınde adama kusur buluyon
yagcı senıııı
bak nasıl yola geldı
bekarlık sultanlıktır