- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heeee pınk mı pınkte yapmaz şu topıktekı en hamarat hatun benımde kıymetım bılınmıyoBen onu kasdetmemiştim
Ben poğaçaları yemeden izin alırımolmessın merak etme ben kk ya giremeyecegın kadar koyucam sonrada edılıgın benım olacak nihahah
Hiç üstüne alınmaDeli bundan manitanin haberi var mi cocuun bende kişisel.bilgileri mevcut soylim mi haaa soylim miii
Doğru dedin nevosum pinko çok tembel
olma bi kere cıktınmı bıdaha kk ya gırıs yokBen poğaçaları yemeden izin alırım
tabe kızaaam ne sandınEnHarbiKiz iste bu bana hakaret
Pinkom çok hamarat ne zaman istersem katılıyorheeee pınk mı pınkte yapmaz şu topıktekı en hamarat hatun benımde kıymetım bılınmıyo
pınk bana gecen mesaj attı kanka ne yapsam senın gıbı hamarat olamıyorum dıye bende aglama dıye tesellı ettım
buyukler onden diyerekten poğaçanı dort gozle bekliyorum hayatım
Bende bekliyorum poğaçalarınızıbuyukler onden diyerekten poğaçanı dort gozle bekliyorum hayatım
buyukler onden diyerekten poğaçanı dort gozle bekliyorum hayatım
tabıkı en hamarat benım uzulmeyın sıze yanımda staj yaptırcam engın bılgılerımden faydalandırcamPinkom çok hamarat ne zaman istersem katılıyor
Ama en hamarat sensin hepimiz biliyoruz
Yemek bölümü edisi mi olmak istiyorsunolma bi kere cıktınmı bıdaha kk ya gırıs yok
tabe kızaaam ne sandın
Allah razı olsuntabıkı en hamarat benım uzulmeyın sıze yanımda staj yaptırcam engın bılgılerımden faydalandırcam
şimdiden oyuna talibimm poğaçama aşık olucaksınn, başka poğaçayı gozun gormiycekk cBende bekliyorum poğaçalarınızı
ben daha cok sıteyı alıp hepınızı sıteden atmak ıstıyorumYemek bölümü edisi mi olmak istiyorsun
rica ederım conemAllah razı olsun
olmazz, onden buyukler, tecrubeliler..Hain seni olmaz ayni gun yapcaz !
olmazz, onden buyukler, tecrubeliler..
yhaa ilk yarışmam olcak biraz tölerans yaa
Sen yine çocuklarımın babası ol onda sorun yokUycam ona seksi fotolar atiyormussun
Hani ben farkliydin , hani ben npbahar gozlundum ,hani ben cocuklarinin baabasi olacaktim hani hani haniiiiiiiiiiii
Hani bizim sevdamiz devirirdi daglari, hani bizim sevdaaaamizzzxx
Hee heee tabi kandir kendini sultanmissen sankı cok seksısınde adama kusur buluyon
yagcı senıııı
bak nasıl yola geldı
bekarlık sultanlıktır
Kocamda bile yok la jartiyerli fotoJartiyerli
Tamam nevosum alinmadim zatenHiç üstüne alınma
Hadi bakalımşimdiden oyuna talibimm poğaçama aşık olucaksınn, başka poğaçayı gozun gormiycekk c
Sen yine çocuklarımın babası ol onda sorun yok
Hee heee tabi kandir kendini sultanmis
Kocamda bile yok la jartiyerli foto
Tamam nevosum alinmadim zaten
Çok beklersinben daha cok sıteyı alıp hepınızı sıteden atmak ıstıyorum
rica ederım conem