- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
bekliyorum gulummTamam tamam hadi haftaici koyarim benm adam kampa gidio evde yanlizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyorum gulummTamam tamam hadi haftaici koyarim benm adam kampa gidio evde yanlizim
gorusucezzz nevosss demekkı buraları cok boslamısım haın planlar yapma vaktı gelmısÇok beklersin
Datlum senin gibisini kimse yapamaz bunların hepsi beceriksizSen yine çocuklarımın babası ol onda sorun yok
Hee heee tabi kandir kendini sultanmis
Kocamda bile yok la jartiyerli foto
Tamam nevosum alinmadim zaten
vayyyyy demek oyleeeeDatlum senin gibisini kimse yapamaz bunların hepsi beceriksiz
Sen bizi çok ihmal ediyorsun zatengorusucezzz nevosss demekkı buraları cok boslamısım haın planlar yapma vaktı gelmıs
Insanları ezmek istemiyorum nevosum,bende biliyorum yapamayacaklarini birak eglensin gariplerDatlum senin gibisini kimse yapamaz bunların hepsi beceriksiz
Sen çekil aradanvayyyyy demek oyleeee
donusum muhtesem olacak keske donmeseydı dıyeceksınız nihahhahaSen bizi çok ihmal ediyorsun zaten
Yok biz ezilmezdik yapabilirsin datlumInsanları ezmek istemiyorum nevosum,bende biliyorum yapamayacaklarini birak eglensin garipler
valla ben supris yumurtadan cıkar gıbı gırereım aranıza bıttınızSen çekil aradan
Aman çok korktumdonusum muhtesem olacak keske donmeseydı dıyeceksınız nihahhaha
Sen bizim aramıza giremezsinvalla ben supris yumurtadan cıkar gıbı gırereım aranıza bıttınız
Sen değil de diğerleri ezilebilir,ben katildim diye katilimci sayısı düşebilir nevos ne de olsa kazanamayiz düşüncesine girerlerYok biz ezilmezdik yapabilirsin datlum
girdim bıleeeeSen bizim aramıza giremezsin
len yapamam demıyonda cakallllSen değil de diğerleri ezilebilir,ben katildim diye katilimci sayısı düşebilir nevos ne de olsa kazanamayiz düşüncesine girerler
Sen de haklısınSen değil de diğerleri ezilebilir,ben katildim diye katilimci sayısı düşebilir nevos ne de olsa kazanamayiz düşüncesine girerler
Madalyonuma bak da laf soyle pilisgirdim bıleeee
len yapamam demıyonda cakallll
Sen de haklısın
üfff hepınızın çeyrek altını var acılen kendıme tam altın taktırmalıyımMadalyonuma bak da laf soyle pilis
Sen bunu bi düşün bencedeüfff hepınızın çeyrek altını var acılen kendıme tam altın taktırmalıyım
Tam altın mı Rüyanda görürsünüfff hepınızın çeyrek altını var acılen kendıme tam altın taktırmalıyım
siteyi hackleyımde kendıme kondurayım bir 5 i biyerdeTam altın mı Rüyanda görürsün