Orda ev açtıktan sonra sen olursun diye düşünmüştümtamam canm sabah bakar yazarim sana
Aç aç aç kölem olcan mi peki
Kim 5 trilyonluk ev açar be sana? Köle de oluver bi zahmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda ev açtıktan sonra sen olursun diye düşünmüştümtamam canm sabah bakar yazarim sana
Aç aç aç kölem olcan mi peki
:76: huhhuuuu, kapışma başşlasıınnnn
bızde secenek cok tuz ruhu katarız o zamanÇamaşır suyu ile hiç sevmiyorum onu başkasına yolla
varda kankı kaybettım nerde bılmıyorum bulamıyorum cocuguHayır beee acıyı sen cekmiycen anlaminda varsa da gayri meşru veledin haberim yok
O poğaçalar klima altında mı yenecek Soğur, bayatlar, kurur emeklere yazık olurAynen ya sabah uyandım Matkap sesi beynimi deliyor resmen. Sinirim zıpladı, klimayı açtım sakinleştim
Şişme gülün suçu ne yazmislar bide tövbe yaaaBak bak
En azından yapacakmış bazıları gibi tembel değilYakar bu becereksiz nevos sonra da çene yapar sizin için uğraştım diye
yalan evin yıkılsın bide etiket yapmış
Aferin yavru kuşum gel öpem seni
nasıl bı sapık cıktın sen ya fantAzilere bakİzliycm
Fantezi amaçlı dedim gızzzOrda ev açtıktan sonra sen olursun diye düşünmüştüm
Kim 5 trilyonluk ev açar be sana? Köle de oluver bi zahmet
Ama o zaman ölürümbızde secenek cok tuz ruhu katarız o zaman
varda kankı kaybettım nerde bılmıyorum bulamıyorum cocugu
O kadar bekletmem merak etme sen. Paketi açtığım gibi hoop mideyeO poğaçalar klima altında mı yenecek Soğur, bayatlar, kurur emeklere yazık olur
nasıl bı sapık cıktın sen ya fantAzilere bak
bırak nevos ya o anca nuriye bılır baska bısey bılmezkocası bıkmıs nuriye yemektenEn azından yapacakmış bazıları gibi tembel değil
olmessın merak etme ben kk ya giremeyecegın kadar koyucam sonrada edılıgın benım olacak nihahahAma o zaman ölürüm
Bak Bilemedim şimdi, fantezilerimize o günün atmosferine göre karar veririzFantezi amaçlı dedim gızzz
bırak nevos ya o anca nuriye bılır baska bısey bılmezkocası bıkmıs nuriye yemekten
hep senın yuzunden heryerde orcun muhabbetı yapıyon ne orcunmus arkadasCarpilcaz farkinda misin
Deli bundan manitanin haberi var mi cocuun bende kişisel.bilgileri mevcut soylim mi haaa soylim miiibızde secenek cok tuz ruhu katarız o zaman
varda kankı kaybettım nerde bılmıyorum bulamıyorum cocugu
Doğru dedin nevosum pinko çok tembelEn azından yapacakmış bazıları gibi tembel değil
hemde sütlü nuriyeHarbinin kcasi nuriyeyi mi yiyomus
hep senın yuzunden heryerde orcun muhabbetı yapıyon ne orcunmus arkadas