Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Bir kaç bişi yazmak istiyorumm ..bu yarışmalar ve bu yarışmalara katılmak eğlenmek amaçlı olmalı,, kaynaşma amaçlı olmalı,, mutfağı seven biri olarak yaptıklarımın beğenilmesi ve ellerinize sağlık denmesi olmalı,,yoksa yarışmak bahane yaparsın açarsın konunu ve beğenende olur beğenmeyende oy vermelere gelince 5 ..6 kişinin poğaçasını hemen hemen aynı eşitlikte beğendimm ama malesefki tek oy hakkımız varr ve oyumu kullandımm.. ne gerek var şu güzelim eğlencemize gölge düşürmeye yakışırmı bize haa şu demek değilki aman daha katılmicam aa hiç beğeni almamış benim yaptığım demicem gene ve gene katılıcamm..sunumlarıma ve görselliğine önem vericemm.. çünkü Nevreste buna değer,, çünkü mune buna değer,, çünkü sitenin sahibi kazen değer,, her şeyden önemlisi kadınlar kulübü buna değer,,

Sana sonuna kadar katılıyorum bende iki kere katıldım Nevrestenin düzenlediği yarışmaya. İkisinindede sonucuma bakmadım bile. Burdaki eğlence muhabbet yeterli benim için. Ramazanda menüm hazırdı ama başka sebepten katılamadım rahatsızdım. Sırf heyecanı muhabbeti yaşamak için. Yani demem o ki gölge düşmesin en azından yemek yarışmasına düşmesin. Nevrestem öpücükler

Teşekkür ederimmmm

Aynen katılıyorum, gerek yok yani bu tarz muhabbetlere,bugün oyumu kimin olduğunu bilmeden verdim,sonra merak edip baktım beni'ye vermişim ,daha öncede pizzasını beğenip oyumu vermişim,normalde tanımam ama tarifleri sunumu hitap ediyorki 2 kez oy verdim (2 hatırliyorum belki daha fazladır bilemedim)
Şimdi ben iki kere oy verdim diye kayırıyormu oluyorum hayır kesinlikle.
Bende senin gibi eğlenmek ićin katılıyorum yaparken hić düşünmüyorum 1.ben olurum diye,öyle bir iddiam ve hırsımda yok zaten.
Hepimiz adına kötü oluyor böyle,sonuçta emek veriyoruz biri bişey söylüyor insan soğuyor yarışmadan. Bunun adı yarışma arkadaşlar,genel anlamda güzel vakit gecirmek istiyoruz. Ayrıca o bahsedilen arkadaş kimseye bana oy verin demedi,görmedim yani şahsen,sadece pro üye olmak istiyordu ki bunu çok önceden biliyordum. Ayrıca yarışma için ben teşvik ettim,baska bir topikte resim paylasmıştı gel dedim senin tariflerin güzel,belki pro olursun ama demez olaydım diyorum şu an,kız suçlu çıkacak neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…