- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kız öyle demaaa.. ben pinkodan istedim ver oyunu dedim patatesli sana göndereyim dedim .. ama vermedii ..Sakasi bile hoş degil canım
Birşey olmaz, kiblemeyiz görmezler, aaa tühHahaha tamam bekliyorum,en sazanda olurO degilde ben banlanmayayım şimdi senaryo yazmaktan
Gizemli kategorisi yok yapalım pinko içinen gizemli üye
O zaman yeniydi bu sene öyle olur mu bakalımEn zarif, en kibar, en şeker, en şirin
Geçen yıl ki yerlerim çok güzeldi aynıları olsun
Beni saymayın burda zaten hiç görmedim bildirmemBirşey olmaz, kiblemeyiz görmezler, aaa tühetiket yaptın bildirim gitmiştir görecek gerçi
gerçekmii seni öylemi göstermişlerr.. hımmm bak bunda haklılarmışş..En zarif, en kibar, en şeker, en şirin
Geçen yıl ki yerlerim çok güzeldi aynıları olsun
kız öyle demaaa.. ben pinkodan istedim ver oyunu dedim patatesli sana göndereyim dedim .. ama vermedii ..
Ben istemem bacım ya. Burda bile dememişimdir bana oy verin diyekız öyle demaaa.. ben pinkodan istedim ver oyunu dedim patatesli sana göndereyim dedim .. ama vermedii ..
Yok görsün diye alıntıladım ben bideBirşey olmaz, kiblemeyiz görmezler, aaa tühetiket yaptın bildirim gitmiştir görecek gerçi
Hadi benden iste de içinde kalmasın, şunu da yapmadım demezsinBen istemem bacım ya. Burda bile dememişimdir bana oy verin diye
En yaramaz üye var uyar mıBende enleri istiomen cimcime uye die
desende kanmıyorlar zatennn..kiiiBen istemem bacım ya. Burda bile dememişimdir bana oy verin diye
bence uyar cimcimeyee.. en yaramaz üye ve ne yazdığı anlaşılmayan üyee..En yaramaz üye var uyar mı
Yok hayatım sağolasınHadi benden iste de içinde kalmasın, şunu da yapmadım demezsin
En yaramaz üye var uyar mı
Ya ama ben her zaman ki pinkimGizemli kategorisi yok yapalım pinko için
O zaman yeniydi bu sene öyle olur mu bakalım
Bende yalan yok, poğaçan favorilerimin arasında. Tabi yollasaydın yeseydim daha kolay seçim yapabilirdim ama şimdi böyle kafa karışıklığı oluyorYok hayatım sağolasın
(İstemeyerek kendine oy verdireceģini sanan üye)
Tamam ona aday gösterelimbence uyar cimcimeyee.. en yaramaz üye ve ne yazdığı anlaşılmayan üyee..